Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003

red-telephone-apolymanseis-ymitou
Απολυμανσεις Υμηττος

Η περιοχή του Υμηττού είναι ευλογημένη με χαμηλό συντελεστή δόμησης όπου έχει διατηρήσει την περιοχή σε πολύ όμορφη κατάσταση. Επίσης υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί χώροι πράσινου και μεγάλες πλατείες που πραγματικά ομορφαίνουν την περιοχή του Υμηττού κάνοντας την διαβίωση των κατοίκων του Υμηττού όμορφη και άνετη. Η πλειοψηφία όμως των κτιρίων γλιτώνοντας την αντιπαροχή παρέμεινε με κτίσματα πριν το 1970 με επιβαρυμένο από το χρόνο αποχετευτικό σύστημα, το οποίο αποτελεί θαυμάσιο ζωτικό χώρο για μία πληθώρα από ενοχλητικά και επικίνδυνα λόγω των ασθενειών έντομα, όπως οι κατσαρίδες.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Επίσης σε αυτά τα κτίρια τα οποία τα περισσότερα έχουν και πολλούς ημιυπαίθριους χώρους με υγρασία είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι για να διατηρήσει κάποιος στον Υμηττό τα πλεονεκτήματα της περιοχής εκτελεί τουλάχιστον κάθε άνοιξη απολύμανση και απεντόμωση.

imittos

Απολυμανσεις Υμηττος Πληροφορίες

Ο Υμηττός είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του ομώνυμου βουνού. Γειτονεύει με τους Δήμους Βύρωνα, Ηλιούπολης και Αθηναίων.

Ιδρύθηκε το 1928 για τη στέγαση προσφύγων από τη Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Ανατολική Θράκη, πολλοί από τους οποίους είχαν βρει αρχικά καταφύγιο στον γειτονικό Βύρωνα. Αρκετά από τα προσφυγικά σπίτια διατηρούνται ακόμα σε διάφορα σημεία του Υμηττού. Αποσπάστηκε από τον Δήμο Αθηναίων το 1934, οπότε και αποτέλεσε ανεξάρτητη κοινότητα με πρώτο πρόεδρο τον Γεώργιο Βαλαβάνη. Προήχθη σε δήμο το 1963 ενώ καταργήθηκε το 2010, οπότε ενώθηκε με τον Δήμο Δάφνης, αποτελώντας έναν νέο ενιαίο δήμο. Οι κάτοικοι του Υμηττού είναι σήμερα 10.715, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου. Ο Δήμος Υμηττού ήταν ένας από τους μικρότερους δήμους της Αθήνας, έκτασης περίπου 1 τετρ. χλμ.. Στη δημοτική κοινότητα υπάρχουν σήμερα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Δημοτικό Υμηττού, 2ο Δημοτικό Υμηττού, 3ο Δημοτικό Υμηττού, 4ο Δημοτικό Υμηττού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, Επαγγελματικό Λύκειο Υμηττού – πρώην “Παπαστράτειος Σχολή“). Τα παλιότερα εκπαιδευτήρια της πόλης είναι το 1ο Δημοτικό Υμηττού, που ιδρύθηκε το 1931, και η πρώην “Παπαστράτειος Επαγγελματική Σχολή Παιχνιδιών και Διακοσμητικής”, που οικοδομήθηκε το 1929 για να καλύψει ανάγκες τεχνικής εκπαίδευσης. Γνωστή αθλητική ομάδα της περιοχής είναι ο Α. Ο. Αμύντας, που ιδρύθηκε το 1950. Το Φεστιβάλ “Στη σκιά των βράχων”, που διοργανώνεται πλέον από κοινού από τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και ο χώρος διεξαγωγής του είναι το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

πηγή: Wikipedia

Απολυμανσεις Υμηττος και περιοχές στα Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

Απολύμανση – απεντόμωση για κατσαρίδες Υμηττός 210 97 00 003, ΤΚ 17236

Το θέαμα μιας κατσαρίδας στην κουζίνα σας ή σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι αρκετό για να καταστρέψει κάθε όρεξη και την εικόνα του εστιατορίου. Οι κατσαρίδες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και η υγρασία δημιουργεί μια ιδανική κατάσταση διαβίωσης για αυτά τα παράσιτα. Τα πιο κοινά είδη κατσαρίδας είναι η αμερικανική κατσαρίδα, η γερμανική κατσαρίδα και η ανατολική.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Οι κατσαρίδες ζουν περίπου 12 έως 18 μήνες, αλλά πολλαπλασιάζονται γρήγορα, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την εξάλειψή τους. Οι κατσαρίδες προτιμούν συνήθως περιοχές όπως η κουζίνα, το μπάνιο και τις αποχετεύσεις μας. Βασικά οι κατσαρίδες μπορούν να βρεθούν παντού. Θα φάνε σχεδόν οποιαδήποτε οργανική ουσία, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, δέρμα, χαρτί (συμπεριλαμβανομένου του χαρτονιού) και τροφών για ζώα.

Όταν δείτε μια κατσαρίδα να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλές άλλες κρυμμένες. Ως επί το πλείστον είναι νυκτόβιες και μπορούν να κρυφτούν και να φωλιάσουν παντού. Στην πραγματικότητα αν δείτε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να οφείλεται σε συνθήκες συνωστισμού μέσα στους τοίχους ή σε άλλες περιοχές που κρύβονται.

Απολυμανσεις Υμηττος – αντιμετώπιση κατσαρίδας

Η απαλλαγή από τις κατσαρίδες μπορεί σε μερικούς να φαίνεται απλή. Απαιτεί όμως ειδικούς χειρισμούς και σκευάσματα που μπορεί να σας τα προσφέρουν μόνο εξειδικευμένες εταιρείες. Οι χημικές ουσίες και τα σπρέι που κυκλοφορούν στο εμπόριο μόνο κακό θα κάνουν και δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα. Καλέστε μας τώρα στο 210 97 00 003.

Εάν ζείτε κοντά σε μια αστική περιοχή ή αποθηκεύετε τρόφιμα οπουδήποτε στην ιδιοκτησία σας, τότε μπορεί να είστε ευάλωτοι στις κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες είναι γνωστές για την ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να επιβιώνουν σε διαφορετικές συνθήκες. Οι κατσαρίδες θεωρούνται παράσιτα. Αν δείτε μόνο μία υπάρχει μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα να έχουνε κρυφτεί κι άλλες κάπου αλλού.

Γι ‘αυτό, αν βλέπετε κατσαρίδες, είναι σημαντικό να καλέσετε την Απολυμάνσεις Υμηττός που θα μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να βρει μια λύση. Θα βρούμε την πηγή της μόλυνσης και θα την εξαλείψουμε. Θα σας προσφέρουμε, επίσης, μεθόδους πρόληψης για να σταματήσουμε την εμφάνιση των παρασίτων.

Πόσο παλιές είναι οι κατσαρίδες;

Έχουν βρεθεί απολιθώματα από κατσαρίδες που έχουν εγκλωβιστεί σε κεχριμπάρι που χρονολογείται από εκατομμύρια χρόνια. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι κατσαρίδες έχουν ηλικία μεταξύ 350 και 400 εκατομμυρίων ετών.

Υπάρχουν ενδείξεις ειδών κατσαρίδας που έχουν εξαφανιστεί. Για παράδειγμα, ένας τύπος κατσαρίδας που βρέθηκε εγκλωβισμένο σε κεχριμπάρι, έμοιαζε περισσότερο με μια ακρίδα παρά με κατσαρίδα. Ήταν ένας άγριος και μοχθηρός κυνηγός, πιστεύεται, πολύ διαφορετικό από το σημερινό είδος.

Οι κατσαρίδες έχουν διαφορετικές συμπεριφορές,ανάλογα το είδος τους, με μερικές να είναι πιο τολμηρές και άλλες προτιμούν να κρύβονται. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό το χαρακτηριστικό, μεταξύ άλλων, έχει βοηθήσει την κατσαρίδα να επιβιώσει και να συνεχίσει να προσαρμόζεται και να αλλάζει στο περιβάλλον της.

Η κατσαρίδα είναι παράσιτο για διάφορους λόγους, από το γεγονός ότι φοβίζουν τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών μίας επιχείρησης, έως του ότι οι κατσαρίδες μεταφέρουν μαζί τους μια σειρά από ασθένειες που μπορεί να είναι πολύ σοβαρές για τον άνθρωπο.

Οι κατσαρίδες στον τόπο της επιχείρησής σας μπορούν να καταστρέψουν τη φήμη σας και θεωρούνται ως σημάδι ενός βρώμικου χώρου. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ανησυχίες που κάνουν τις κατσαρίδες παράσιτα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους επαγγελματίες της Απολυμάνσεις Υμηττού.

Οι κατσαρίδες μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες όπως:

 • Τροφική δηλητηρίαση – επειδή τους αρέσει να τρώνε σάπια τρόφιμα και να σέρνονται γύρω από ανθυγιεινούς χώρους, μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια στον πάγκο της κουζίνας σας και σε ντουλάπια και αυτό μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση.
 • Η δυσεντερία – μια ασθένεια που προέρχεται από την κατάποση περιττωμάτων, τα οποία οι κατσαρίδες μπορούν να αποθέσουν επάνω στο φαγητό σας.
 • Παράσιτο ταινίας- που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες και προβλήματα με την πέψη της τροφής από ανθρώπους και άλλα ζώα.
 • Ασκαρίαση – παράσιτος μικροοργανισμός, που μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος για τον άνθρωπο και να προκαλέσει ασθένειες όπως η τριχινίαση.
 • Μύκητες – περιττώματα κατσαρίδων, αποχρωματισμένα δέρματα και άλλο υλικό μπορούν να αναπτύξουν μύκητες που θα επηρεάσουν τους πνεύμονες ή τα μάτια. Τα άτομα με άσθμα μπορούν να διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο από τους μύκητες που αφήνουν οι κατσαρίδες.
 • Οι ιοί – οι κατσαρίδες είναι γνωστό ότι μεταφέρουν έναν αριθμό ιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που οφείλεται η πολιομυελίτιδα.
 • Αλλεργίες – τα περιττώματα των κατσαρίδων, τα δέρματα και το σάλιο τους είναι μια από τις κύριες αιτίες αλλεργιών για όσους ζουν σε αστικές περιοχές.

13 Απαντήσεις στο “Απολυμανσεις Υμηττος”

 1. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 2. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 3. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια – Απολυμάνσεις Αποφράξεις
 4. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | sumbouleskathariothtas
 5. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | Αποφράξεις Αθήνα
 6. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | myapofraxeisathina
 7. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | Site Title
 8. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | eidikesapofraxeis
 9. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | Αποφράξεις Αθήνα
 10. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια – Site Title
 11. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | apofraxtikiattikis
 12. Παράθεμα: Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003 – Αποφράξεις Νότια προάστια | annamarakiantoniou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.