ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ 210 90 17 223

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ: Πέρα από τις αποφράξεις  που ανταποκρινόμαστε άμεσα σε μια έκτακτη περίπτωση. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Προλαβαίνουμε όλη αυτή την άβολη και αγχώδης κατάσταση. Πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις. Οι τακτικές αυτές συντηρήσεις μπορούν να γίνονται σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή και ετήσια βάση. Αναλόγως την χρήση, την κατάσταση και τις ανάγκες του αποχετευτικού σας δικτύου. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 90 17 223

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ για οικίες και επιχειρήσεις

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ προσφέρει σίγουρες λύσεις που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις σε σπίτια και επιχειρήσεις στο Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές. Αυτό μας επιτρέπει να τελειοποιήσουμε τη διαδικασία καθαρισμού αποχέτευσης και να γίνουμε οι καλύτεροι στον κλάδο στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού απόφραξης και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης που χρειάζεστε – όταν τη χρειάζεστε. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Αποφράξεις Μοσχάτο προσφέρει 24ωρη υπηρεσία εμπειρογνωμόνων για τις ανάγκες των δικτύων της αποχέτευσης σας στο Μοσχάτο.

Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης ή σπιτιού, έχουμε λύσεις για όλες τις ανάγκες σας. Όταν καλείτε τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών της Αποφράξεις Μοσχάτο, υποσχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και σε προτεραιότητα για επείγουσες περιπτώσεις. Εάν το πρόβλημά σας δεν αποτελεί επείγουσα ανάγκη, απλά καλέστε μας τις κανονικές εργάσιμες ώρες και θα προγραμματίσουμε μαζί ένα ραντεβού στον τόπο και την ώρα που σας βολεύει.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Μοσχάτο με το πιεστικό μηχάνημα στο Μοσχάτο

Αποφράξεις υψηλού επιπέδου στο Μοσχάτο

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί υψηλού επιπέδου αποφράξεις στο Μοσχάτο. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε,  ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα τους και την άμεση ανταπόκριση μας. Μπορούμε και εξυπηρετούμε όλους τους χώρους όπως σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, πλοία και οτιδήποτε άλλο. Εμείς είμαστε εδώ και οργανώνουμε κάθε μας ενέργεια με πρωταρχικό μας μέλημα την άμεση και άριστη ικανοποίηση των αναγκών σας από το 1970, επιτυγχάνοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Αποφράξεις Μοσχάτο δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες:

 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • διάγνωση με κάμερα
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιού δαπέδου κ.α.
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Η Αποφράξεις Μοσχάτο είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες απόφραξης, εξυπηρετώντας όλο το νομό Αττικής. Προσφέρει μια διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

 • αποφράξεις λεκανών
 • υδρορροών
 • φρεατίων
 • αποχέτευσης κουζινών
 • αντλήσεις από υπόγειους χώρους
 • συντηρήσεις κτλ. με τα υψηλότερα κριτήρια στον κλάδο.

Καθαρισμός και αποφράξεις αποχέτευσης στο Μοσχάτο

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να πάτε ένα κατάστημα και να αγοράσετε ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης. Αφήστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Μοσχάτο να καθαρίσουν σωστά και επαγγελματικά το αποχετευτικό δίκτυο στο κτίριο ή το σπίτι σας.

Οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί καθαρισμού αποχετεύσεων διαθέτουν τα καλύτερα εργαλεία, την πιο σύγχρονη τεχνολογία και την πολυετή πείρα για να διασφαλίσουν ότι οι αποχετεύσεις σας είναι καθαρές και ασφαλώς συντηρημένες. Τα εργαλεία καθαρισμού της αποχέτευσης περιλαμβάνουν ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής και ειδικές ψηφιακές κάμερες διάγνωσης για περαιτέρω διερεύνηση προβλημάτων αποχέτευσης.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Μοσχάτο
ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός με υδροβολή χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού για να απομακρύνει τις ρίζες και τη συσσώρευση του λίπους, της λάσπης και άλλων υλικών που μαζεύονται στα τοιχώματα των σωλήνων των αποχετεύσεων σας. Η υδροβολή έχει την ικανότητα να ανοίγει ακόμη και τα πιο επίμονα μπλοκαρίσματα και ταυτόχρονα καθαρίζει ολόκληρη τη διάμετρο του σωλήνα. Η υδροβολή είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος κατά τον καθαρισμό των αποχετεύσεων.

Η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά όλων των στερεών και υγρών αποβλήτων που απορρίπτεται στις αποχετεύσεις σας και σε κάθε σύστημα αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένων του νεροχύτη, της μπανιέρας, της τουαλέτας και του ντους είναι συνδεδεμένα με αυτή. Εάν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι βουλωμένη τότε τα απόβλητα σας δεν έχουν πουθενά να πάνε και μπορούν να επιστρέψουν μέσω της αποχέτευσης του υπογείου κλπ.

 ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ  ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Διάγνωση με κάμερα

Έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα, για τον εντοπισμό πιθανής βλάβης, εξοικονομώντας χρήματα κατά την αποκατάσταση της, καθώς το πρόβλημα έχει εντοπιστεί πριν ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης και αποκατάστασης της βλάβης, με αποτέλεσμα οι εργασίες να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα πιο οικονομικά και με λιγότερη ταλαιπωρία για τον πελάτη. Η κάμερα είναι έγχρωμη και με δυνατότητα βιντεοσκόπησης και εγγραφής του βίντεο σε εξωτερικό τομέα αποθήκευσης, ώστε να παραδοθεί στον πελάτη αντίγραφο της κατάστασης της αποχέτευσης.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Τα μπλοκαρίσματα εμφανίζονται όταν το πουρί, οι τρίχες, τα τρόφιμα και η συσσώρευση λίπους κατακλύζουν την αποχέτευση και έτσι δημιουργούν μια συχνά ακατάστατη και δυσάρεστη κατάσταση που συνήθως οφείλεται και σε εισβολή ρίζας στη γραμμή αποχέτευσης.

Οι τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις με τη χρήση υδροβολής από τα ισχυρά, πιεστικά μηχανήματα της Αποφραξεις Μοσχατου είναι απαραίτητες για να διατηρήσετε ομαλά τις αποχετεύσεις σας.

Η εξυπηρέτηση του Μοσχάτου και της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας είναι η προτεραιότητά μας και έχουμε την ευελιξία να προγραμματίζουμε και να ικανοποιούμε όλους τους πελάτες μας με το κατάλληλο, έμπειρο, τεχνικό προσωπικό μας

Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - Αποφράξεις Μοσχάτο
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Περιοχές εξυπηρέτησης

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στα νότια προάστια.

Έκτος από αποφράξεις στο Μοσχάτο η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Μοσχάτο

Πληροφορίες για το Μοσχάτο

Το Μοσχάτο είναι νότιο προάστιο της Αθήναςδημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών. Οριοθετείται δυτικά από τον Κηφισό και ανατολικά από την τεχνητή κοίτη του Ιλισσού, ενώ νοτίως βρέχεται από τον Φαληρικό όρμο. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές του Ηλεκτρικού και η οδός Πειραιώς που χωρίζουν την περιοχή κατοικίας από τη βιομηχανική περιοχή του Μοσχάτου, η οποία περιλαμβάνει βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών. Τ.Κ. 18344

17 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ”

 1. Παράθεμα: Αποφραξεις Μοσχατο 210 90 17 223 | Αποφράξεις Μοσχάτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.