ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ 210 97 00 003

Καλέστε σήμερα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ. Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, ακόμα και Κυριακές ή αργίες. Γιατί μία βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Αν έχετε την παραμικρή απορία ή χρειάζεστε κάποια πληροφορία, μη διστάσετε να καλέσετε Αποφράξεις Υμηττός. Εμείς θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε – 210 97 00 003.

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης Υμηττός

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υδροβολή της Αποφράξεις Υμηττός είναι ο καλύτερος τρόπος για μια επιχείρηση της περιοχής του Υμηττού όπως η δική σας, για να απαλλαγείτε από φραγμένους σωλήνες – ειδικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με 40 χρόνια εμπειρίας και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κάθε πρόβλημα αποχέτευσης και αποκαθιστούμε οποιαδήποτε ζημιά. Βουλωμένο σιφόνι; Λιμνάζοντα νερά στην μπανιέρα; Φραγμένο φρεάτιο; Κανένα πρόβλημα!H Αποφράξεις Υμηττός είναι σε θέση να σας βοηθήσει με τον καθαρισμό της αποχέτευσης σε κάθε μέρος του σπιτιού σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ σημαίνει εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων γρήγορα και αποτελεσματικά, βασιζόμαστε σε καθαρισμό με πίδακα νερού υψηλής πίεσης. Χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτο σωλήνα και σύγχρονες σύνθετες αντλίες, το νερό διοχετεύεται μέσα από την αποχέτευση, επιτρέποντάς μας να καθαρίσουμε ακόμα και τα πιο σκληρά εμπόδια. Ο εξοπλισμός μας είναι μοναδικός, γεγονός που μας επιτρέπει να ελέγξουμε πλήρως το επίπεδο πίεσης που χρησιμοποιείται. Έτσι οι σωλήνες σας δε θα καταστραφούν κατά τη διαδικασία, ακόμα και αυτοί που είναι ήδη διαβρωμένοι ή ελαττωματικοί. Ένας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει.

Αποφράξεις και υπηρεσίες αποχέτευσης Υμηττός

Μια βουλωμένη αποχέτευση ή μια φραγμένη τουαλέτα μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό πρόβλημα. Αλλά αν συμβαίνει πολύ συχνά, θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι σωλήνες αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας αρχίζουν να συλλέγουν συσσωρεύσεις λίπους, τριχών και οργανικής ύλης που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χειρότερα προβλήματα.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς σε αποχετευτικά δίκτυα, φρεάτια, σιφόνια, μπανιέρες, νεροχύτες, λεκάνες, νιπτήρες και υδρορροές.
 • Αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και κάθε χώρο.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών δικτύων.
 • Διάγνωση με κάμερα.

Κοντά σας άμεσα, εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου!

 ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων Υμηττός

Η ζημιά από ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ακόμα και αν είστε προσεκτικοί σχετικά με την προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου. Η εισβολή της ρίζας του δέντρου συνήθως ξεκινά όταν ένας σωλήνας έχει ήδη ρωγμές ή τρύπες. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε χαλαρούς συνδέσμους σωλήνων, διάβρωση ή άλλα προβλήματα. Αν και μικρές οπές ή ρωγμές δεν μπορούν να οδηγήσουν σε διαρροές των υπογείων σωλήνων από μόνες τους, μπορούν να παρέχουν ένα μονοπάτι για την είσοδο των ριζών στις σωληνώσεις. Τα παλιά, ψηλά δέντρα είναι συνηθισμένα στην Αθήνα.

Ρίζες από φρεάτια στον Υμηττό
Ρίζες από φρεάτια στον Υμηττό

Το ριζικό σύστημα ενός ώριμου δέντρου μπορεί να είναι εκπληκτικά μεγάλο, εκτείνεται οπουδήποτε από 2 έως 7 φορές το ύψος του ίδιου του δέντρου. Τα δέντρα αναπτύσσονται επίσης συνεχώς, αποστέλλοντας μικρούς νέους βλαστούς. Τα φυτά είναι ικανά να ανιχνεύουν και να αντιδρούν στις περιβαλλοντικές συνθήκες γύρω τους. Οι ρίζες των δέντρων αναπτύσσονται προς την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά και αποφεύγουν τις ξηρές περιοχές και τα φτωχά σε θρεπτικές ουσίες εδάφη. Τα είδη δέντρων που είναι πιθανότερο να φράξουν τους σωλήνες σας είναι εκείνα τα οποία προσαρμόζονται σε συνθήκες υγρού εδάφους, όπως ιτιές, λεύκες και ευκάλυπτοι.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Απομάκρυνση ριζών

Μόλις οι ρίζες εισέλθουν στην γραμμή αποχέτευσης, οι υγρές συνθήκες και η παρουσία οργανικών θρεπτικών ουσιών δημιουργούν τέλειες συνθήκες για ταχεία ανάπτυξη. Αυτό είναι καλό για το δέντρο, αλλά όχι για τους σωλήνες. Η γρήγορη ανάπτυξη των ριζών φράζει γρήγορα τον σωλήνα, εμποδίζοντας τη ροή του νερού και οδηγώντας σε εμπλοκή. Καθώς οι ρίζες μεγαλώνουν, μπορούν επίσης να διευρύνουν τα σπασίματα και τις ρωγμές, ενδεχομένως οδηγώντας το σύστημα των σωλήνων αποχέτευσης σε ακραία σενάρια. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απομάκρυνσης των ριζών των δέντρων από το σύστημα αποχέτευσης οριστικά και αποτελεσματικά.

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, οι σωλήνες αποχέτευσης έχουν ακριβώς αυτό που οι ρίζες δέντρων χρειάζονται: υγρασία και θρεπτικά συστατικά. Όταν υπάρχει ένα μικρό σπάσιμο σε ένα σωλήνα, η ζεστή υγρασία και ο υδρατμός που διαρρέουν θα προσελκύσουν τα γύρω ριζικά συστήματα (τα οποία μπορούν να προκαλέσουν δέντρα που βρίσκονται δεκάδες μέτρα μακριά).

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις όλων των ειδών Υμηττός

Τα βουλωμένα ντους και οι μπανιέρες, οι τουαλέτες, οι νεροχύτες και τα σιφώνια δαπέδου μπορούν συχνά να βουλώσουν. Οι εμπλοκές μπορούν συχνά να προκύψουν από τη συσσώρευση υλικών. Αλλά και η διάβρωση του σωλήνα μπορεί επίσης να είναι η αιτία. Πριν ρίξετε ακριβά, χημικά καθαριστικά στην αποχέτευση, ας πάμε στη ρίζα του προβλήματος. Και αν περίεργα αντικείμενα ή κοσμήματα έχουν πέσει στην αποχέτευση, μπορούμε να καθαρίσουμε το φράγμα και να σας βοηθήσουμε να πάρετε το αντικείμενο πίσω πριν εξαφανιστεί για πάντα.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Υμηττός με το πιεστικό μηχάνημα στον Υμηττό

Η Αποφράξεις Υμηττός δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες:

 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • διάγνωση με κάμερα
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιού δαπέδου 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ και για επαγγελματίες

Πολλά φράγματα μπορεί να κολλήσουν βαθιά μέσα στους σωλήνες και ο μόνος τρόπος για να φθάσουμε σε αυτά είναι η υδροβολή. Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία στις αποφράξεις.

Αν αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα, μικρό ή σημαντικό, θα σας δώσουμε μια πλήρη εξήγηση για το ποιο είναι το πρόβλημα και τι μπορούμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε. Για να κάνετε μια επιθεώρηση, μπορείτε να καλέσετε την Αποφράξεις Υμηττός. Θα είμαστε διαθέσιμοι για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αν χρειάζεστε, για ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.

Στις επιχειρήσεις ένας υπάλληλος θα ρίξει κατά λάθος λίπος στο νεροχύτη. Ένας πελάτης θα πετάξει μια πάνα στην τουαλέτα. Τα όμορφα δέντρα στην αυλή σας θα στείλουν τις ρίζες τους στις γραμμές της αποχέτευσης. Και όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θα έχετε μία χαοτική κατάσταση στα χέρια σας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε νερό ή λύματα που υπερχειλίζουν σε σημείο που θα αναγκαστείτε να διακόψετε προσωρινά τη λειτουργία της επιχείρησής σας και να χάσετε χρήματα και χρόνο.

Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσετε αυτά τα φράγματα με τους παραδοσιακούς τρόπους. Αυτά τα εργαλεία είναι κατάλληλα μόνο για μικρά βουλώματα που βρίσκονται κοντά:

 • στο νεροχύτη
 • τη μπανιέρα
 • το ντους
 • την τουαλέτα
 • το πλυντήριο ρούχων
 • το πλυντήριο πιάτων
 • ή το σιφόνι δαπέδου.

Η Αποφράξεις Υμηττός παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών των συστημάτων αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού, των αποφράξεων και των συντηρήσεων των αποχετεύσεων. Με τις υπηρεσίες τακτικής, προληπτικής συντήρησης, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις συσσωρεύσεις απόβλητων που μπορούν να συμβάλουν σε μια φραγμένη τουαλέτα ή σε εμπλοκές. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες τόσο σε οικιακούς χώρους, όσο και σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες μας οι εργασίες εκτελούνται με επαγγελματισμό και άριστη ποιότητα.

Διαρροές σε βρύσες και σωλήνες, βουλωμένες τουαλέτες και νεροχύτες και αποχετεύσεις είναι μόνο μερικά από τα κοινά προβλήματα που η Αποφράξεις Υμηττός μπορεί να επιλύσει γρήγορα και σωστά, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Εκτός από αυτές και πολλές άλλες υπηρεσίες, προσφέρουμε επίσης τακτική, προληπτική συντήρηση σε δίκτυα αποχετευτικών συστημάτων, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τυχόν σοβαρά προβλήματα ή δυσκολίες προτού εμφανιστούν.

Με μία τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης από την Αποφράξεις Υμηττός, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το σύστημα των αποχετευτικών δικτύων παραμένει σε άριστη κατάσταση και λειτουργούν άψογα.

Η επαναλαμβανόμενη προτίμηση σας μας χαροποιεί και μας γεμίζει κουράγιο μιας και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Είναι κάτι για το οποίο πασχίζουμε. Ειδικά όταν αυτό αναγνωρίζεται, πραγματικά μπορούμε και συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον σε ότι έχει να κάνει με την απόφραξη στην περιοχή του Υμηττού.

Περιοχές εξυπηρέτησης

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα νότια προάστια.

Αποφραξεις Υμηττος – Αποχετεύσεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων Υμηττός
Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός
Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός
Απόφραξη Υδρορροής Υμηττός
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Υμηττός
Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Υμηττός
Αποφράξεις αποχετεύσεων Υμηττός

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Διάγνωση με κάμερα Υμηττός

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονες, υψηλής ευκρίνειας, έγχρωμες κάμερες για τον έλεγχο και τη διάγνωση του αποχετευτικού σας συστήματος. Οι επιδιορθώσεις της εγκατάστασης της αποχέτευσης είναι ιδιαίτερα δαπανηρές, όπως επίσης χρονοβόρες και μας ταλαιπωρούν αρκετά, καθώς θα πρέπει να συμβιβαστεί ο πελάτης με το σκάψιμο εσωτερικά του σπιτιού.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η κάμερα λοιπόν μας δίνει αναλυτική εικόνα εσωτερικά των σωληνώσεων, μας μετράει τα μέτρα των αποστάσεων και δίνεται αντίγραφο στον ενδιαφερόμενο με βίντεο υψηλής ανάλυσης με τις υποδείξεις του τεχνικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσουμε να εστιάσουμε στην επιδιόρθωση της αποχέτευσης τοπικά, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα κατά την αποκατάσταση της βλάβης.

Τώρα ξέρετε, για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα, καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.

Διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό
Διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό

Πληροφορίες περιοχής Υμηττός

Ο Υμηττός είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του ομώνυμου βουνού. Γειτονεύει με τους Δήμους Βύρωνα, Ηλιούπολης και Αθηναίων. Στον Υμηττό υπάρχουν δύο ενορίες, ο Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ο Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου & Αγίας Φωτεινής. Μεγάλη έκταση του πρώην δήμου καταλαμβάνει το εργοστάσιο της ΠΥΡ.ΚΑΛ.. Τ.Κ. 16232

Αποφράξεις αποχετεύσεων, βόθρων, φρεατίων Υμηττός

Αποφράξεις αποχετεύσεων σε Υμηττό Αττικής

Αποφράξεις Υμηττού. Σαράντα χρόνια εμπειρίας είμαστε δίπλα σας και αποδεικνύουμε την ποιότητα των παροχών μας

Έκτος από απολυμάνσεις στον Υμηττό η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Υμηττος  με τη χρήση εγκεκριμένων φαρμάκων και άμεση απόκρισή

23 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ”

 1. Παράθεμα: ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24ΩΡΟ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Υμηττός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.