Αποφραξεις Τζιτζιφιες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ 210 90 17 223

Η Αποφραξεις Τζιτζιφιες είναι η πρώτη σας επιλογή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποτελεσματικά και άμεσα ερχόμαστε στον χώρο σας κατόπιν του τηλεφωνήματος σας. Στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να μας καλέσετε ημέρα και νύχτα, αφού εργαζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ - Αποφράξεις Τζιτζιφιές

Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Τζιτζιφιές με το πιεστικό μηχάνημα στις Τζιτζιφιές

Η Αποφράξεις Τζιτζιφιές δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

 ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Είστε ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου ή διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχείο και οι επισκέπτες σας παραπονιούνται για αργή αποστράγγιση; Η Αποφράξεις Τζιτζιφιές παρέχει καθαρισμό αποχετεύσεων για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και κατοικίες. Αντιμετωπίζουμε κοινά ζητήματα, όπως η εκτίμηση των προβλημάτων ενός αποχετευτικού συστήματος, η επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, η τακτική, προληπτική συντήρηση των υδρορροών και των φρεατίων κλπ.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Η εταιρεία μας προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση. Από την ίδρυση της επιχείρησής μας το 1970, αντιμετωπίζουμε με ικανότητα και αποτελεσματικότητα το κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Παρέχουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Τζιτζιφιές

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς και τα φορτηγά μας είναι πάντα εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και προγράμματα τακτικών συντηρήσεων έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα νότια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 201 90 17 223 Τ.Κ. 17674

Λίγα λόγια για τις Τζιτζιφιές

Οι Τζιτζιφιές, πρώην Αράπικα, είναι παραλιακός οικισμός της Αθήνας στον όρμο του Φαλήρου μεταξύ Παλαιού Φαλήρου και Μοσχάτου. Υπάγονται στο Δήμο της Καλλιθέας ως συνέχεια αυτής προς την ακτή. Το κέντρο του συνοικισμού είναι ακριβώς στη διασταύρωση της παραλιακής λεωφόρου με την Λεωφόρο Θησέως όπου παλαιότερα βρίσκονταν και η διασταύρωση των Τραμ Αθηνών – Παλαιού και Νέου Φαλήρου. Πήραν το όνομά τους από τα δέντρα τζιτζιφιές που φύτρωναν στην περιοχή.

wikipedia

Αποφράξεις Φρεατίων Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Απόφραξη Νεροχύτη Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Απόφραξη Υδρορροής Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Καθαρισμός Φρεατίων Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 90 17 223
Μηνιαίες Συντηρήσεις Τζιτζιφιές – 210 90 17 223
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Τζιτζιφιές – 210 90 17 223


Comments

    Αφήστε μια απάντηση

    Your email address will not be published / Required fields are marked *

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.