Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 96 15 255

Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για έλεγχο των επιβλαβών οργανισμών, καθώς οι πληθυσμοί των κατοίκων στις αστικές περιοχές συνεχίζουν να αναπτύσσονται, ο πληθυσμός των παρασίτων προσαρμόζεται και αναπτύσσεται επίσης. Τα έντομα,τα τρωκτικά και τα παράσιτα των πτηνών αποτελούν σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία, προκαλούν βλάβες και εξαπλώνονται. Στον έλεγχο παρασίτων νομού χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες τεχνικές και τα κατάλληλα, εγκεκριμένα σκευάσματα. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι και έχουν ασυναγώνιστη εμπειρία στην αντιμετώπιση των παρασίτων. Απολυμανσεις Αργυρουπολη

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η Απολυμανσεις Αργυρουπολη αποτελείται από μια επαγγελματική ομάδα άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών ελέγχου παρασίτων σε όλους τους τομείς. Ασχολούμαστε με όλα τα παράσιτα και τα προβλήματα που δημιουργούν άμεσα και αποτελεσματικά, είμαστε η εταιρεία να καλέσουμε!

Απολύμανση  – απεντόμωση για μυρμήγκια

Αν και υπάρχουν πολλά είδη παρασίτων που μπορεί εύκολα να μολύνουν ένα σπίτι, τα μυρμήγκια κατατάσσονται ως το πιο ενοχλητικό και δεν είναι τρομερά δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Κάποια από τα είδη των μυρμηγκιών μπορούν να δαγκώσουν ή να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές στην περιουσία σας και γενικότερα να επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά σας.

Απολυμανσεις Αργυρουπολη - μωρό με φαγητό

Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν μυρμήγκια στον χώρο τους αγχώνονται και αναρωτιούνται για το πως θα τα εξαφανίσουν.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά τους λόγους για τους οποίους τα μυρμήγκια έχουν αποφασίσει να κάνουν το σπίτι σας δικό τους σπίτι.

 • Υπάρχει αφθονία τροφίμων

Τα μυρμήγκια συνήθως έρχονται στο σπίτι σας διότι περιέχει άφθονο φαγητό με το οποίο μπορούν να διατηρήσουν την αποικία τους. Τα μυρμήγκια προσελκύονται ιδιαίτερα από γλυκά τρόφιμα. Ωστόσο, τα περισσότερα μυρμήγκια τρέφονται με σχεδόν οτιδήποτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει όλες τις πιθανές πηγές τροφίμων μακριά από τα μυρμήγκια. Αποθηκεύστε το φαγητό σας στο ψυγείο και σε δοχεία καλά κλειστά. Μην αφήνετε βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη και μην αφήνετε σκουπίδια. Όταν τρώτε μαζέψτε και καθαρίστε όλα τα ψίχουλα.

 • Τα μυρμήγκια αγαπούν και την υγρασία

Τα μυρμήγκια όπως ακριβώς χρειάζονται τροφή για να επιβιώσουν, χρειάζονται επίσης και υγρό στοιχείο, όπως όλα τα έμβια όντα. Αυτό σημαίνει ότι προσελκύονται από υγρούς χώρους, όπως υγρά ή σάπια ξύλα, αποχετεύσεις, μπάνια.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

 

Απεντόμωση – Απολύμανση για κοριούς

Οι κοριοί μπορούν να μολύνουν τις κατοικίες με διάφορους τρόπους, κάποιος μπορεί να τους φέρει ακούσια στο ρούχο ή τις αποσκευές τους. Η κοντινή κατοικία μπορεί να μολυνθεί και μπορεί να βρει το δρόμο μέσω ψευδοροφών ή αγωγών ή από μολυσμένα αντικείμενα που εισέρχονται σε μια ιδιοκτησία. Μπορείτε να επισκεφθείτε μια μολυσμένη περιοχή και να τα μεταφέρετε στο ρούχο, το σώμα ή τις αποσκευές σας.

ΚΟΡΙΟΣ ΣΕ ΑΣΠΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΟΡΙΟΣ ΣΕ ΑΣΠΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τα σημάδια των κοριών

Μπορεί να εντοπίσετε μικρές συστάδες μαύρων και καφέ κηλίδων γύρω από το στρώμα, σταγονίδια αίματος στην κρεβατοκάμαρα και το στρώμα από το κρεβάτι και μία περίεργη μυρωδιά.

Μέθοδοι Ελέγχου κοριών

Για να ελέγξετε τους κοριούς, η θεραπεία πρέπει να γίνει διεξοδικά. Όλα τα έπιπλα, τα κρεβάτια, τα στρώματα, οι σανίδες κρεβατιού και η επιφάνεια δαπέδου στο δωμάτιο πρέπει να ψεκάζονται με ένα εγκεκριμένο, εντομοκτόνο σκεύασμα. Όλες οι ρωγμές και τα κενά της στέγης μπορεί επίσης να χρειάζονται θεραπεία. Ο τεχνικός της Απολυμάνσεις Αργυρούπολης θα σας εξηγήσει λεπτομερώς τη διαδικασία αντιμετώπισης των παρασίτων.

Η Απολύμανση στη Αργυρουπολη πότε δεν ήταν τόσο εύκολη.

Η απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία στην Αργυρούπολη είναι υποχρεωτικά κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, αλλά ιδίως των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών μηνών. Η γειτνίαση με το βουνό του Υμηττού από την πάνω πλευρά, το ρέμα του Ελαιώνα και το πράσινο από την παλιά αμερικάνικη βάση από την κάτω πλευρά σημαίνει ότι τα ιπτάμενα και έρποντα έντομα είναι κάτι που δεν μπορούν να ελεγχθούν.

Υπάρχει λοιπόν λύση για να μην γεμίσετε κι αυτό το καλοκαίρι από σιχαμερά έντομα και ενοχλητικά κουνούπια.

Κάλεσε μας στο 210 96 15 255, ΤΚ 16452 και κανονίστε μια απεντόμωση και απολύμανση για το σπίτι, τον κήπο σας ή την επιχείρησή σας και προλάβετε αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο πριν εξελιχθεί.

Απολυμανσεις Αργυρουπολη και στα Νότια Προάστια

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης του Νοτίου Τομέα Αθηνών, 9 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Απολυμανσεις Αργυρουπολη - τρωκτικά

πηγή: Wikipedia

Απολυμάνσεις περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

17 Απαντήσεις στο “Απολυμανσεις Αργυρουπολη”

 1. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Αργυρούπολη
 2. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | sumbouleskathariothtas
 3. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | Αποφράξεις Αθήνα
 4. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | myapofraxeisathina
 5. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | Site Title
 6. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | eidikesapofraxeis
 7. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | Αποφράξεις Αθήνα
 8. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 – Site Title
 9. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | apofraxtikiattikis
 10. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | annamarakiantoniou
 11. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αργυρουπολη 210 97 00 003 | Site Title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.