Αποφραξεις Ελληνικο

Αποφραξεις Ελληνικο

Αποφραξεις Ελληνικο 210 96 15 255

Αν είστε κάτοικος της περιοχής του Ελληνικού και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο μην διστάσετε να μας καλέσετε. Εμείς άμεσα θα επισκεφτούμε τον χώρο σας και θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε άβολη και αγχώδης κατάσταση.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Ελληνικό με το πιεστικό μηχάνημα στο Ελληνικό

Η Αποφράξεις Ελληνικό δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Να είστε σίγουροι ότι κανένα σας πρόβλημα δεν μένει άλυτο από την αποφρακτική μας εταιρία στο Ελληνικό.

Οι λόγοι για τους οποίους το αποχετευτικό σας σύστημα δε λειτουργεί κανονικά μπορεί να είναι πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους. Από κάποιο αντικείμενο που έπεσε μέσα στη λεκάνη, μέχρι μερική η ολική κατάρρευση του τοιχώματος των αγωγών, εισχώρηση ριζών μέσα σε αυτόν, λίπη, τρίχες, είδη υγιεινής, χαρτικά και άλλα.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αποφραξεις Ελληνικό πληροφορίες

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Είναι συνολικής έκτασης 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες[1].

πηγή:http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνικό_Αττικής

Έτσι έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη εταιρεία αποφράξεων στο Ελληνικό

Αποφράξεις αποχετεύσεων Ελληνικό – 210 96 15 255

Η Αποφρακτική Ελληνικού, πρωτοπόρος εταιρεία στα προβλήματα των αποχετεύσεων εκτελεί κάθε είδους εργασίες και επιλύει οποιασδήποτε φύσεως αποφρακτικά προβλήματα  365 ημέρες τον χρόνο, σε όλη την διάρκεια του 24ώρου με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας για οριστική αντιμετώπιση από τα βάσανα των βουλωμένων σωληνώσεων. Καλέστε μας τώρα, δίνουμε οριστική λύση με καταρτισμένο προσωπικό και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφτεί άμεσα και θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης και τα απαραίτητα βήματα για την αποκατάσταση της.

 

Αποφράξεις Ελληνικό – περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

Αποφραξεις Ελληνικο

Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Υδρορροής Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ελληνικό – 210 96 15 255
Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό – 210 96 15 255
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 96 15 255
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ελληνικό – 210 96 15 255
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ελληνικό – 210 96 15 255

Έκτος από Αποφράξεις στο Ελληνικό η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ελληνικό

Αντλήσεις υδάτων και λυμάτων από υπόγειους χώρους

Με υποβρύχιες ή εξωτερικές αντλίες, μπορούμε να αντλήσουμε νερά και λύματα από όλους τους χώρους, υπόγεια, φρεάτια, πισίνες, διαμερίσματα, αποθήκες κτλ. Δυνατότητα άντλησης υδάτων και από χώρους που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος.

Καλέστε μας και επωφεληθείτε από τα πακέτα προσφορών μας για τακτική συντήρηση των φρεατίων της αποχέτευσης, σε τιμές μοναδικές.


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *