ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι η εταιρεία που θα καλέσετε για κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στο δίκτυο του αποχετευτικού σας συστήματος. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων και αποφράξεων στο Παλαιό Φάληρο σε ολόκληρη την περιοχή της νότιας Αττικής. Καλέστε στο 210 97 00 003

 ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι ένα αναγκαία για όλους τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Όμως πολλοί παραμελούν να διορθώσουν τα προβλήματα όταν αυτά προκύψουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο σε περαιτέρω προβλήματα από την αποχέτευσή σας και πέρα.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών συχνά υποθέτουν ότι η κλήση για μια υπηρεσία για την αντιμετώπιση ενός ζητήματος του αποχετευτικού δικτύου είναι σπατάλη χρημάτων, επειδή τα ποσά θα είναι υπερβολικά υψηλά για εξυπηρέτηση. Λοιπόν, σκεφτείτε και πάλι. Ειδικά εάν προσλαμβάνετε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για τη δουλειά! Διατηρούμε τις τιμές μας ανταγωνιστικές και τις υπηρεσίες μας άριστες ποιοτικά.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Παλαιό Φάληρο
Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Η αποχέτευση του μπάνιου αποτελεί για εμάς μια πρόκληση

Οι νιπτήρες, τα ντους και οι μπανιέρες καταπονούνται συνεχώς τις τρίχες, την οδοντόκρεμα και την συσσώρευση σαπουνιών. Αρχίζετε να απογοητεύεστε από την αργή αποχέτευση των λουτρών; Προγραμματίστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό, για να επαναφέρετε τη σωστή ροή της αποχέτευσης σας.

ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο
ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Τα σιφώνια δαπέδου περιέχουν συνήθως παγίδες που είναι γεμάτες με νερό για να αποτρέψουν το ξέσπασμα αερίων αποχέτευσης ή ισχυρών οσμών από το σπίτι σας. Επειδή είναι στο πάτωμα, αυτοί οι τύποι αποχετεύσεων και παγίδων μπορούν εύκολα να φράξουν με πουρί, σκόνη και άλλα σκουπίδια. Αντιμετωπίζετε μια άσχημη οσμή ή παρατηρήσετε ακόμη και μια μικρή ποσότητα νερού που προέρχεται από την αποχέτευση; Σκεφτείτε τον προγραμματισμό ενός καθαρισμού από την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε καθημερινά στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, στο σημείο και την ακριβή ώρα που θα μας υποδείξετε.

Όλα τα συστήματα αποχέτευσης χρειάζονται επαγγελματικό καθαρισμό κάποια στιγμή από την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Εμπλοκές προκαλούνται από συσσωρεύσεις αλάτων, λάσπης, λιπών και άλλων οργανικών υλικών, που αναπόφευκτα μειώνουν την ικανότητα της ροής και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μια πλήρης απόφραξη.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πιεστικά υδροβολής με υψηλή πίεση νερού καθαρίζουν αποτελεσματικά τις αποχετεύσεις σας και τα συστήματα σωληνώσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει ακόμη και τα πιο δύσκολα υλικά όπως το κομμάτια από τσιμέντο.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ προσφέρει ένας πλήρες πακέτο ειδικών υπηρεσιών αποφράξεων και συστημάτων αποχέτευσης.

Είτε πρόκειται για κατοικίες, εμπορικά εμπορικά καταστήματα, πολυκατοικίες ή επιχειρήσεις, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η σχολαστική εργασία και η ευέλικτη εξυπηρέτηση είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας χρησιμοποιεί το συνεχώς ανανεωμένο και συντηρημένο εξοπλισμό μας , εξασφαλίζοντας σας πλήρως ικανοποιητικά και εγγυημένα αποτελέσματα. Οι πελάτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες, εκτός από την παροχή άριστων υπηρεσιών σε μια έκτακτη ανάγκη μπορούν να απολαμβάνουν και προγράμματα προληπτικής συντήρησης έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα στο μέλλον.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι ξέρουν πώς να γίνει σωστά η δουλειά και γρήγορα.

Με μεγάλο αριθμό οχημάτων στο δρόμο μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα αποχέτευσης στην πόρτα σας γρήγορα. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στα νότια προάστια της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αποχέτευσης που δεν μπορούμε να αναλάβουμε με απόλυτη επιτυχία.

Για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε, χρησιμοποιείται εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, από τεχνικούς με άριστη και εξειδικευμένη κατάρτιση και τεχνογνωσία. Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο παντός είδους, τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων της αποχέτευσης, επαγγελματικός καθαρισμός των φρεατίων, έλεγχος και εντοπισμός προβλημάτων με χρήση ειδικής ψηφιακής κάμερας στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης σε σημεία που είναι απρόσιτα, χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού κ.α είναι μερικές από τις παροχές υψηλού επιπέδου μας, που σας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς άμεσα και γρήγορα.

Ένας όμορφος περίπατος στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου είναι ότι καλύτερο, για να ηρεμήσει κάποιος και να χαλαρώσει.

Μπορεί οι μέρες σας να περνούν ανέμελα, αλλά η αναστάτωση είναι στην γωνία και σας κοιτάζει!

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο με το πιεστικό μηχάνημα στο Παλαιό Φάληρο

Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Αν το οικιακό σας αποχετευτικό δίκτυο δε λειτουργεί σωστά ή έχει βουλώσει, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και πολύ σύντομα θα επαναλειτουργεί σωστά. Για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης που λύνουν τα προβλήματα σας γρήγορα και αποτελεσματικά, καλέστε τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

Χρόνια προβλήματα στις αποχετευτικές σας γραμμές, μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερες ζημιές και φθορές στη γραμμή των σωληνώσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, η πολύπειρη και καταρτισμένη, τεχνική ομάδα της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι η καλύτερη επιλογή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για έναν επαγγελματικό καθαρισμό

Πριν εφαρμόσουμε έναν επαγγελματικό καθαρισμό στην αποχέτευση του δικτύου σας, οι τεχνικοί μας, αν κρίνουν απαραίτητο θα κάνουν χρήση της ειδικής ψηφιακής, έγχρωμης κάμερα ελέγχου της αποχέτευσης που μπορεί να προχωρήσει κατά μήκος της γραμμής της αποχέτευσης και καθορίζει με ακρίβεια την ιδιαιτερότητα και το είδος του προβλήματος. Θα μπορούσε να είναι η συσσώρευση οργανικών υλικών που δημιουργήσει στένωση στις σωληνώσεις του δικτύου ή ρίζες δέντρων που έχουν εισβάλλει στο εσωτερικό των σωλήνων της αποχέτευσης και έχουν δημιουργήσει φραγή του αποχετευτικού δικτύου. Σε αυτές της περιπτώσεις, χρησιμοποιήσουμε συνήθως το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού που απομακρύνει όλα αυτά τα εμπόδια με ευκολία και καθαρίζει το εσωτερικό των σωληνώσεων σαν να ήταν καινούργιο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης

Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης του αποχετευτικού σας συστήματος που σας εξασφαλίζει σιγουριά και ασφάλεια. Σας εξασφαλίζουμε την ιδανική λειτουργία στα συστήματα της αποχέτευσης σας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Παλαιού Φαλήρου ( Φλοίσβο, Αμφιθέα, Εδέμ, Αγία Βαρβάρα, Κοψαχείλα, Τροκαντερό, πλατεία Ντάβαρη ,Πλανητάριο, Ρέμα Πικροδάφνης, Μπάτη κλπ) με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης, που απορρέει από τη σιγουριά που εμπνέει το όνομα Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο. Είμαστε κοντά σας εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Είναι για μας η καλύτερη διαφήμιση. Μας βοηθάει να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα όλο το 24ωρο

Είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα όλο το 24ωρο, 365 ήμερες το χρόνο, εορτές και αργίες, για την επίλυση κάθε προβλήματος σχετικό με εργασίες αποχέτευσης και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία ή πληροφορία μας ζητήσετε, την ώρα που θα μας χρειαστείτε και θα λύσουμε επιτόπου το πρόβλημα σας οριστικά και αποτελεσματικά, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Επικοινωνήστε τώρα με το τηλεφωνικό κέντρο της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Θα βρούμε την ιδανική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Και ξαφνικά εκεί που έχετε ξαπλώσει και ετοιμάζεστε να κοιμηθείτε, ακούτε περίεργους ήχους και να τρέχουν νερά. Και τι να αντικρίσετε! Από την λεκάνη της τουαλέτας σας τρέχουν νερά. Σας πιάνει πανικός! Δεν χρειάζεται, μην πανικοβάλλεστε! Πάρτε το τηλέφωνο και καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Μη σας νοιάζει που είναι αργά. Ένας από τους υπαλλήλους μας θα λάβει την κλήση σας και θα στείλει στο σπίτι σας άμεσα ένα από τα συνεργεία μας.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να γνωρίζεις ότι κάποιος σε σκέφτεται και θα σε βοηθήσει! Ότι ώρα και να είναι, όποια ημέρα του χρόνου!

Στα 50 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποφράξεων, εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Τι σας προσφέρουμε

Παρέχουμε πλήρη διαχείριση αποχετευτικού δικτύου, φροντίζοντας όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Θέλουμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα, εστιάζοντας στη συνολική διαχείριση ενός συστήματος αποχέτευσης και όχι απλώς σε μεμονωμένα προβλήματα όπως αυτά συμβαίνουν. Η προσέγγισή μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τα προληπτικά μέτρα, ενώ είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις έκτακτες ανάγκες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουμε για να επιτευχθεί αυτό:

Προγραμματισμένη Προληπτική Συντήρηση – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Μια σύμβαση τακτικής συντήρησης προστατεύει την ιδιοκτησία σας από περιττές βλάβες και αναστάτωση. Πραγματοποιούμε τακτική προγραμματισμένη συντήρηση στο αποχετευτικό σύστημα σας για να λειτουργεί πάντα σωστά.

Η προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση είναι η βασική πτυχή των υπηρεσιών μας, κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από την πλειοψηφία των εταιρειών.

Αποφράξεις έκτακτης ανάγκης Παλαιό Φάληρο

Αν ο κάθε ιδιοκτήτης οικίας ή επιχείρησης δεν αναλάβει δράση και δεν φροντίζει τακτικά και προληπτικά την αποχέτευσή του, τότε κάποια στιγμή θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα απροσδόκητο πρόβλημα. Για να μην θέσετε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων σας, θα πρέπει αμέσως να καλέσετε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

Άλλες προσφερόμενες υπηρεσίες
 • Άντληση υδάτων
 • Διάγνωση με κάμερα
 • Απομάκρυνση ριζών δέντρων

Αποτελούμε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο μας, επενδύοντας συνεχώς σε ένα άριστα ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Με τεχνογνωσία που λίγες από τις ανταγωνίστριες εταιρίες μας κατέχουν, επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα και λύνουμε οριστικά τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Όταν εμπιστεύεστε τις αποφράξεις Παλαιό Φάληρο γνωρίζετε πως τα προβλήματά σας λύνονται γρήγορα, καθαρά και οριστικά. Ο υπερσύγχρονος στόλος των οχημάτων μας, σε συνδυασμό με τα μηχανήματα υψηλής πίεσης, ριζοκοπτικά, κάμερες, ακροφύσια, αντλίες υδάτων και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγυώνται του αποτελέσματος.

Απόφραξη Μπάνιου Παλαιό Φάληρο

Στο σιφόνι του δαπέδου στο μπάνιο, από το ντους και την μπανιέρα, συσσωρεύοντας τρίχες και υπολείμματα σαπουνιών με αποτέλεσμα την δυσάρεστη οσμή, όπως επίσης πρόβλημα απόφραξης. Η λεκάνη επίσης από αντικείμενα που μπορεί να πέσουν όπως χαρτιά, αφρόζο κτλ. Οι αποφράξεις Παλαιό Φάληρο διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του μπάνιου όπως επίσης και των φρεατίων αποχέτευσης με ειδικά υψηλής πίεσης μηχανήματα υδροβολής για την απόφραξη και καθαρισμό του δικτύου ομβρίων και λυμάτων.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο όλο το 24ωρο

Σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με ένα απλό σας τηλεφώνημά. Επικοινωνήστε μαζί μας και η συμβολή μας θα λύσει με μεγάλη επιτυχία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς κάθε είδους αποχετευτικού προβλήματος που αντιμετωπίζετε όσο επίμονο ή περίπλοκο και αν είναι αυτό.

Για εμάς έχει ουσιαστική σημασία η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.  Δεν είναι τυχαίο που το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας για την απόφραξη βουλωμένων αγωγών σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, για τον επαγγελματικό σας χώρο και σε δημόσιους οργανισμούς.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να αναλάβουμε δράση! Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε. Καλέστε στο 210 97 00 003

Πληροφορίες περιοχής Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας.

Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στο Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Τ. Κ. 17561

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

wikipedia

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο.

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Αποφράξεις φρεατίων 
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Αντλήσεις υδάτων

Κάνουμε καθαρισμούς στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων) και αντλήσεις υδάτων Παλαιό Φάληρο

Αποφράξεις και Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης στα νότια προάστια.

Έκτος από απολυμάνσεις στο Παλαιό Φάληρο η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο Απολυμάνσεις με τη χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων και άμεση απόκρισή.

24 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ”

 1. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | myapofraxeisathina
 2. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 – Site Title
 4. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | apofraxtikiattikis
 5. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο
 6. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | sumbouleskathariothtas
 7. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | Αποφράξεις Αθήνα
 8. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | myapofraxeisathina
 9. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | Site Title
 10. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | eidikesapofraxeis
 11. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | Αποφράξεις Αθήνα
 12. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 – Site Title
 13. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | apofraxtikiattikis
 14. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | annamarakiantoniou
 15. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003 | Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο
 16. Παράθεμα: Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο – 210 97 00 003 – Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.