Απολυμανσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε τι που έχει να κάνει με απολυμάνσεις για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε ολόκληρη την Αθήνα και την Αττική. Η απολύμανση είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες που σίγουρα πρέπει να γίνουν με εμπειρία, γνώση και σωστό εξοπλισμό. Οι πάντα σωστά ενημερωμένοι τεχνικοί μας θα εφαρμόσουν ψεκασμούς χαμηλής πιέσεως με φάρμακα οικολογικής φύσεως μικρο κάψουλες ακίνδυνες για τον άνθρωπο και τα ζώα παρέχοντας κάλυψη που διαρκεί ενάντια στα παράσιτα και μία ολοκληρωμένη απολυμαντική λύση. Τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τελευταίας πάντα τεχνολογίας. Απολυμανσεις Νότια Προάστια

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ

http://www.keelpno.gr/Portals/0/Αρχεία/Εκπαιδευτικό%20υλικό/Προγράμματα%20καταπολέμησης%20κουνουπιών.pdf

Απεντομώσεις σε βαδιστικά έντομα

Απολυμανσεις - Βαδιστικά έντομα
Βαδιστικά έντομα

Βαδιστικά έντομα καλούνται οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια και γενικά έντομα που συναντάμε συχνά κατά τη θερινή περίοδο, από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο. Πραγματοποιούμε τοπικούς και περιμετρικούς ψεκασμούς χαμηλής πίεσης για την αντιμετώπισή τους και ελκυστικά δολώματα σε μορφή τζελ τα οποία χορηγούνται με χρήση σύριγγας.

Απεντομώσεις σε ιπτάμενά έντομα

Απολυμανσεις - ιπτάμενά έντομα
Ιπτάμενα έντομα

Όταν λέμε ιπτάμενα έντομα εννοούμε μύγες και κουνούπια, σκνίπες και γενικά έντομα που πετάνε. Για την καταστολή τους απαιτείται ολοκληρωτικός ψεκασμός με μέτρια πίεση στους τοίχους εσωτερικά και εξωτερικά. Κάνοντας χρήση συνδυασμού φαρμάκων πετυχαίνουμε διάρκεια και άμεσο αποτέλεσμα.

Απολυμανσεις, ακάρεα και παράσιτα

Απολυμανσεις - ακάρεα και παράσιτα
Απολυμάνσεις

Οι ψύλλοι, οι κοριοί και τα ακάρεα συνήθως αναπαράγονται σε υφάσματα και ζεστούς χώρους. Η αναπαραγωγή τους γίνεται με ταχείς ρυθμούς και δημιουργούνται ολόκληρες αποικίες σε ελάχιστο χρόνο. Για να σκεφτείτε τα ακάρεα μπορούν να κάνουν φωλιά και στον θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας.  Το πρόβλημα λοιπόν είναι σημαντικό. Για τον έλεγχο των πληθυσμών γίνεται χρήση πολλαπλών φαρμάκων με άκρως σχολαστικό ψεκασμό.

Μυοκτονία

Κατά την διενέργεια της μυοκτονίας χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς που παρέχουν ασφάλεια και στο εσωτερικό τους τοποθετούνται δολώματα σε μορφή πάστας πολύ ελκυστικά. Πολύ απλά τα δολώματα δρουν εσωτερικά μουμιοποιώντας τα, αποφεύγοντας την αποσύνθεση τους, τις εστίες δυσάρεστων οσμών και ανάπτυξης μικροβίων.

ΔΥΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ
ΔΥΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Απολυμανσεις ISO 9001:2008

Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Επίσης αναλαμβάνει την σύσταση φακέλων παρασιτοκτονίας για εταιρείες και βιομηχανίες και εκδίδονται πιστοποιητικά σε κάθε εφαρμογή βάσει αδείας απεντόμωσης και μυοκτονίας από το αρμόδιο υπουργείο.

Απολυμάνσεις περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

2 Απαντήσεις στο “Απολυμανσεις”

  1. θα σας παρακαλεσω να αφησετε τα σχολια σας σχετικα με το επιπεδο απολυμαντιων υπηρεσιων που λαβατε στο παρελθον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.