Απολυμανσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη. Πρωτίστως το μέλημά μας είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας στη Νέα Σμύρνη σε ότι έχει να κάνει με απολυμάνσεις, απεντομωσεις και μυοκτονίες. Τα ειδικά καταρτισμένα συνεργεία μας γρήγορα και εύκολα θα λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον χώρο σας. Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό είμαστε πάντα εδώ για να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις. Έτσι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας. Η αξιοπιστία και οι χαμηλές τιμές μας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης που δραστηριοποιούμαστε δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο σας.

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη με πελατοκεντρική φιλοσοφία

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη
Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας και οι τιμές μας που διατηρούνται σταθερά χαμηλές έχουν συντελέσει στο να μπορεί το πελατειακό μας κοινό να ανταπεξέλθει.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η συστηματική εργασία σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο των απολυμάνσεων στη Νέα Σμύρνη που είναι η περιοχή δραστηριοποίησης μας, μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε για τον εξοπλισμό και το προσωπικό της εταιρείας μας.

Η Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί εδώ και 30 περίπου χρόνια

Ειδικευόμαστε στην προστασία κατά των κοινών εχθρών δηλαδή όλων των παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων των κοριών, τρωκτικών, κατσαρίδων, ψύλλων, ψιλής κατσαρίδας, σαρανταποδαρούσες, κουνουπιών, μύγες, κ.α. στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Με επαγγελματίες επιστήμονες και τεχνικούς με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των παρασίτων και της διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, προστατεύουμε όλους τους πελάτες μας χρησιμοποιώντας ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για την εξάλειψη των παρασίτων και τρωκτικών.

Η Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη έχει δεσμευτεί για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ελέγχου και καταπολέμησης παρασίτων και λύσεων που επιτυγχάνουν σταθερά υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών με μια ειλικρινή ανησυχία για το περιβάλλον και την ασφάλεια.

Στόχος της Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη είναι η προστασία και η διατήρηση της υγείας και της περιουσίας μέσω επαγγελματικών υπηρεσιών για τους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ασφαλές και όμορφα εργασιακό περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους μας.

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη, πληροφορίες

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920, μετά την έλευση Ελλήνων προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιό του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922, ενώ άλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.

wikipedia

 

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη και περιοχές στα Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

Απολύμανση – μυοκτονία για ποντίκια Νέα Σμύρνη

Η σκέψη ότι έχετε ποντίκια ή αρουραίους στο σπίτι ή την επιχείρησή σας προκαλεί άγχος και αναστάτωση. Δικαίως αισθάνεστε έτσι διότι τα τρωκτικά μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες, δημιουργούν κινδύνους για την ασφάλεια σας και είναι δύσκολο να εξαλειφθούν. Μπορούν να περάσουν από μικρές τρύπες και να κολυμπήσουν. Επίσης πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα.

Μερικά ποντίκια και αρουραίους στην περιοχή μας μπορεί να φέρει το χάντα ιούς, που μεταδίδεται στους ανθρώπους μέσω της έκθεσης σε ούρα τρωκτικών ή περιττώματα, ή δαγκώματα. Οι άνθρωποι που πιάσει τον ιό μπορεί να αποκτήσει χάντα ιούς πνευμονικό σύνδρομο (HPS), μια σοβαρή αναπνευστική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην αναπνοή και μερικές φορές θάνατο.

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

Τα τρωκτικά είναι πιο δραστήρια από τον Ιούνιο έως τον Φεβρουάριο. Το φθινόπωρο μπαίνουν στα σπίτια και τα γραφεία για αναζήτηση ζεστασιάς και τροφής. Όταν βρίσκουν κάτι να φάνε εκεί, συχνά φωλιάζουν μέσα στους τοίχους ή οπουδήποτε αλλού.

Συχνά είναι εύκολο να εντοπιστούν. Κοιτάξτε για περιττώματα ποντικιών ή αρουραίων κάτω από τους νεροχύτες και τα γραφεία. Επιθεωρήστε δοχεία τροφίμων, όπως κουτιά δημητριακών.

Πριν μια εταιρεία μυοκτονίας έρθει στον χώρο σας για την εξόντωση των τρωκτικών, καλό είναι εσείς να κλείσετε πιθανές εισόδους. Κατόπιν θα επιθεωρήσουμε τον χώρο και αναλόγως της έκτασης του προβλήματος και του οικήματός σας θα τοποθετήσουμε τα ειδικά δολώματα για τα ποντίκια και τους αρουραίους.

Απολύμανση – Απεντόμωση για μυρμήγκια στη Νέα Σμύρνη

Η Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη είναι εταιρεία ειδική στον έλεγχο των μυρμηγκιών. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι, διακριτικοί και φιλικοί. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται σε οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές. Οι υπηρεσίες μας είναι εγγυημένες για να σας εξασφαλίσουν την καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ειδικοί Τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες. Είμαστε σε θέση να ταξινομήσουμε όχι μόνο τα είδη που έχουν μολύνει το νοικοκυριό σας ή τις εγκαταστάσεις σας, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να προσδιορίσει σωστά τον σωστό τύπο του σκευάσματος και του δολώματος που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι απλές θεραπείες στο σπίτι μπορεί να ανακουφίσουν προσωρινά το πρόβλημα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες μας θα δώσουν μόνιμη λύση στην προσβολή σας. Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα και υπάρχουν διάφορα είδη που πρέπει να εξετάσετε.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι είναι το μαύρο μυρμήγκι (lasius niger) και το μυρμήγκι Φαραώ (monomorium pharaonis).

Είμαστε ειδικοί στην απομάκρυνση των μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια χωρίζονται σε ταξικές κοινωνίες και ο συνηθέστερος τύπος που βλέπετε είναι το μυρμήγκι εργάτης. Τα αρσενικά και οι βασίλισσες είναι η φτερωτή ποικιλία που βλέπει κανείς να πετάει γύρω από καταιγίδες το καλοκαίρι προσπαθώντας να ζευγαρώσουν. Τα αρσενικά και τα θηλυκά ( πιθανές βασίλισσες) εκτρέφονται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Τα θηλυκά χάνουν τα φτερά τους μετά το ζευγάρωμα.

Τα αρσενικά πεθαίνουν λίγο μετά τη σεξουαλική επαφή. Τα μυρμήγκια των εργατών είναι συνήθως μικρότερα στον τύπο σώματος από τα αρσενικά ή τα θηλυκά. Τα μυρμήγκια εργάτες είναι τα πιο συνηθισμένα είδη στις παρασιτώσεις και είναι μήκους 4 χιλιοστά περίπου με μαύρο ή σκούρο καφέ χρώμα.

Για τις υπηρεσίες ελέγχου των μυρμηγκιών στη Νέα Σμύρνη και τα νότια προάστια της Αττικης, που έχουν πιστοποιηθεί, καλέστε την Απολυμάνσεις Νέας Σμύρνης τώρα.

Τα μυρμήγκια του Φαραώ είναι τροπικά είδη που προέρχονται από θερμότερα κλίματα. Για το λόγο αυτό προτιμούν να δημιουργούν φωλιές σε περιοχές που παρέχουν ζεστασιά και υγρασία.

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223, ΤΚ 17122

Είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα ξαδέρφια τους τα μαύρα μυρμήγκια. Το χρώμα τους είναι κίτρινο έως κόκκινο-καφέ.

Ο λόγος για μια προσβολή από μυρμήγκι στις κατοικίες μας είναι πολύ απλή. Τα μυρμήγκια αγαπούν το ίδιο φαγητό που τρώμε κι εμείς. Τα ντουλάπια μας είναι τα τραπέζια για το δείπνο για αυτά τα μικρά πλάσματα. Αν και τα μυρμήγκια δεν φέρνουν απαραιτήτως ασθένειες, δημιουργούν κίνδυνο μόλυνσης των τροφών μας. Περπατούν σε πολλές επιφάνειες πριν φτάσουν στο ντουλάπι σας και έτσι μια προσβολή μπορεί να θεωρηθεί ανθυγιεινή. Εάν έχετε βρει ποτέ μυρμήγκια σε σφραγισμένα δοχεία, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι αρκετά ευέλικτα στην είσοδο στα βάζα που δεν είναι ερμητικά κλειστά. Εκτός από τα ανθυγιεινά προβλήματα που εμφανίζονται, ορισμένα είδη τροπικών μυρμηγκιών είναι γνωστό ότι δαγκώνουν όταν νιώθουν απειλή.

Είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί η σωστή ταυτοποίηση του είδους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν εξετάζεται η εξάλειψη των τροπικών ειδών. Τα διαφορετικά είδη έχουν διαφορετικά συστήματα αποικιών και τάξεων. Μερικά έχουν πολλές βασίλισσες και είναι αποτελεσματικά στην αποκατάσταση των διασκορπισμένων αποικιών γρήγορα. Εάν μια θεραπεία στο σπίτι χρησιμοποιείται πριν γίνει η σωστή ταυτοποίηση, μπορεί να επιδεινώσετε την κατάσταση και να δημιουργήσετε πολλαπλές αποικίες.

18 Απαντήσεις στο “Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη”

 1. Παράθεμα: Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | myapofraxeisathina
 2. Παράθεμα: Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Site Title
 4. Παράθεμα: Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | Site Title
 5. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | sumbouleskathariothtas
 6. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | Αποφράξεις Αθήνα
 7. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | myapofraxeisathina
 8. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | Site Title
 9. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | eidikesapofraxeis
 10. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | Αποφράξεις Αθήνα
 11. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια – Site Title
 12. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | apofraxtikiattikis
 13. Παράθεμα: Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη 210 90 17 223 – Αποφράξεις Νότια προάστια | annamarakiantoniou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.