Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003

Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος - κατσαρίδα

Απολύμανση για ποντίκια και αρουραίους – μυοκτονία

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αναζητώντας τροφή και στέγη ψάχνουν να βρουν τρόπους για να εισβάλλουν στο σπίτι σας για να δουν τι έχετε να τους προσφέρετε. Το σπίτι ή η επιχείρησή σας είναι ο ιδανικός χώρος για να τεκνοποιήσουν τα τρωκτικά. Θα κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν κάθε άνοιγμα για την είσοδό τους. Για αυτό πάντα θα πρέπει να ελέγχουμε και να επιθεωρούμε το οίκημα μας για πιθανές τρύπες και οποιαδήποτε σημεία εισόδου.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι δημιουργούν πολλά και σοβαρά προβλήματα. Μπορούν να καταστρέψουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σοδειές και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μεταφέρουν επικίνδυνες και σοβαρές ασθένειες και να απειλείται η δημόσια υγεία. Μην προσπαθήσετε σε καμία περίπτωση να τα εξοντώσετε μόνοι σας, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Η καταπολέμηση τους απαιτεί την παρουσία εξειδικευμένης εταιρείας με επαγγελματικά σκευάσματα και τεχνικές. Καλέστε μας τώρα στο 210 97 00 003. Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος – απεντομώσεις

Πάντα είναι η κατάλληλη εποχή για τη διενέργεια μιας απολύμανσης και απεντομώσης. Μην αφήσετε την άνοιξη να έρθει και σας πιάσει πάλι απροετοίμαστους. Κάθε άνοιξη καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει στα διάφορα έντομα παρατηρείται εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού τους.

Δράστε προληπτικά και ξεμπερδέψτε με το πρόβλημα που κάθε καλοκαίρι σας ταλαιπωρεί πριν καν αυτό εμφανιστεί.

Το υψηλό επίπεδο των εργασιών και η εμπειρία μας θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα εύκολα και με διάρκεια. Κάνοντας μία επιτόπια έρευνα στο χώρο σας και αφού ακούσουμε προσεκτικά τι έχετε να μας πείτε θα διαλέξουμε και θα εφαρμόσουμε τα κατάλληλα σκευάσματα ώστε η λύση που θα εφαρμόσουμε να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος - κατσαρίδες

Απεντόμωση Απολύμανση για κοριούς Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος, επικοινωνία 210 97 00 003, ΤΚ 17343

Με την αύξηση του αριθμού των διεθνών ταξιδιών, των ανθρώπων που μετακινούνται συχνότερα, του υπερπληθυσμού στις αστικές περιοχές και των ανάλογων συνθηκών διαβίωσης και της έλλειψης αποτελεσματικών εντομοκτόνων, ο αριθμός των μολύνσεων των κοριών έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι κοριοί είναι διασκορπισμένοι σε μεγάλο βαθμό από ανθρώπους που τους φέρνουν στα σπίτια τους με τις αποσκευές τους ή τα ρούχα μετά από επίσκεψη σε μολυσμένη κατοικία ή ξενοδοχείο. Συνήθως συνδέονται με το κακό νοικοκυριό και τα χαμηλά πρότυπα υγιεινής, αλλά θα βρουν καταφύγιο και σε καθαρές εγκαταστάσεις.

Παρόλο που η κινητικότητα τους περιορίζεται στην ανίχνευση, θα προσβάλλουν παρακείμενα δωμάτια ή γειτονικά κτίρια. Υπάρχουν δύο κύρια είδη κοριών. Το Cimex lectularius (Κοινός κοριός) & Cimex hemipterus (Τροπικός κοριός).

ΚΟΡΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΡΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οι κοριοί βρίσκονται στις αποσκευές και τα ρούχα, στα στρώματα, ειδικά στις ραφές και πίσω από τα κουμπιά του στρώματος, στα πλαίσια των κρεβατιών και μέσα και πίσω από τα κεφαλάρια, ειδικά αν είναι στερεωμένα στον τοίχο, μέσα και πίσω από τα έπιπλα, δηλαδή τραπέζια, ντουλάπια ρούχων, ράφια βιβλίων κλπ, κατά μήκος και κάτω από τα χαλιά, από τοίχο σε τοίχο και κάτω από λωρίδες ταπήτων, μέσω ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, δηλαδή φωτιστικών, εσωτερικών ρολογιών, τηλεφώνων, τηλεοράσεων και ανιχνευτών καπνού, σε μαλακές καρέκλες και καναπέδες (ειδικά στις ραφές, μαξιλάρια, κουμπιά μαξιλαριών).

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία

Σε πολλές περιπτώσεις η βελτίωση των προτύπων υγιεινής και οικιακής φροντίδας θα καταστήσει τους χώρους λιγότερο ευνοϊκούς για τις παρασιτώσεις των κοριών. Οι παρακάτω οδηγίες θα βοηθήσουν επίσης στην πρόληψη παρασιτώσεων των κοριών:

 • Όταν ταξιδεύετε, ελέγξτε το κρεβάτι και τα έπιπλα του ξενοδοχείου, ειδικά το στρώμα και το κρεβάτι. Κρατήστε τις αποσκευές (βαλίτσες) και τα προσωπικά σας αντικείμενα μακριά από το κρεβάτι και το πάτωμα.
 • Αποφύγετε να τοποθετείτε βαλίτσες και σακίδια σε ή σε περιοχές που χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους. Δυστυχώς μερικές φορές αυτό είναι αναπόφευκτο, όταν πετάτε με αεροπλάνο και οι αποσκευές σας πρέπει να ελέγχονται, ή όταν είστε σε κρουαζιέρα για παράδειγμα.
 • Πριν από την επιστροφή σας για το σπίτι, ελέγξτε κατά μήκος των ραφών και των πτυχών των αποσκευών για ζωντανούς κοριούς.
 • Όταν επιστρέφετε στο σπίτι, αδειάστε τις αποσκευές σας έξω ή τοποθετήστε τα ρούχα κατευθείαν σε μια πλαστική σακούλα ή πλύνετε αμέσως τα ρούχα. Έλέγξτε προσεκτικά τα αντικείμενα που δεν μπορούν να πλυθούν ή να στεγνώσουν.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά όλα τα μεταχειρισμένα, χρησιμοποιημένα ή ενοικιαζόμενα ξύλινα έπιπλα, πριν τα μεταφέρετε στο σπίτι σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα έπιπλα του υπνοδωματίου.
 • Αν υποψιάζεστε ότι έχετε κοριούς, αποφύγετε την περαιτέρω εξάπλωση, πλένοντας αμέσως και στεγνώνοντας τα ρούχα σας ή απομονώνοντας αντικείμενα που υποψιάζεστε ότι έχουν μολυνθεί.

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι προάστιο της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι μέρος του Νότιου τομέα της Αθήνας. Έχει έκταση 536,4 εκτάρια (5.364 στρέμματα), μόνιμο πληθυσμό 70.970 κατοίκους, βάσει της απογραφής του 2011, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης, εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 85.000, και πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού 14.340,27 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της πόλης αποτελεί το ρέμα Πικροδάφνης, που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου περιβαλλοντικού κάλους και καταβάλλεται προσπάθεια για την ανάπλαση του.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών η οποία υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής.

Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος - ψεκαστήραπηγή: Wikipedia

Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

7 Απαντήσεις στο “Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος”

 1. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | sumbouleskathariothtas
 2. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | Αποφράξεις Αθήνα
 3. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | myapofraxeisathina
 4. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | Site Title
 5. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | eidikesapofraxeis
 6. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | Αποφράξεις Αθήνα
 7. Παράθεμα: Απολυμανσεις Αγιος Δημήτριος 210 97 00 003 | apofraxtikiattikis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.