Απολυμανσεις Δαφνη

Απολυμανσεις Δαφνη

Απολυμανσεις Δάφνη 210 90 17 223

Απολύμανση – μυοκτονία για ποντίκια Δάφνη

Απολυμανσεις Δαφνη. Έχουν εισβάλλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας ποντίκια ή αρουραίοι; Η παρουσία μιας υπεύθυνης και επαγγελματικής εταιρείας στον χώρο σας είναι ζωτικής σημασίας για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα τρωκτικά. Από το σύνολο των παρασίτων τα τρωκτικά είναι μια από τους χειρότερους εισβολείς. Είναι μια συνετή ιδέα να καλέσετε κατευθείαν την Απολυμάνσεις Δάφνη. Άμεσα θα σας στείλουμε συνεργείο για την απομάκρυνση των τρωκτικών σας.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αγαπούν να μπαίνουν, να φωλιάζουν και να αναπαράγονται στα σπίτια σας και να δημιουργούν όλεθρο. Αυτό και μόνο καθιστά πρακτικά αδύνατο να εξοντώσετε τα ποντίκια μόνοι σας από την προσβολή. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες και χρησιμοποιούν αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση των τρωκτικών και φυσικά απολύτως ασφαλείς για τα κατοικίδια ζώα σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Καλέστε μας τώρα στο 210 90 17 223.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Απολύμανση – Απεντόμωση για μυρμήγκια Δάφνη

Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ειδών των μυρμηγκιών προτιμούν ηλιόλουστα κλίματα, το περιβάλλον της Αθήνας είναι ιδανικό για να ευδοκιμήσουν τα μυρμήγκια. Τα μυρμήγκια είναι πανταχού παρόντα. Από τα περίπου 15.000 είδη μυρμηγκιών και υποείδη παγκοσμίως, η Ελλάδα έχει πάνω από 100 γνωστά είδη. Τα πιο γνωστά είδη μυρμηγκιών στην Ελλάδα είναι:

 • Μυρμήγκι της Αργεντινής (Myrmecia sp.)
 • Μαύρο μυρμήγκι (Ochtellus sp.)
 • Μυρμήγκι ξυλουργός (Camponotus pennsylvanicus)
 • Μυρμήγκι της φωτιάς (Solenopsis spp)
 • Μυρμήγκι του κήπου (Lasius niger)
 • Μυρμήγκι του πεζοδρομίου (Tetramorium caespitum)
 • Μυρμήγκι Φαραώ (Monomorium pharaonis)

Τα μυρμήγκια μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη ενόχληση όταν φτάσουν στο σπίτι σας

Τα μυρμήγκια του κήπου ή τα μαύρα μυρμήγκια δεν θεωρούνται ότι φέρνουν ασθένειες. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε πού έχουν ψάξει έξω. Οπότε δεν θα θέλετε να περπατούν μέσα από τα ντουλάπια τροφίμων σας. Τα μυρμήγκια θα ταξιδεύουν σε ένα ευρύ φάσμα αναζητώντας φαγητό, ακολουθώντας μονοπάτια που έχουν δημιουργήσει και συγκεντρώνονται γύρω από την πηγή τροφής, καθιστώντας την ενόχληση σε σπίτια, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

 1. Παρακολουθήστε από πού έρχονται και σφραγίστε το σημείο εισόδου
 2. Μικρές τρύπες σε σωρούς χώματος στο έδαφος και τη βάση των εξωτερικών τοίχων υποδεικνύουν την προέλευσή τους.
 3. Εξαφανίστε τυχόν κολλώδη υπολείμματα στους πάγκους της κουζίνας, γιατί τα μυρμήγκια προσελκύονται από γλυκά υλικά.
 4. Καλύψτε τα τρόφιμα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή τροφής για τα μυρμήγκια
 5. Καλέστε την Απολυμάνσεις Δάφνης για να μιλήσετε με έναν ειδικό για τον έλεγχο των μυρμηγκιών.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: Μια πρόσφατη διεθνή έρευνα για την καταπολέμηση των παρασίτων περιγράφει τα μυρμήγκια ως το νούμερο 1 παράσιτο όχλησης παγκοσμίως.

 

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Εάν έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα που δεν μπορεί να επιλύθει από τα συνηθισμένα προϊόντα του εμπορίου, μπορείτε να βασιστείτε στους ειδικούς ελεγκτές παρασίτων της Απολυμανσεις Δαφνης για να το λύσετε.

Η Απολυμάνσεις Δάφνης μπορεί να λύσει γρήγορα το πρόβλημα των μυρμηγκιών σας και μην ξεχνάτε, οι λύσεις μας είναι απολύτως ασφαλείς για την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα σας.

Η Απολυμανσεις Δαφνη προσφέρει μεθόδους ελέγχου των μυρμηγκιών που στοχεύουν σε συγκεκριμένα είδη.

Η Απολύμανση στην Δάφνη πότε δεν ήταν τόσο  εύκολη.

Απολυμανσεις Δαφνη

Απολυμανσεις Δαφνη. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συστηματική απεντόμωση και μυοκτονία σε κάθε χώρο με τη βοήθεια γεωπόνων & χημικών και μας έχει κατατάξει στις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.

Σύμφωνα  με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η φιλοσοφία μας που θέτει το πελάτη στην πρώτη θέση, θεωρεί τον κύριο σκοπό της  την ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο με φάρμακα εγκεκριμένα για τη δημόσια υγεία.

Αποτελούμε μια από τις πιο αξιόπιστες απολυμαντικές εταιρείες της Αττικής και οργανώνουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Απολυμανσεις Δαφνη - σκορπιός

Απολυμανσεις Δαφνη Πληροφορίες

Η Δάφνη, παλαιότερα “Κατσιπόδι”, είναι ένας σύγχρονος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών και συνορεύει με το κέντρο της πρωτεύουσας στα νότια. Είναι ένας από τους πιο μικρούς σε έκταση δήμους της Αττικής με πυκνότητα πληθυσμού 17.217 κατ./χμ2, ενώ αποτελεί μία από τις πρώτες περιοχές που εξυπηρετήθηκαν από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Μετρό στη νότια επέκταση.

Ο Δήμος Δάφνης δεν υπάρχει πλέον αυτοτελώς, καθώς έχει ενωθεί με το Δήμο Υμηττού το 2010 και συναποτελούν τον καλλικρατικό Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Πηγή: wikipedia

Απολυμανσεις Δάφνη και περιοχές στα Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.


Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Your email address will not be published / Required fields are marked *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.