ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210 90 17 223

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Δείχνοντας πλήρη κατανόηση στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής, διατηρούμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εκεί όμως που δεν κάνουμε καμία έκπτωση είναι στην ποιότητα των υπηρεσιών μας! Για περισσότερο από 4 δεκαετίες εξυπηρετούμε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες σας, καθώς η ικανοποίηση του πελάτη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 24 ώρες τη μέρα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις είτε πρόκειται για μια μονοκατοικία ή πολυκατοικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο σε κάθε είδους αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.  Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων  στην περιοχή της Καλλιθέας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Έχοντας για όπλα μας την ποιότητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, την άμεση ανταπόκριση και το εξειδικευμένο εργατικό μας δυναμικό, δεν υπάρχει περίπτωση  το αποχετευτικό σας πρόβλημα να μην επιλυθεί.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Καλλιθέα με το πιεστικό μηχάνημα στην Καλλιθέα

Επικοινωνήστε μαζί μας για Αποφράξεις στη Καλλιθέα

Επικοινωνήστε τώρα με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στο 210 90 17 223 και τα έμπειρα συνεργεία μας θα βρεθούν στο χώρο σας προκειμένου να σας προσφέρουν λύσεις που άλλοι δεν μπορούν καν να σκεφτούν!

Η Αποφράξεις Καλλιθέα δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες:

 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • διάγνωση με κάμερα
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιού δαπέδου κ.α.

Εάν χρειάζεστε έναν έμπειρο τεχνικό υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης στην Καλλιθέα επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποφράξεις Καλλιθέα

Μήπως χρειάζεται πολλή ώρα για να αποστραγγιστεί η μπανιέρα σας μετά από ένα χαλαρωτικό μιας κουραστικής ημέρας; Η Αποφράξεις Καλλιθέα μπορεί να το διορθώσει. Υπερχειλίζει ο νεροχύτης σας κατά τη σύντομη διάρκεια που χρειάζεστε για να βουρτσίζετε τα δόντια σας; Μπορούμε να το διορθώσουμε και αυτό.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων στη Καλλιθέα

Το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας είναι σαν τις αρτηρίες και τις φλέβες στο σώμα σας – θέλετε να τις κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο υγιείς ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους για να μεταφέρουν αποτελεσματικά τα υγρά. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, τα σαπούνια, οι κρέμες, τα έλαια και όλα όσα στέλνουμε κάτω από την αποχέτευση μπορούν να δημιουργήσουν και να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα. Όταν συμβαίνει αυτό στο σπίτι σας, καλέστε τους επαγγελματίες τεχνικούς της Αποφράξεις Καλλιθέα για βοήθεια.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Συνιστούμε προγράμματα τακτικής συντήρησης που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα μπλοκαρίσματα ή τις πιθανές χρεώσεις υπερωριών για τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για το βράδυ και το Σαββατοκύριακο. Μπορούμε να πραγματοποιούμε τακτική συντήρηση για θέματα που αφορούν:

 • Ρίζες δέντρων
 • Λάσπη, λίπος και συσσώρευση χαρτιού
 • Κουζίνα, Τουαλέτα και Πλυντήριο Ρούχων
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Καθαρισμός υδροβολής με υψηλή πίεση των γραμμών αποχέτευσης
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διάγνωση με κάμερα Καλλιθέα

Η ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης της Αποφράξεις Καλλιθέα χρησιμοποιείται συχνά για να μας επιτρέψει να διαγνώσουμε και να εντοπίσουμε σπασμένους ή θρυμματισμένους σωλήνες, ρωγμές, συσσωρεύσεις υλικών και άλλες πιθανές αιτίες μπλοκαρίσματος. Αυτή η μέθοδος μας επιτρέπει να εντοπίζουμε μόνο τις περιοχές που πρέπει να επισκευαστούν και να αποφύγουμε την περιττή εκσκαφή, διατηρώντας έτσι το κόστος σας στο ελάχιστο. Επίσης, χρησιμοποιούμε τις κάμερες μας για να διαπιστώσουμε ότι έχουν απομακρυνθεί τα εμπόδια και η συσσώρευση. Για να σας εξοικονομήσουμε χρήματα, έχουμε ειδικές τιμές όταν αυτές οι υπηρεσίες εκτελούνται μαζί.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Είμαστε σε θέση να βιντεοσκοπήσουμε, να εντοπίσουμε και να σχεδιάσουμε τη λύση στα προβλήματά σας για το δίκτυο της αποχέτευσης. Οποιεσδήποτε διαπιστωμένες αδυναμίες ή συστάσεις που αναφέρονται από τους πελάτες μας μεταφέρονται αμέσως στους τεχνικούς της εταιρείας μας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας, θα κανονίσουν να σας συναντήσουν στο χώρο σας, για να συζητήσουν τις διαθέσιμες επιλογές και στη συνέχεια να συντάξουν μια προσφορά που θα περιγράφει τις προτεινόμενες υπηρεσίες που πρέπει να εκτελεστούν.

Αντλήσεις υδάτων

Αντλήσεις υδάτων από υπόγειους χώρους, με δυνατές υποβρύχιες και εξωτερικές αντλίες αναλαμβάνουμε την άντληση των υδάτων από δυνατές νεροποντές ή ακόμα και από κάποια διαρροή ή ακόμα και από επιστροφή του δικτύου λυμάτων της ΕΥΔΑΠ.

Υπηρεσίες αποχετεύσεων – Περιοχές εξυπηρέτησης

Για εμάς είναι απόλυτη προτεραιότητα η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και για αυτό εδώ και 40 και πλέον χρόνια εργαζόμαστε σκληρά.

Αποφράξεις Καλλιθέα σε φρεάτια – 210 90 17 223
Αποφράξεις Καλλιθέα σε Νεροχύτη – 210 90 17 223
Απόφραξη Υδρορροής Καλλιθέα – 210 90 17 223
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καλλιθέα – 210 90 17 223
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Καλλιθέα – 210 90 17 223
Καθαρισμός Φρεατίων Καλλιθέα – 210 90 17 223
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 90 17 223
Μηνιαίες Συντηρήσεις Καλλιθέα – 210 90 17 223
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καλλιθέα – 210 90 17 223

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης στα νότια προάστια.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Καλλιθέα

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Πληροφορίες περιοχής Καλλιθέας

Η Καλλιθέα είναι πολυπληθές προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100.641 κατοίκους και έχει πυκνότητα πληθυσμού 21.192 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, αποτελώντας έτσι τον πιο πυκνοκατοικημένο δήμο της Ελλάδας. Ο οικιστικός πυρήνας της Καλλιθέας είναι η πλατεία Δαβάκη, που βρίσκεται περί τα 3 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. ΤΚ 17672

Έκτος από Αποφράξεις στην Καλλιθέα η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Καλλιθέα

27 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Αποφράξεις Νέα Σμύρνη
 2. Παράθεμα: Αποφραξεις Καλλιθεα – 210 90 17 223 – Αποφράξεις Καλλιθέα – Αποφράξεις Καλλιθέα
 3. Παράθεμα: Αποφράξεις και καθαρισμοί αποχετεύσεων στην Καλλιθέα | Αποφράξεις Καλλιθέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.