ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης αποχετεύσεων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία στην περιοχή της Ηλιούπολης – 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας ή κάποιο ανεπιθύμητο παράσιτο επισκέφτηκε τον χώρο σας δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Εδώ και 40 και πλέον χρόνια η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έχει την εμπειρία

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έχει την εμπειρία: Λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της στην ανάπτυξη λύσεων και υπηρεσιών έχουμε την ικανότητα να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απλή ή σύνθετη ανάγκη των πελατών μας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 24 ΩΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 24 ΩΡΕΣ: Δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας και το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να επικοινωνήσετε όλο το 24ωρο. 365 ημέρες το χρόνο, για να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για τη λύση του προβλήματός σας.

Διάγνωση με κάμερα στην Ηλιούπολη
Διάγνωση με κάμερα στην Ηλιούπολη

Η απομάκρυνση των αποβλήτων των αποχετευτικών εγκαταστάσεων είναι εξίσου σημαντική για την αποφράξεις Ηλιούπολη και αν δεν πραγματοποιηθεί έγκαιρα, μπορεί να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να εντοπίζετε διαρροή λυμάτων και δεν αντιμετωπίζετε συμπτώματα εμπλοκής, αξίζει πάντα να ελέγχετε τους σωλήνες της αποχέτευσης σας συχνά για τυχόν σημάδια φθοράς. Εάν εντοπιστεί ένα πρόβλημα, μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί, πριν συμβεί σημαντική ζημιά στον αγωγό σας.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Ηλιούπολη με το πιεστικό μηχάνημα στην Ηλιούπολη
 • Αγία Μαρίνα,
 • Πανόραμα-
 • Αστυνομικά,
 • Λόφος Γερμανού
 • κλπ

Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι η λύση

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Ηλιούπολη  δουλεύουν με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση και σεβόμαστε το χρόνο σας δουλεύοντας αποτελεσματικά. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης, τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου, όλων των ειδών αποφράξεις, τον καθαρισμό δικτύου ομβρίων υδάτων, επιθεωρήσεις με κάμερα ελέγχου της αποχέτευσης κλπ.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Ηλιούπολη για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε προσωπικά.

Κάθε νεροχύτης, τουαλέτα, μπανιέρα και ντους έχει μια γραμμή αποχέτευσης η οποία μπορεί να βουλώσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και για πολλούς και διάφορους λόγους. Το πιο πιθανό είναι ότι ποτέ δεν θα σκεφτεί να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας πριν να είναι πολύ αργά και πλέον έχουν φράξει. Τη στιγμή που θα παρατηρήσετε ένα πρόβλημα, όταν δηλαδή η τουαλέτα ή το πλυντήριο σας δεν θα στραγγίζει, τότε ήρθε η ώρα για ένα επαγγελματικό καθαρισμό από την Αποφράξεις Ηλιούπολη.

 ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μια αργή αποχέτευση μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό ζήτημα, που οι πιο πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων τείνουν να το αγνοούν. Νομίζουν ότι όσο τα λύματα αποστραγγίζονται, ανεξάρτητα από το πόσο αργά το κάνουν, όλα θα είναι καλά. Δυστυχώς, πολλοί σύντομα βρίσκονται στη θέση μιας έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας αυτού του προβλήματος, καθώς η βραδεία αποστράγγιση σύντομα γίνεται μία πλήρης εμπλοκή.

Αντί να περιμένετε να δημιουργείται η καταστροφή, να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε για τα ακόλουθα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης που σας επισημάνει η Αποφραξεις Ηλιουπολη:

• Αργή αποχέτευση. Η βραδεία αποστράγγιση του νερού είναι ένα σίγουρο σημάδι ενός φράγματος κάπου στις σωληνώσεις. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί όταν το νερό ανεβαίνει πάνω από τα δάχτυλα των ποδιών σας ή ακόμη και μέχρι τους αστραγάλους σας ενώ κάνετε ντους ή όταν τα νερά στο νιπτήρα του μπάνιου ή του νεροχύτη της κουζίνας συγκεντρώνονται πριν από την αποστράγγιση.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ
ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ

• Επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα. Πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων χρησιμοποιούν χημικά απόφραξης πολύ συχνά. Αυτά τα επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα σημαίνουν απλώς ότι η πρώτη λύση δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική για να καθαρίσει το μπλοκάρισμα και ότι χρειάζονται οι υπηρεσίες ενός επαγγελματία τεχνικού δικτύων αποχέτευσης.

• Πολλαπλές φραγμένες αποχετεύσεις. Όταν συμβαίνει μπλοκάρισμα στις κύριες σωληνώσεις αποχέτευσης, είναι φυσιολογικό για αρκετές αποχετεύσεις σε όλο το σπίτι ή το κτίριο να προκαλούν εμπλοκές ταυτόχρονα.

• Οσμή αποχέτευσης. Η μυρωδιά των λυμάτων που προέρχεται από την αποχέτευση είναι άλλο ένα σημάδι ότι σύντομα θα συμβεί ένα βούλωμα. Η μυρωδιά προέρχεται από την αποσύνθεση των οργανικών υλικών στην αποχέτευση, τα ίδια υλικά που προκαλούν το φράγμα.

• Δημιουργία υπερχειλίσεων. Η υπερχείλιση είναι ένα σαφές σημάδι μιας βουλωμένης αποχέτευσης, συνήθως ξεκινώντας από μια μικρή λιμνούλα, που συνεχίζει να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότερο νερό ξεπλένεται μέσα από τις αποχετεύσεις.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

• Γάργαροι θόρυβοι. Αυτοί οι θόρυβοι είναι το αποτέλεσμα του παγιδευμένου αέρα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον αγωγό. Μπορείτε να ακούτε συχνά αυτούς τους θορύβους καθώς το νερό ξεπλένεται στα αποχετεύσεις ή όταν ξεπλένετε την τουαλέτα σας.

Εάν παρατηρήσετε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω συμπτώματα μιας βουλωμένης αποχέτευσης, φροντίστε να μας τηλεφωνήσετε αμέσως. Η Αποφράξεις Ηλιούπολης και οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον καθαρισμό των αποχετεύσεων, επιτρέποντάς τους να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο πεισματάρικα βουλώματα.

πριν και μετα - Αποφράξεις Ηλιούπολη
πριν και μετα Αποφράξεις Ηλιουπολη

Αποφράξεις Ηλιούπολη τακτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Ο τακτικός καθαρισμός αποχέτευσης της Αποφραξεις Ηλιουπολη περιλαμβάνει τη μέθοδο της υδροβολής με υψηλή πίεση νερού που απομακρύνει από το εσωτερικό των σωλήνων της αποχετεύσεις λίπη, συσσωρευμένες ποσότητες οργανικών υλικών κλπ, και έτσι μπορεί να μειώσει δραστικά την πιθανότητα να βουλώσει η αποχέτευση τη χειρότερη στιγμή. Για παράδειγμα εστιατόρια που δεν διατηρούν στις αποχετευτικές γραμμές τους λιποσυλλέκτη, συνήθως την εποχή που η κουζίνα τους δουλεύει στο μέγιστο δυνατό, είναι πολύ πιθανό να τους προκληθεί ζημιά που αν δε ληφθεί έγκαιρα σοβαρά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πολυδάπανη.
Συσσώρευση γράσου ή λάσπης σε σωλήνες μπορεί να προκαλέσουν συμφόρηση στις αποχετεύσεις.

Καλέστε μας σήμερα και θα σας απομακρύνουμε κάθε ίχνος λάσπης και γράσου μακριά με την καινοτόμα μέθοδο υδροβολής με υψηλή πίεση νερού. εκτόξευσης. Καλέστε την Αποφράξεις Ηλιούπολης όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να καθαρίσετε οριστικά τους σωλήνες σας σήμερα.

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Αποφραξεις Ηλιουπολη

Προσφέρουμε εγγυημένο καθαρισμό αποχετεύσεων γρήγορα και αποτελεσματικά  όποια και αν είναι η αιτία, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να ολοκληρώσουμε οποιοδήποτε ζήτημα χρειάζεται να επιλυθεί.

Με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εξαιρετική ποιότητα  των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία μας αποτελεί πλέον την νούμερο ένα επιλογή για τις αποχετεύσεις σας.

Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν αναπτύξει την πείρα και την εμπειρία έτσι ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε εργασία γίνεται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη κιόλας φορά.

Η Αποφρακτική  “Αποφράξεις Ηλιούπολη” είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για να σας παρέχει πλήρεις υπηρεσίες και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης συμπεριλαμβανομένου φραγμένα φρεάτια, βουλωμένους νιπτήρες, σιφώνια, νεροχύτες, μπανιέρες, κ.α.

Κανένα πρόβλημα μικρό ή μεγάλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους τεχνικούς μας.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - Αποφράξεις Ηλιούπολη
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η δουλειά μας είναι εγγυημένη και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Καλέστε μας σήμερα και προγραμματίστε την επίσκεψή μας χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία.

Οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια μπορούν να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις. Με την πάροδο του χρόνου, τα έλαια και τα λίπη μπορούν να δημιουργήσουν συσσωρεύσεις αρκετές ώστε να σχηματιστούν μπλοκαρίσματα στη γραμμή αποχέτευσης. Αυτά συσσωρεύονται από την απόρριψη υλικών από το πλυντήριο πιάτων ή το πλυντήριο ρούχων, είτε το μπάνιο. Το τμήμα εξυπηρέτησης της Αποφράξεις Ηλιούπολη διαθέτει τον εξοπλισμό για να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία, μεγάλη ή μικρή.

Συνιστάται πάντα η τακτική προληπτική συντήρηση στις γραμμές αποχέτευσης, αν και όταν προκύψουν αυτές οι καταστάσεις, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία για να επιλύσετε σωστά το πρόβλημα. Από τη δεκαετία του 1970, εξυπηρετούμε την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές σε όλες τις ανάγκες τους στα αποχετευτικά δίκτυα. Το προσωπικό μας είναι έτοιμο και ιδιαίτερα πεπειραμένο ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης που μπορεί να έχετε. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Ηλιούπολη για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην Ηλιούπολη και όλα τα νότια προάστια της Αττικής.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ Αποφράξεις Ηλιούπολη ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο ποικίλος εξοπλισμός καθαρισμού αποχέτευσης μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε προβλήματα μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Μαζί με τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, προσφέρουμε αποφράξεις παντός τύπου, αντλήσεις υδάτων και προληπτικές, τακτικές συντηρήσεις.

Η προληπτική συντήρηση της Αποφράξεις Ηλιούπολης μπορεί να εξαλείψει τις ζημιές προτού αυτές συμβούν.

Υπηρεσίες αποχέτευσης:

 1. Απόφραξη τουαλέτας
 2. Απόφραξη αποχέτευσης
 3. Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 4. Απόφραξη ντους
 5. Καθαρισμός φρεατίων και αποχέτευσης με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης
 6. Επιθεώρηση στις εσωτερικές γραμμές αποχέτευσης με κάμερα
 7. Πλήρεις υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες καθαρισμού της αποχέτευσης
 8. Προληπτική Συντήρηση

Είναι σημαντικό να ελέγχετε ανά τακτά, χρονικά διαστήματα τα κανάλια αποχέτευσης για να προστατεύσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας από καταστροφικές ζημιές και πλημμύρες. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη χρησιμοποιεί τον πιο τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης. Οι κάμερες επιθεώρησης της γραμμής της αποχέτευσης αναγνωρίζουν τις περιοχές προβλημάτων και ο καθαρισμός με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή) παρέχει τα καθαρότερα αποτελέσματα γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς αναστάτωση.

Αποφρακτική – Αποφράξεις Ηλιουπολη !!! Η περιοχή Ηλιούπολη έχει σοβαρά αποχετευτικά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια και η επίλυσή τους πρέπει να διεκπεραιώνεται με άμεσο και οριστικό τρόπο.

Παρέχουμε επί 24ωρου βάσεως μόνιμες λύσεις και όχι προσωρινές και γι αυτό διακρινόμαστε για την ποιοτική εργασία μας, παρέχοντας στους πελάτες μας ποιότητα στις αποφράξεις   από το 1970.

Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένα και πλήρως οργανωμένα συνεργεία για να είναι οι πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένοι.

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να είναι αδύνατο για μας να επιλύσουμε, μη διστάσετε να μας καλέσετε τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών στις Αποφράξεις όσο για το ότι είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο γιατί θέλουμε πάνω από όλα ευχαριστημένους πελάτες.

Να είστε σίγουροι ότι κανένα σας πρόβλημα δεν μένει άλυτο απ

ό την αποφρακτική μας εταιρία στην Ηλιούπολη.

Η εταιρεία απόφραξης Ηλιούπολης φροντίζει ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες απόφραξης να είναι πάντα υψηλότερου επίπεδου. Εγγυημένη ποιότητα εργασίας και πλήθος ευχαριστημένων πελατών είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς.

Πιστεύουμε ότι πελάτες μας οι κάτοικοι της Ηλιούπολης το έχουν εκτιμήσει γιατί λαμβάνουμε καθημερινά τα μηνύματα σας που μας το δηλώνουν. Έτσι κι εμείς προσπαθούμε ακόμα περισσότερο και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας καλύτερα,

Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και καινούργια μηχανήματα σε μία συνεχόμενη προσπάθεια να διατηρήσουμε το παρεχόμενο επίπεδο των υπηρεσιών μας στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς.

Αναζητώντας πληροφορίες θα διαπιστώσει κανείς ότι δίνουμε μόνιμες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης με εγγυημένη ποιότητα εργασίας και για τις τιμές μας που είναι από τις πιο ανταγωνιστικές.

Το τμήμα εξυπηρέτησης είναι δομημένο με ένα προσωπικό υποστήριξης και με ιδιαίτερα έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι εφοδιασμένοι με σύγχρονα μηχανήματα – οχήματα, ώστε ακόμα και η πιο δύσκολη απόφραξη να μην αποτελεί κανένα πρόβλημα.

Οι περισσότεροι πελάτες είναι επαναλαμβανόμενοι, καθώς μπορούν να εκτιμήσουν την επαγγελματικότητα που μας διακρίνει.

Οι συνηθέστερες αποφράξεις που ολοκληρώνουμε αφορούν κυρίως:

 • Απόφραξη φρεατίων αποχέτευσης με μηχανήματα πιεστικά υψηλής πίεσης για την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας.
 • Απόφραξη υδρορροών με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα ώστε να απομακρύνονται χώματα και τις ρίζες των δέντρων που συσσωρεύονται εσωτερικά των σωληνώσεων.
 • Απόφραξη λεκανών με ειδικά ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, χωρίς να αφαιρεθεί η λεκάνη, χωρίς να δημιουργηθεί επιπλέον αναστάτωση, ώστε να απομακρυνθεί το αντικείμενο το οποίο βούλωσε την αποχέτευση.
 • Απόφραξη κουζίνας νεροχύτη με ειδικά φορητά εργαλεία και μηχανήματα, ώστε να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη ακόμα και σε σημεία δυσπρόσιτα. Από τα λίπη και τα λάδια που πέφτουν στον νεροχύτη, η αποχέτευση σταδιακά κλείνει με αποτέλεσμα να φράζει. Κανένα πρόβλημα, καθώς χωρίς να δημιουργήσουμε καμία αναστάτωση, αναλαμβάνουμε την απόφραξη με 100% επιτυχία.
 • Απόφραξη σιφωνίου δαπέδου, φράζει και βουλώνει κυρίως από τρίχες και τα απορρυπαντικά που διοχετεύονται στην αποχέτευση. Και πάλι είμαστε οι ειδικοί για την άμεση λύση του προβλήματος, άμεσα, καθαρά και με οριστική λύση του προβλήματος σας.

Υπηρεσίες Αποφράξεις Ηλιούπολη

Πιστεύουμε ότι επενδύοντας σε εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε τη θέση μας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες αποχετεύσεων στην περιοχή της νότιας Αττικής. Είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι από τις πιο ειδικευμένες στον χώρο των αποφράξεων και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων.

Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1960 & διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία & τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ώστε να ανταποκρίνεται με 100% επιτυχία σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αντιμετωπίζετε.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους απόφραξη:

 • Αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, νιπτήρων, μπανιερών, λεκανών, κάθετων στηλών κουζινών & τουαλετών.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Άντληση υδάτων από εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Η Αποφράξεις Ηλιούπολη λύνει το πρόβλημά σας μέσα σε λίγα λεπτά και αποκαθιστά τη βλάβη γρήγορα χάρη στο έμπειρο προσωπικό και στην πείρα που διαθέτει. Τ. Κ. 16346

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Αντλήσεις υδάτων

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

Αποφράξεις με την εγγύηση της εταιρείας μας

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι από την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση μας. Σκοπός μας δεν είναι να εκτελέσουμε μία δουλειά γρήγορα και και να φύγουμε παίρνοντας τα χρήματά σας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε πελάτες οι οποίοι μένοντας ευχαριστημένοι θα μας συστήσουν και θα μας ξανά προτιμήσουν.

Έτσι έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη εταιρεία αποφράξεων στην Ηλιούπολη

Γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες της. Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις στη Ηλιούπολη 365 το χρόνο. Άμεσα Υπεύθυνα δίπλα σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 97 00 003

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Κάνουμε καθαρισμούς στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων) και αντλήσεις υδάτων Ηλιούπολη

Τηλ 210 97 00 003 Αποφράξεις Ηλιούπολη

 1. Αποφράξεις Ηλιούπολη
 2. Αποφράξεις Ηλιούπολη

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης που η εταιρία μας δραστηριοποιείται αναλαμβάνοντας αποφρακτικές εργασίες είναι οι εξής:

 1. Αποφράξεις Αγία Μαύρα Ηλιούπολης
 2. Αποφράξεις Αγία Παρασκευή Ηλιούπολης
 3. Αποφράξεις Άγιος Κωνσταντίνος Ηλιούπολης
 4. Αποφράξεις Άνω Ηλιούπολη Ηλιούπολης
 5. Αποφράξεις Αστυνομικά – Πανόραμα Ηλιούπολης
 6. Αποφράξεις Κάτω Ηλιούπολη Ηλιούπολης
 7. Αποφράξεις Κέντρο Ηλιούπολης
 8. Αποφράξεις Νησάκι Ηλιούπολης
 9. Αποφράξεις Τυπογραφικά Ηλιούπολης
 10. Αποφράξεις Χαλικάκι Ηλιούπολης

Αποφράξεις περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης στα νότια προάστια.

Έκτος από Αποφράξεις στην Ηλιούπολη η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ηλιούπολη

88 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ”

 1. Παράθεμα: Αποφραξεις Ηλιουπολη 210 99 01 999 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Ηλιούπολη | myapofraxeisathina
 2. Παράθεμα: Αποφραξεις Ηλιουπολη 210 99 01 999 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Ηλιούπολη | apofraxtikiattikis
 3. Παράθεμα: Αποφραξεις Ηλιουπολη 210 97 00 003 Νότια Προάστια Αττικής | Αποφράξεις Ηλιουπολη Wordpress
 4. Παράθεμα: Αποφραξεις Ηλιουπολη – 210 97 00 003 – Αποφράξεις Ηλιούπολη | Αποφράξεις Ηλιουπολη Wordpress
 5. Παράθεμα: Αποφραξεις Ηλιουπολη – 210 97 00 003 – Αποφράξεις Ηλιούπολη – Αποφράξεις Ηλιούπολη
 6. Παράθεμα: Αποφραξεις Ηλιουπολη – 210 97 00 003 – Αποφράξεις Ηλιούπολη | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.