ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: Παρέχουμε αποφρακτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε η κορυφαία εταιρία καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης κάθε αποχετευτικού δικτύου. Αποφράξεις Γλυφάδα τώρα στο 210 96 15 255

"ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ:  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ  είμαστε ειδικοί στην αντιμετώπιση των επίμονων εμπλοκών σε νεροχύτες, λεκάνες τουαλέτας και γενικά στα δίκτυα των αποχετευτικών αγωγών. Αν χρειαστεί η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ θα κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα, προτού εφαρμόσουμε υδροβολή με υψηλή πίεση νερού για τον καθαρισμό όλης της διαδρομής του αποχετευτικού δικτύου. Στην  Αποφράξεις Γλυφάδα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με φιλικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ σήμερα για να συζητήσετε τις μοναδικές σας ανάγκες και ανησυχίες. Νιώθετε ότι μπορεί να έχετε πρόβλημα σε νεροχύτη κουζίνας, νιπτήρα μπάνιου, ντους ή μπανιέρα, αποχέτευση τουαλέτας; Η  Αποφράξεις Γλυφάδα θα επιθεωρήσει όλες τις γραμμές και τους αγωγούς της αποχέτευσης σας. Θα εξαλείψουμε το πρόβλημα σε χρόνο ρεκόρ με ένα βολικό και άμεσο τρόπο και με εγγυημένα αποτελέσματα. Καλέστε μας στο 210 96 15 255 για άμεση εξυπηρέτηση. Κριμαίας 11, Γλυφάδα 165 62

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: Αντιμετωπίζετε προβλήματα που έχουν σχέση με την αποχέτευση ξανά και ξανά; Ο νεροχύτης της κουζίνας ή η τουαλέτα βουλώνει μια-δυο φορές το χρόνο; Ήρθε η ώρα να καλέσετε την αποφράξεις Γλυφάδα.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Αποφράξεις Γλυφάδα

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας πρόσβαση σε πλήρως πιστοποιημένους και έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς. Αυτοί είναι σε θέση να φτάσουν γρήγορα στις εγκαταστάσεις σας. Εγγυόμαστε εξαιρετικά αποτελέσματα σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή. Εάν οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται προσοχή ή για οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες, τηλεφωνήστε τώρα στην Αποφράξεις Γλυφάδα."ΡΙΖΑ

 

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες καθαρισμού για όλες τις περιοχές, γύρω από την Γλυφάδα. Ο χρόνος απόκρισης μας για κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης σε αυτούς τους τομείς είναι γρήγορος και άμεσος.

Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Γλυφάδα για να προγραμματίσουμε μία υπηρεσία που χρειάζεστε.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Εφαρμόζουμε για τον καθαρισμό στους σωλήνες της γραμμής της αποχέτευσης τη μέθοδό της υδροβολής.

Ειδικά αντλίες εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση μέσω των ακροφυσίων για να καθαρίσει εντελώς το εσωτερικό των σωλήνων. Οι πίδακες λειτουργούν με τεράστια πίεση για να απομακρύνουν τα συσσωρευμένα εμπόδια χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή φθορά στους σωλήνες. Το νερό στη συνέχεια ξεπλένει μακριά όλα τα συντρίμμια, καθώς προχωρούν οι πίδακες κατά μήκος των σωλήνων.

Στη συνέχεια προχωράμε στην οπτική επιθεώρηση των σωληνώσεων, χρησιμοποιώντας μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα. Αυτό θα μας πει την ακριβή φύση και θέση του προβλήματος, έτσι ώστε θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν η υδροβολή είναι ή όχι ο καλύτερος τρόπος να εφαρμοστεί. Αυτό περιλαμβάνει να δείξει τη γενική κατάσταση των σωλήνων και τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων που χρειάζονται επισκευή ή θα μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές.
Εναλλακτικές μέθοδοι, συνήθως απαιτούν σκάψιμο για να αποκτήσουν πρόσβαση στους σωλήνες που σημαίνει παραπάνω έξοδα και μπελάδες.

Μπορούμε να στείλουμε τον εξοπλισμό μας στους σωλήνες μέσα από ένα σταθερό σημείο πρόσβασης στα περισσότερα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε συνήθως να αποκτάμε πρόσβαση μέσω υφιστάμενα ειδών υγιεινής, όπως εξαρτήματα τουαλέτας. Μόλις ο εξοπλισμός μας εισχωρήσει, θα καθαρίσει όλο το μήκος της γραμμής της αποχέτευσης και θα καθαρίσει τους σωλήνες από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ποια είναι τα οφέλη των πιεστικών υδροβολής;

Η υδροβολή είναι πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδος από τη συνηθισμένη χρήση του ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος, ειδικά όταν πρόκειται για εμπλοκές που προκαλούνται από μία βαριά συσσώρευση από λίπη και βρωμιά.

Αφαιρεί όλες τις συσσωρευμένες μάζες από λίπη, βρωμιά και μπορεί να σπάσει εμπόδια όπως τα μαλλιά, ακόμη και λεπτές ρίζες δέντρων, την πιο κοινή αιτία ενός φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης. Μπορεί επίσης να καθαρίσει την άμμο και τη λάσπη που μαζεύονται πιο σπάνια στις σωληνώσεις καθώς οι πίδακες υψηλής πίεσης μπορούν να αφαιρέσουν ακόμα και ανόργανα συστατικά, αφήνοντας μια λεία επιφάνεια που είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παγιδεύουν τα συντρίμμια ή να συσσωρευτεί η βρωμιά και το λίπος στο μέλλον.

Για υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης με υδροβολή ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αποχετευτικού δικτύου, καλέστε Αποφράξεις Γλυφάδα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα είμαστε αμέσως κοντά σας.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Γλυφάδα με το πιεστικό μηχάνημα στην Γλυφάδα

Οι αποφράξεις Γλυφάδα έχοντας επενδύσει στο αρτιότερο και πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία γκάμα από λύσεις σε προβλήματα που άλλες αποφρακτικές εταιρείες δεν θα μπορούσαν. Βέβαια ο υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός χρειάζεται και το αντίστοιχο ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό να το χειριστεί.

Δίνοντας μεγάλη βάση στην εκπαίδευση των τεχνικών μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η λύση που θα σας προτείνουμε είναι η βέλτιστη για το πρόβλημα σας. Οι τεχνικοί μας αφού αξιολογήσουν όλα τα στοιχεία που αποτελούν τα επιμέρους κομμάτια του προβλήματος, θα σας προτείνουν την ιδανική λύση η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο και το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η Αποφράξεις Γλυφάδα δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Όταν μας καλέσετε δρούμε άμεσα και φτάνουμε στο χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο.

Οι αποφράξεις Γλυφάδα, πρώτες στην προτίμηση των κατοίκων της περιοχής έχουν εδραιώσει την παρουσία τους στην περιοχή της Γλυφάδας παρέχοντας υπηρεσίες ποιότητας σε τιμές ασύγκριτες και με εγγύηση άριστης εργασίας από την εταιρεία μας.

Αιτίες που χρειάζεται απόφραξη η αποχέτευση

 • Σκουπίδια, λίπη και έλαια
 •  Διείσδυση από τις ρίζες των δέντρων και θάμνων
 • Σταδιακή εναπόθεση λάσπης
 • Συσσώρευση τροφίμων ή οποιονδήποτε στερεών αποβλήτων κουζίνας
 • Τρίχες, χαρτιά, μωρομάντηλα, αρωματικά  κ.α.

Αποφράξεις Γλυφάδα με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό

Ο ανανεωμένος μας στόλος προσφέρει στους τεχνικούς μας μία σειρά από νέες δυνατότητες, οι οποίες πραγματικά διαφοροποιούν τον τρόπο που δουλεύουμε  σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.

Προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόντουσαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού τώρα γίνονται άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 96 15 255

Επιθεώρηση με κάμερα Γλυφάδα

Οι αποφράξεις Γλυφάδα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Οι κύριοι στόχοι μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, με την υψηλότερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, με λογικές τιμές και σεβασμό στο χώρο του πελάτη. Εκτιμούμε όλους τους πελάτες μας και ικανοποιούμαστε όταν και μόνο έχετε μείνει και εσείς ικανοποιημένοι.

Με σύγχρονες βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας, έγχρωμες και με δυνατότητα αποθήκευσης του βίντεο σε εξωτερική αποσπώμενη μνήμη, ώστε να υπάρχει και ψηφιακό αρχείο που θα βοηθήσει για την αποκατάσταση του προβλήματος. Φανταστείτε η αποχέτευση μας να έχει προβλήματα με σπασίματα, διαρροές, να βουλώνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την αποκατάσταση της ζημιάς. Το σκάψιμο για την αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων, εκτός από πολύ δαπανηρή εργασία, είναι επίσης και πολύ χρονοβόρα και μας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία. Με την βοήθεια της κάμερας είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε το πρόβλημα σε συγκεκριμένο σημείο και η αντικατάσταση της βλάβης να γίνει τοπικά, χωρίς να χρειαστεί να αλλαχθεί όλη η αποχέτευση, με πολύ μικρότερο κόστος τελικά για τον πελάτη και με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Αντλήσεις υδάτων και λυμάτων από υπόγειους χώρους.

Απόφραξη από ρίζες δέντρων Γλυφάδα

Οι τεχνικοί της Αποφραξεις Γλυφαδα, ειδικεύονται στην αφαίρεση ριζών δέντρων από τις αποχετεύσεις στη Γλυφάδα και σε όλα τα νότια προάστια. Οι ρίζες των δέντρων έλκονται από το νερό και αυτός είναι ο κύριος λόγος που εισχωρούν στις γραμμές αποστράγγισης. Οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν στην αποχέτευσή σας. Αν αυτές οι ρίζες των δέντρων αφεθούν και δεν πραγματοποιηθεί κάποιος καθαρισμός θα βουλώσουν το αποχετευτικό σας δίκτυο και το πιο σοβαρό μπορεί να σας το καταστρέψει.

Τα αποτελέσματα αυτών των μπλοκαρισμάτων μπορεί να είναι η καθόλου καλή λειτουργία της αποχέτευσης σας αλλά και να έχετε να αντιμετωπίσετε δαπανηρές επισκευές, αφού μπορούν να σπάσουν τις σωληνώσεις. Με τα ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα που διαθέτουμε τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.

Πληροφορίες Γλυφάδας

Η Γλυφάδα είναι καλλικρατικός δήμος και παραλιακό προάστιο στα νότια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας, στην Άκρα Πούντα του Σαρωνικού. Από την Αθήνα απέχει περίπου 14 χλμ. και από το Φάληρο περίπου 7,5. Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής και στη Νομαρχία Αθηνών. Σήμερα, θεωρείται κοσμοπολίτικο κέντρο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης και ακριβές κατοικίες. Στα αξιοθέατα της περιοχής είναι η γνωστή παραλία του Αστέρα.

Ο δήμος της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν γνωστός για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής που το νερό τους είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό.

wikipedia

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, Αποφράξεις Γλυφάδα

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων παντός είδους στην Γλυφάδα
 • Αποφράξεις Ομβρίων υδάτων – υδρορροών στην Γλυφάδα και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στην Γλυφάδα

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφράξεις:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Γλυφάδα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Γλυφάδα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Γλυφάδα

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Αποφράξεις Γλυφάδα

Η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου είναι μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ιδιοκτησίας σας, η Αποφράξεις Γλυφάδα θα δημιουργήσει ένα τακτικό προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης για την αποχέτευσή σας. Η προληπτική τακτική συντήρηση αποτρέπει να συμβούν και να εμφανιστούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Για παράδειγμα, εάν είχατε στην αποχέτευση ρίζες δέντρων στο παρελθόν – μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο για να διασφαλίσουμε ότι όταν αυτές οι ρίζες των δέντρων ξεκινούν πάλι να αυξάνονται θα έρθουμε εμείς να τις καθαρίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο η αποχέτευσή σας θα είναι καθαρή. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ένας από τους τεχνικούς μας θα έρχεται στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, θα επιθεωρεί και θα κάνει την συντήρηση. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Γλυφάδα για να φτιάξουμε ένα σχέδιο αποκλειστικά για εσάς.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 96 15 255

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Κάνουμε καθαρισμούς στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων) και αντλήσεις υδάτων Γλυφάδα

Τηλ 210 96 15 255 Αποφράξεις Γλυφάδα

 1. Αποφράξεις Γλυφάδα
 2. Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφραξεις Γλυφαδα περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης στα νότια προάστια.

[pagelist exclude=”current,168,653,219,440,507,318,329,332,494,493,483,362,303,359,356,353,349,466,511,509,345,454,459,445,566,198,479,573,203,503″]

Έκτος από Αποφράξεις στην Γλυφάδα η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Γλυφάδα

24 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ”

 1. Παράθεμα: Αποφράξεις Γλυφάδα 210 99 01 999 – Αποχετεύσεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Ηλιούπολη | Αποφράξεις Αθήνα
 2. Παράθεμα: Αποφραξεις Γλυφαδα 210 96 15 255 Νότια Προάστια Αττικής | Αποφρακτική – Αποφράξεις Γλυφάδα
 3. Παράθεμα: Αποφραξεις Γλυφαδα – 210 96 15 255 – Αποφράξεις Γλυφάδα – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα
 4. Παράθεμα: Αποφραξεις Γλυφαδα – 210 96 15 255 – Αποφράξεις Γλυφάδα | Αποφρακτική – Αποφράξεις Γλυφάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.