Απολυμανσεις με τζελ

Απολυμανσεις με τζελ
Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει Απολυμανσεις με τζελ βαδιστικών εντόμων

ΡΙΖΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ

Απεντομώσεις με gel

Με τη μέθοδο της απεντόμωσης με gel  χρησιμοποιούμε τροφοελκυστικά  gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η μέθοδος συνίσταται στην τοποθέτηση του τζελ στους  χώρους όπου συχνάζουν και διέρχονται οι κατσαρίδες (σκοτάδι, υγρασία αλλά και ζέστη). Επίσης πρέπει να γίνει ο εντοπισμός των περιοχών που έχουν τις φωλιές τους. Απολυμανσεις με τζελ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι μπορούμε να τα εφαρμόσουμε χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινότητα μας και χωρίς  να απομακρυνθούμε από το χώρο μας. Επίσης κατά την εφαρμογή του σκευάσματος δεν χρειάζεται να αδειάσουμε τα ντουλάπια και να προστατεύσουμε τα τρόφιμα. Ούτε να απομακρύνουμε τα κατοικίδια ζωάκια μας. Για  αυτό το λόγο μπορεί και  χρησιμοποιείται  σε χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, καφετέριες και  κουζίνες παντός τύπου.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Αν επίσης υπάρχουν μικρά παιδιά και εγκυμονούσες είναι σχεδόν μονόδρομος μιας και η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι εφάμιλλη της ασφάλειας που παρέχει.

Απεντόμωση με gel, μέθοδος που σημειώνει επιτυχία στην αντιμετώπιση της ψιλής κατσαρίδας

Είναι πλέον γνωστό, ότι τα απλά πυρεθροειδή δεν είναι αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της ψιλής κατσαρίδας. Η κατσαρίδα  germanica blatella κανει την εμφάνιση της στο σπίτι μας όλες τις εποχές του χρόνου.

Η δραστική ουσία του gel έχει ως συνέπεια, οι κατσαρίδες να μεταφέρουν την δραστική ουσία στην φωλιά και να εντέλει να τρώνε η μία την άλλη.  Έτσι επιτυγχάνεται ο πληθυσμός τους να μειώνεται αισθητά περίπου στο 80% από τις 4 πρώτες μέρες. Ενώ μέσα σε 15 ημέρες έχουμε οριστική απαλλαγή.

Οι απεντομώσεις με gel είναι ένας ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να ξεφορτωθείτε οριστικά τα ενοχλητικά βαδιστικά έντομα.

Οι κατσαρίδες είναι το κυρίαρχο έντομο της Ευρώπης και του περισσότερου υπόλοιπου κόσμου. Εξαπλώνεται ταχύτατα αντέχει στις χειρότερες συνθήκες και προσαρμόζονται στις δραστικές ουσίες με απίστευτους ρυθμούς.

Απολύμανση – Απεντόμωση για κατσαρίδες Νότια προάστια

Οι κατσαρίδες είναι ευρέως διαδεδομένες επειδή είναι πολύ ανθεκτικές. Μόνο μερικά είδη μας επηρεάζουν και θεωρούνται ως παράσιτα, και παρόλο που όλα αναζητούν νερό, φαγητό και καταφύγιο, οι προτιμήσεις τους μπορεί να διαφέρουν.

Ανατολικές κατσαρίδες – μπορούν να αντεπεξέλθουν σε πιο δροσερές και υγρές συνθήκες και είναι πιο συνηθισμένες σε υπόγεια ή αποχετεύσεις. Εάν οι συνθήκες είναι υποφερτές, μπορούν να επιβιώσουν και σε εξωτερικές περιοχές όπως οι χωματερές. Δεν είναι τόσο ευκίνητες όσο οι γερμανικές κατσαρίδες, αλλά μπορούν να αναρριχηθούν σε μια επιφάνεια από τραχιά τούβλα.

Γερμανικές κατσαρίδες – χρειάζονται ζεστασιά και υγρασία για να επιβιώσουν, έτσι είναι πιθανό να βρεθούν μέσα και γύρω από τα μπάνια, τους κάδους πλυντηρίων και τους χώρους κουζίνας. Είναι επίσης καλοί αναρριχητές και μπορούν να σκαρφαλώσουν ακόμα και σε λείες επιφάνειες όπως γυαλί και γυαλισμένο μέταλλο με ευκολία, λόγω των κολλωδών πελμάτων στα πόδια τους.

Καφέ κατσαρίδες – χρειάζονται επίσης ζεστασιά και υγρασία, αλλά είναι αρκετά προσαρμόσιμες, συχνά στεγάζονται σε ένα κτίριο σε κοντινή απόσταση από πηγές τροφίμων και νερού. Μπορούν εύκολα να τρέξουν και μπορεί αν οι συνθήκες είναι αρκετά ζεστές, να πετάξουν.
Ανησυχείτε ότι μπορεί να έχετε κατσαρίδες;

Αν έχετε εντοπίσει κάποιο από τα παραπάνω σημάδια, θα πρέπει να προγραμματίσετε μία επαγγελματική υπηρεσία για να απαλλαγείτε γρήγορα από τις κατσαρίδες. Καλέστε την Απολυμανσεις Νότια Προάστια για να κανονίσετε μια επιθεώρηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας για έλεγχο κατσαρίδων. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ σας προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο καταπολέμησης των κατσαρίδων και είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για την αποφυγή μελλοντικού προβλήματος.

9 Απαντήσεις στο “Απολυμανσεις με τζελ”

  1. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | sumbouleskathariothtas
  2. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | sumbouleskathariothtas
  3. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | myapofraxeisathina
  4. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | Site Title
  5. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | eidikesapofraxeis
  6. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | Αποφράξεις Αθήνα
  7. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια – Site Title
  8. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | apofraxtikiattikis
  9. Παράθεμα: Απεντομώσεις με gel – Αποφράξεις Νότια Προάστια | annamarakiantoniou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.