Αποφραξεις Νοτια Προαστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

210 90 17 223 – 210 97 00 003 – 210 96 15 255

Τα Νότια Προάστια της Αττικής είναι περιζήτητα διότι αντικρίζουν τη θάλασσα και θυμίζουν πάντα καλοκαίρι ακόμα και μέσα στο χειμώνα! Είναι πολλοί εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να διαμένουν στο παραλιακό μέτωπο των Αθηνών… Πρωταγωνιστικό ρόλο στα Νότια Προάστια παίζει η πόλη της Γλυφάδας. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Γλυφάδα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο σύνολο της εμπορικής, οικονομικής, ψυχαγωγικής και γαστρονομικής δραστηριότητας στην περιοχή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλοί, όταν αναφέρονται στη Γλυφάδα την παρομοιάζουν ως την Αθηναϊκή Ριβιέρα! Τα πολυτελή της ξενοδοχεία, οι κοσμοπολίτικες μαρίνες, τα εστιατόρια με τις πολυεθνικές κουζίνες, τα all day café, τα club καθώς και τα εμπορικά της καταστήματα με μητροπολιτική αισθητική, καθιστούν τη Γλυφάδα ως το νούμερο ένα πόλο έλξης των τουριστών στην Αττική!

Αποφραξεις Νοτια Προαστια

Η πρωτεύουσα των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, είναι καταπράσινη διότι υπάρχουν πολλά πάρκα στην περιοχή οπότε συνδυάζει ιδανικά το πράσινο της φύσης με το μπλε της θάλασσας. Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα της σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται η Βούλα, το Παλαιό Φάληρο, το Ελληνικό, το Καλαμάκι και η Αργυρούπολη. Επιπλέον, διαθέτει αρκετούς προορισμούς προικισμένους με αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το φημισμένο γήπεδο του γκολφ και πολλές οργανωμένες παραλίες.

Ας αναφερθούμε όμως και στο αποχετευτικό δίκτυο της Γλυφάδας το οποίο μπορεί στα περισσότερα κτίριά της να είναι σύγχρονο, δεν παύει όμως να χρήζει τακτικής συντήρησης. Βέβαια, υπάρχουν και πολλές κατοικίες οι οποίες είναι παλιές οπότε είναι και πιο επιρρεπείς κατά τη διάρκεια μιας βροχόπτωσης. Αρκετά συχνά θα βρεθούμε μπροστά σε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο ειδικότερα στην Άνω Γλυφάδα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Υμηττού.

Αποφράξεις στα Νότια Προάστια

Αποφράξεις στα Νότια Προάστια

Είναι λοιπόν απαραίτητη ανάγκη το να προνοήσουμε και να προλάβουμε τυχόν ζημιές που αφορούν στους αποχετευτικούς αγωγούς και δίκτυα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες οι οποίες είναι σε θέση να αναλάβουν μία απόφραξη ή μια συντήρηση αποχετευτικού δικτύου στα Νότια Προάστια. Λειτουργούν σχεδόν όλες 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρούμε κάποιες από αυτές, όμως, θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεχτικοί στην επιλογή της συγκεκριμένης εταιρείας. Θα πρέπει να καλέσουμε εκείνη που είναι πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική. Σαφέστατα το κόστος αποτελεί το νούμερο 1 κριτήριο όμως θα πρέπει να συνυπολογιστεί με την ποιότητα της εργασίας, την αμεσότητα καθώς και με το επίπεδο της εξυπηρέτησης. Αν επιλέξουμε μια «φθηνή λύση» πιθανόν να μη λύσουμε και το πρόβλημά μας για πάντα. Αυτό συνεπάγεται χάσιμο χρόνου, χρημάτων και μη αποκατάσταση του προβλήματος.

Βουλωμενο φρεατιο στα Νοτια Προαστια

Βουλωμενο φρεατιο στα Νοτια Προαστια

Έτσι, επιλέγοντας την Αποφράξεις Γλυφάδας, το βέβαιο είναι ότι λύνετε το πρόβλημά σας μια για πάντα! Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποχετευτικά, πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Η πολυετής πείρα μας, 40 και πλέον έτη, μας καθιστά τη νούμερο 1 επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Εγγύηση της εταιρείας μας είναι το ευχαριστημένο πελατολόγιο που διαθέτουμε στα Νότια Προάστια το οποίο πλέον μας εμπιστεύεται με κλειστά μάτια!!

Η Αποφράξεις Νοτίων Προαστίων, αναλαμβάνει εργασίες όπως:

 • Άντληση υδάτων από υπόγεια, ισόγεια και κάθε χώρο οικιακό ή επαγγελματικό
 • Αποφραξεις στα Νοτια Προαστια παντός είδους
 • Καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
 • Προληπτικές συντηρήσεις
 • Διάγνωση και καταγραφή βλαβών με χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας

Είμαστε δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες και μόλις μέσα σε 15΄!


Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

210 97 00 003, 210 90 17 223, 210 96 15 255

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Καλύπτουμε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων. Η Αποφράξεις Νότια Προάστια, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου και ενός γρήγορου και αποτελεσματικού καθαρισμού αποχέτευσης.

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Κάθε ένα από τα συνεργεία μας που κινούνται στα νότια προάστια, εργάζονται με τα ίδια υψηλά πρότυπα. Παρέχουμε εκτός από τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, πλήρη προγράμματα προγραμματισμένης συντήρησης.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Οι τακτικές προ-προγραμματισμένες μηνιαίες συντηρήσεις έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τις συνεχόμενες δαπανηρές κατασκευαστικές ανάγκες. Αυτή η οικονομικά αποδοτική τακτική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να προγραμματιστεί με βάση τις δικές σας ανάγκες και τι ακριβώς σας ταιριάζει. Έτσι και αλλιώς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αποχέτευσή σας θα εξεταστεί από επαγγελματίες. Ερχόμενοι στην ιδιοκτησία σας, θα συζητήσετε με τους τεχνικούς. Ανάλογα με την χρήση, την κατάσταση, την παλαιότητα και τα προβλήματα που υπάρχουν, θα καθοριστούν και οι επισκέψεις μας.

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Η λέξη που ακούμε όταν κάποιος πελάτης μας, μας καλεί, είναι βοήθεια!

Όταν στο σπίτι ή στο εστιατόριο σας τα λύματα επιστρέφουν και έχετε πλημμυρίσει, η απελπισία είναι έντονη και η ανάγκη να έρθουμε άμεσα, επιτακτική! Η αποχέτευση φαίνεται να βουλώνει την χειρότερη στιγμή και να φέρει τις συνήθεις δραστηριότητες του νοικοκυριού σας σε στασιμότητα. Φυσικά και θέλετε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί ΤΩΡΑ! Μην αγχώνεστε, απλά καλέστε την Αποφράξεις Νότια Προάστια. Χάρη σε μια υπηρεσία κλήσεων έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο, η ομάδα των τεχνικών μας θα αποφράξει και θα επιλύσει τα θέματα σας, έγκαιρα και με επαγγελματισμό, ανεξάρτητα αν είναι μέρα ή νύχτα.

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν να ξεκινήσουν με την Αποφράξεις Νότια Προάστια ένα από τα προγράμματα προγραμματισμένης συντήρησης αποχέτευσης. Αυτό σημαίνει ότι οι αποχετεύσεις σας θα καθαρίζονται και θα ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε τυχόν προβλήματα να μπορούν να επιλυθούν πριν μετατραπούν σε μεγάλα. Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, ο συντηρητής θα έρχεται όποτε εσάς σας βολεύει και σας εξυπηρετεί.

Συνεργαζόμενοι μαζί μας θα καταλάβετε από την πρώτη στιγμή, το ήθος και την τιμιότητα που μας διακρίνει. Οι τεχνικοί μας είναι τρομερά έμπειροι και εξειδικευμένοι και ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός ανανεώνεται συνεχώς για να έχουμε πάντα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές μας και τα προγράμματα μηνιαίας τακτικής συντήρησης, καλέστε μας στα 210 97 00 003, 210 90 17 223, 210 96 15 255.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εταιρείες αποφράξεων – μας γλιτώνουν από δυσάρεστες καταστάσεις

Οι εταιρείες αποφράξεων μας γλιτώνουν από δυσάρεστες καταστάσεις

Οι εταιρείες αποφράξεων μας γλιτώνουν από δυσάρεστες καταστάσεις

Εντάξει, συγυρίσατε το σπίτι σας για να γιορτάσετε την επέτειο των γάμων σας με το έτερόν σας ήμισυ.

Ή έχετε ετοιμάσει τα πάντα για να υποδεχθείτε τους φίλους σας για τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα. Τι γίνεται όμως αν το αποχετευτικό δίκτυο του διαμερίσματός σας έχει άλλη γνώμη; Αν απειλεί να δυναμιτίσει ακόμη και την… ευωδία του χώρου σας που είναι τόσο σημαντική για σας;

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Όσο κι αν φροντίζουμε για την καλή κατάσταση του σπιτιού μας, είναι φορές που “οι αποφράξεις στις σωληνώσεις του αποχετευτικού” συστήματος κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Και απαιτούν λύση… εδώ και τώρα. Αν το βούλωμα αφορά τους σωλήνες π.χ. του νεροχύτη ή του νιπτήρα, μπορούμε να απευθυνθούμε σε έναν υδραυλικό και η δουλειά μας να γίνει εύκολα και γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου το πρόβλημα αφορά κεντρικότερα σημεία του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας. Η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη όχι μόνο για ένα αλλά για περισσότερα διαμερίσματα. Τότε η μόνη λύση είναι να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία αποφράξεων. Μόνο αυτές έχουν την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μας απαλλάξουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε.

εταιρείες αποφράξεων

Η κατάλληλη εταιρεία αποφράξεων

Εντός του Λεκανοπεδίου υπάρχουν σήμερα πολλές εταιρείες που ασχολούνται με τις αποφράξεις και διάφορες εργασίες που συνδέονται με την εύρυθμη λειτουργία των πολυκατοικιών, όπως είναι:

 • οι απολυμάνσεις
 • οι απεντομώσεις
 • οι απαντλήσεις υδάτων σε περιπτώσεις πλημμυρών
 • οι εκκενώσεις βόθρων και άλλες.

Οι περισσότερες μετρούν ήδη αρκετές δεκαετίες ζωής και αυτό τούς προσδίδει πείρα και αξιοπιστία μεταξύ των πελατών τους, ιδιότητες που τις καταξιώνουν από γενιά σε γενιά.

Το προσωπικό των εταιρειών είναι εκπαιδευμένο και πεπειραμένο, καθώς μετράει χρόνια δουλειάς έχοντας αντιμετωπίσει πολλές και δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων. Υδραυλικοί, οδηγοί των οχημάτων και τεχνίτες είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη, 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο για να διορθώσουν βλάβες και να αποκαταστήσουν τη ροή του ύδατος στις σωληνώσεις αλλά και για να συντηρήσουν τους αγωγούς των αποχετεύσεων προτού παρουσιαστεί πρόβλημα.

Γι’ αυτόν τον λόγο ενδείκνυται να φροντίζει κανείς τακτικά το δίκτυο της αποχέτευσης, ειδικά αν είναι ιδιοκτήτης ή διαχειριστής της πολυκατοικίας. Οι εταιρείες αποφράξεων αναλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις των αποχετεύσεων μετά από συνεννόηση με τους πελάτες, ενώ συνήθως προσφέρουν δωρεάν και κάποιες συνοδευτικές εργασίες, όπως οι απεντομώσεις. Οι πιο οργανωμένες επιχειρήσεις παρέχουν μάλιστα και πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται η καλή κατάσταση των αγωγών.

Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή

Η κάρτα μιας καλής εταιρείας αποφράξεων όμως πρέπει να βρίσκεται στο πορτοφόλι μας όχι μόνο για τη συντήρηση αλλά και για την περίπτωση όπου παρ’ όλη την προνοητικότητά μας ένας σωλήνας τύχει να βουλώσει, ακόμη και λόγω κάποιου αστάθμητου παράγοντα, όπως είναι η είσοδος ενός αντικειμένου στον σωλήνα ή το φράξιμο ενός φρεατίου από κάποιο φερτό υλικό λόγω π.χ. ξαφνικής βροχής.

apofraxeis-ipiresies

Για να μη βρεθούμε λοιπόν ποτέ προ απροόπτου και τρέχουμε την τελευταία στιγμή να μαζέψουμε τα… ασυμμάζευτα, ας δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να τρέχουν και να δρουν αστραπιαία αντιμετωπίζοντας τα αποφρακτικά προβλήματα. Και ας απολαύσουμε την υπόλοιπη ημέρα όπως τη σχεδιάσαμε, είτε με το έτερόν μας ήμισυ είτε παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα.


Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Ελέγχετε τις αποφράξεις αποχετεύσεων στην οικία σας;

Ελέγχετε τις αποφράξεις αποχετεύσεων στην οικία σας;

Ελέγχετε τις αποφράξεις του σπιτιού σας;

Η διαδικασία της απόφραξης προϋποθέτει μία σωστή διάγνωση από την αρχή. 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να εμπιστευθείτε στο κατάλληλο συνεργείο όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στον χώρο σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ορισμένες φθορές, αν δεν επιλυθούν στο αρχικό τους στάδιο μπορεί να επιφέρουν μεγάλες οικονομικές δαπάνες

Ελέγχετε τις αποφράξεις αποχετεύσεων στην οικία σας;

οι αποφράξεις στις σωληνώσεις του αποχετευτικού

.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΝΟΤΙΑ

Πως επιλέγουμε την κατάλληλη εταιρεία για τις αποφράξεις;

Η εταιρεία που θα αναλάβει το πρόβλημα της απόφραξης πρέπει να είναι εξειδικευμένη. Έτσι θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση και να σας προσφέρει συμβουλές και επί τόπου λύσεις.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός στην αποχέτευση;

Ο καθαρισμός από εξειδικευμένο προσωπικό στις σωληνώσεις αποχετεύσεων πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνονται όλες οι δυσάρεστες καταστάσεις. Οι βρωμιές, το πουρί και τα διάφορα υπολείμματα μπορεί να καθαρίζονται από εσάς όμως δεν φτάνει για μία πραγματική επαγγελματική αντιμετώπιση.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός στην αποχέτευση;

Ποια είναι η διαδικασία της σωστής συντήρησης της αποχέτευσης;

Κάθε 5 περίπου μήνες, πρέπει να γίνονται καθαρισμοί στην αποχέτευση, από ειδικό συνεργείο, οι οποίοι να είναι ειδικά προσαρμοσμένοι στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δικτύου.

Γιατί είναι σημαντική η καθαριότητα της αποχέτευσης;

Προκειμένου να μην προκύψουν προβλήματα με τις αποφράξεις, να μην παρατηρείται συγκέντρωση ακάθαρτων υδάτων και να μπορούν αποτελεσματικά να αποφεύγονται πλημμύρες σε όλους τους χώρους του σπιτιού, όλες οι παραπάνω διαδικασίες (καθαρισμοί κ.τ.λ.) είναι πολύ σημαντικοί για την απώθηση όλων των κινδύνων.

Σε τι ξεχωρίζουν οι αποφράξεις;

Με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας και την αξιοποίηση της κάμερας στα προβλήματα αποφράξεων, η εταιρεία προβαίνει σε καίριες ενέργειες, επιφέροντας τις καλύτερες λύσεις, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δεν έχετε παρά να να μας καλέσετε. Θα σας αποδείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.


Αποφράξεις Νότια προάστια

Γιατί είναι απαραίτητες οι αποφράξεις και πόσο συχνά πρέπει να γίνονται

Γιατί είναι απαραίτητες οι αποφράξεις;

Οι αποφράξεις είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνεται σωστά προκειμένου να αποφεύγονται βουλώματα στους σωλήνες. Αυτά μπορεί να εξελιχθούν σε εστίες μόλυνσης, δημιουργώντας μακροπρόθεσμα φθορές στο κτίριο που συνεπάγονται επιπρόσθετες οικονομικές δαπάνες.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Πώς επιλέγουμε την κατάλληλη εταιρεία για την διαδικασία αυτή;

Είναι σημαντικό η εταιρεία που θα αναλάβει την απόφραξη να είναι εξειδικευμένη. Να έχει εμπειρία στο χώρο, καθώς οποιοδήποτε λάθος ή αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε επιπρόσθετα προβλήματα.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός της αποχέτευσης;

Δεδομένου ότι σε μία αποχέτευση μαζεύονται βρωμιές και ακαθαρσίες όπως πουρί και λίπος σαπουνιών, που είναι δύσκολο να καθαρίσετε χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό είναι σημαντικό να κάνετε καθαρισμό τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, προλαμβάνοντας τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

Πώς γίνεται μία σωστή συντήρηση αποχέτευσης;

Πέρα από την απόφραξη που πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, είναι σημαντικό να γίνονται τακτικά (κάθε τρεις με τέσσερις μήνες) έλεγχοι και προληπτικοί καθαρισμοί της αποχέτευσης, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε οριζόντιου δικτύου αποχέτευσης.

Γιατί είναι σημαντικός ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου;

Γιατί έτσι προστατεύουμε την αποχέτευση από τη συγκέντρωση ακαθάρτων υδάτων και αποφεύγονται τυχόν πλημμύρες σε κουζίνες, μπάνια, αποθήκες, λέβητες, φρεάτια ανελκυστήρων. Ακόμα επιτυγχάνεται η απώθηση ζωυφίων και τρωκτικών μειώνοντας την πιθανότητα ανάπτυξης μικροβίων ή άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Ένας βουλωμένος νιπτήρας μπορεί να κρύβει μια πολύ μεγαλύτερη ζημιά

Ένας βουλωμένος νιπτήρας μπορεί να κρύβει μια πολύ μεγαλύτερη ζημιά

Ένας βουλωμένος νιπτήρας μπορεί να κρύβει μια πολύ μεγαλύτερη ζημιά

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Είναι γεγονός ότι ένας βουλωμένος νεροχύτης ή ακόμα και ένα βουλωμένο σιφόνι στην ντουζιέρα σας μπορούν να δυσκολέψουν σημαντικά την καθημερινότητά σας καθώς δεν μπορείτε να εκτελέσετε βασικές λειτουργίες. Το λίπος από το φαγητό και οι τρίχες στο μπάνιο αναδεικνύονται μέσα στους δύο βασικότερους «υπεύθυνους» για το βούλωμα του νεροχύτη ή του νιπτήρα σας. Τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες αντί να απευθυνθούν αμέσως σε μια εξειδικευμένη εταιρεία η οποία αναλαμβάνει αποφράξεις, εμπιστεύονται διάφορα οικιακά γιατροσόφια, τα οποία για μικρά προβλήματα μπορεί να είναι χρήσιμα, για μεγαλύτερες βλάβες όμως μπορεί να φανούν καταστροφικά. Εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τις αποφράξεις ώστε να μην σας ταλαιπωρούν και να μην σας κοστίσουν μια περιουσία.

Εμπιστευτείτε ειδικούς

Η απόφραξη είναι το Α και το Ω για να έχετε καθαρές σωληνώσεις οι οποίες δεν προκαλούν δυσοσμία στο χώρο σας, όμως αυτή πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένες εταιρείες οι οποίες έχουν εμπειρία χρόνων στον τομέα των αποφράξεων καθώς έτσι το πρόβλημά σας θα λυθεί οριστικά. Επιπλέον, οι ειδικοί στις αποφράξεις εκτός από την κατάλληλη τεχνογνωσία, έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να λύσουν το πρόβλημα που έχει φράξει τον νεροχύτη σας, χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές.

Όλες οι εταιρείες διαθέτουν προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες σας. Είναι στη διάθεση σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τους χρειαστείτε. Το εύρος εξυπηρέτησης είναι συνήθως δε όλη την Αττική. Για περιοχές που αντιμετωπίζουν πιο συχνά προβλήματα, όπως ο Πειραιάς, το Χαλάνδρι και η Καλλιθέα, διατηρούμε ξεχωριστά τηλεφωνικά κέντρα.

Δείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την Καλλιθέα και τα στοιχεία για αποφράξεις στο Περιστέρι.

Τακτικός έλεγχος.

Καταλαβαίνετε ότι τα φρεάτια σας βουλώνουν; Τότε πρέπει να δράσετε άμεσα ώστε να μην μεγεθυνθεί το πρόβλημα. Συνήθως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αφήνουν έναν φραγμένο νεροχύτη για αρκετό καιρό μέχρι να αποφασίσουν να τον επισκευάσουν. Το αποτέλεσμα είναι να φράζει περισσότερο μέχρι το σημείο που θα ξεχειλίσει τελείως και το πρόβλημα δεν θα είναι αναστρέψιμο. Για αυτό το λόγο πρέπει να ελέγχετε τακτικά τις σωληνώσεις σας. Αυτό θα σας απαλλάξει από κόπο και δαπάνη χρημάτων.

Παροχή υπηρεσιών

Μπορεί ο τακτικός έλεγχος να είναι σωτήριος. Αλλά αν χρειάζεστε απόφραξη κάθε 3-4 μήνες τότε αυτό πρέπει να σας ανησυχεί. Προμηνύει είτε ότι υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στις σωληνώσεις σας, είτε ότι οι υπηρεσίες του συνεργείου σας δεν είναι αποδοτικές.

Για περισσότερες συμβουλές για τις αποφράξεις ή αν έχετε ανάγκη από ένα αξιόπιστο συνεργείο, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς

 


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συμβουλές για τις αποφράξεις: Πώς να επιλέξετε εταιρεία;

Συμβουλές για τις αποφράξεις

Η αποχέτευση είναι πολύ σημαντική για τον χώρο του σπιτιού. Παίζει μεγάλο ρόλο στην υγιεινή των μελών και στην καλύτερη αποδοτικότητα των σωληνώσεων. Συμβουλές για τις αποφράξεις: Πώς να επιλέξετε εταιρεία;

Συμβουλές για τις αποφράξεις

Συμβουλές για τις αποφράξεις

Πώς να διαλέξετε εταιρεία που πραγματοποιεί αποφράξεις αποχετεύσεων; Τι πρέπει να έχετε υπόψιν σας για την ομαλή λειτουργικότητά τους;

 1. Τακτική συντήρηση

Όπως όλα μέσα στο σπίτι, έτσι και οι σωληνώσεις χρειάζονται την απαραίτητη συντήρηση, για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες. Η συντήρησή τους είναι απαραίτητη προκειμένου να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στο μέλλον και χρειαστεί έκτακτη παρέμβαση.

 1. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Οι αποφράξεις μπορούν να γίνουν μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς και όχι από τον οποιονδήποτε. Ένας υδραυλικός για παράδειγμα δεν έχει ειδικευτεί στο να μπορεί να επεμβαίνει όπως πρέπει στις αποχετεύσεις. Τα επαγγελματικά συνεργεία τέτοιου είδους, διαθέτουν συγκεκριμένα εργαλεία και εξοπλισμό με εύκαμπτους σωλήνες και ειδικά πιεστικά μηχανήματα.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

 1. Εγκυρότητα και κατάλληλη στιγμή

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, είναι να μπορεί να έχει γίνει η απόφραξη πριν βουλώσει εντελώς ο νεροχύτης, η μπανιέρα ή η λεκάνη. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, αφού η δουλειά είναι μικρή.

 1. Λογικές τιμές

Όλες οι εξειδικευμένες εταιρείες, έχουν ένα σταθερό τιμολόγιο, το οποίο δεν μπορούν να παραβούν τόσο εύκολα. Φροντίστε να συγκρίνετε όλες τις τιμές και να διαλέξετε αυτήν που μπορεί να συνδυάσει την ποιότητα υπηρεσιών και ένα σταθερό τιμολόγιο.

Βρείτε περαιτέρω υπηρεσίες για αποφράξεις, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, αντλήσεις υδάτων, μέσα από έναν ισχυρό στόλο που μπορεί να σας δώσει πολλά πλεονεκτήματα σε εξειδίκευση και τιμές.

Σε όποια περιοχή της Αττικής κι αν βρίσκεστε, Νότια, Ανατολικά, Δυτικά και Βόρεια Προάστια όπως για παράδειγμα στην Νέα Φιλαδέλφεια ή στο Χαλάνδρι, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://apofraxeis-notia-proastia.gr για άμεση εξυπηρέτηση.


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Aποφράξεις και ειδικά συνεργεία: Γιατί είναι απαραίτητες;

Aποφράξεις και ειδικά συνεργεία

Aποφράξεις και ειδικά συνεργεία: Γιατί είναι απαραίτητες;

Συνήθως οι επιχειρήσεις και τα γραφεία στεγάζονται σε κτίρια τα οποία δεν διαθέτουν καμία άλλη χρήση, εκτός από το να αποτελούν χώρους εργασίας.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Συνεπώς πρέπει με κάποιον τρόπο να απολυμαίνονται για να διατηρούνται οι συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται. Ακόμα και αν το κτίριο έχει προσλάβει κάποιον αρμόδιο καθαριστή, η καθαριότητα που απαιτείται δεν γίνεται αποτελεσματικά. Οι χώροι είναι πάρα πολλοί και ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τους καθαρίσει μόνος του. Πόσο μάλλον όταν οι σωληνώσεις του κτιρίου έχουν βουλώσει και οι αποφράξεις είναι η μοναδική λύση.

Για να γίνουν αποτελεσματικά οι αποφράξεις, προσλαμβάνονται από τις περισσότερες επιχειρήσεις ειδικά συνεργεία καθαρισμού. Τα συγκεκριμένα συνεργεία διατηρούν συνήθως σταθερή συνεργασία με τις επιχειρήσεις και η εργασία τους προσφέρεται τουλάχιστον μια με δυο φορές τον μήνα.

Όταν οι υπάλληλοι του συνεργείου καλούνται να καθαρίσουν το κτίριο, προσέχουν πάρα πολύ να μην ενοχλήσουν αυτούς που εργάζονται. Επιδιώκουν να μην τους αποσπούν την προσοχή από την εργασία τους και αυτό επιτυγχάνεται από την χρήση εξοπλισμού που δεν παράγει θόρυβο. Στα βασικά εξοπλιστικά μέσα, είναι η χρήση αθόρυβων σκουπών.

Οι καθαρισμοί κτιρίων γίνονται με επαγγελματικά καθαριστικά από τα συνεργεία καθαρισμού για να αποδοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ το προσωπικό είναι έμπειρο στον τομέα της απολύμανσης, των αποφράξεων και της γενικής καθαριότητας, για να γίνεται σωστός καθαρισμός αλλά να είναι ταυτόχρονα και γρήγορος.

Δύο ακόμη υπηρεσίες που εκτελούν τα συνεργεία καθαρισμού είναι οι μυοκτονίες και οι απεντομώσεις. Στην περίπτωση αυτή για να επιτευχθεί η υγιεινή του κτιρίου καλό θα είναι να χρησιμοποιηθούν και οι δύο υπηρεσίες.

ipeirotika.gr

 


Αποφράξεις

Αποφράξεις μια επώδυνη διαδικασία

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις αποτελούν μια αρκετά επώδυνη διαδικασία, καθώς οι βουλωμένοι σωλήνες συνοδεύονται από τη χαρακτηριστική μυρωδιά των αποχετεύσεων, η οποία είναι πολύ δυσάρεστη και λίγοι μπορούν να αντέξουν. Ειδικά τα παλαιότερα χρόνια, όταν κι η τεχνολογία δεν είχε κάνει τα ραγδαία άλματα των τελευταίων δύο – τριών δεκαετιών, τα μέσα με τα οποία τα συνεργεία προχωρούσαν σε καθαρισμούς και απολυμάνσεις ήταν αρκετά περιορισμένα και ως αποτέλεσμα η διαδικασία ήταν πολύ πιο δύσκολη.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Στην σημερινή εποχή, ευτυχώς, τα πάντα είναι πιο ξεκάθαρα. Τα συνεργεία καθαρισμών χρησιμοποιούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εντοπίζει σχετικά αμέσως το πρόβλημα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο συνεργείο να προχωρήσει σε άμεση αποκατάστασή του.

Η ανάγκη για αποφράξεις

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τη σημασία που έχουν οι αποφράξεις για την υγεία του ανθρώπου και για την υγιεινή σπιτιών καθώς και δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων. Ένα σύστημα αποχέτευσης που λειτουργεί σωστά μπορεί να αποτρέψει ακόμα και πανδημίες! Δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό, καθώς σε μια πόλη, στην οποία κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι το πιο εύκολο πράγμα είναι να προκληθούν μολυσματικές ασθένειες εξαιτίας της συσσώρευσης μικροβίων και άλλων βλαβερών οργανισμών ή ζώων (ποντίκια).

Για το λόγο αυτό, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, είναι επιτακτική ανάγκη ο συχνός καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου. Σε περίπτωση που το αποχετευτικό δίκτυο δεν συντηρείται σωστά, υπάρχει ο κίνδυνος της υπερχείλισης ή της φραγής του, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στη φθορά των σωληνώσεων και -μακροπρόθεσμα- στη δημιουργία εστίας μόλυνσης για το κτήριο στο οποίο βρίσκεται η αποχέτευση.

Παρόλο που, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τις απολυμάνσεις και τις εκκενώσεις βόθρων μια αηδιαστική διαδικασία, η σημασία τους δεν μπορεί -σε καμία περίπτωση- να μην τονιστεί. Σήμερα, υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες καθαρισμού, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες απολυμάνσεων και εκκενώσεων βόθρων. Η εξέλιξη της τεχνολογίας αποτελεί όπλο για τα συνεργεία καθαρισμού στην προσπάθειά τους να διατηρούν καθαρά τα κτήρια και οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη συμβίωσή τους χωρίς κανένα φόβο.

Προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόντουσαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού τώρα γίνονται άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 89. 90. 600

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, Αποφραξεις

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων παντός είδους
 • Αποφράξεις Ομβρίων υδάτων – υδρορροών
 • Αποφράξεις Σιφονιών Λεκάνης, Νιπτήρων και Νεροχυτών

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφραξεις:

 • Μηνιαίες, Τριμηνιαίες, Εξαμηνιαίες και Ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο
 • Αντλήσεις Υδάτων από έντονες πλημμύρες
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου είναι μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση

Αποφράξεις περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης στα νότια προάστια

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, σε όποια περιοχή κι αν είστε, ακόμη και την πιο δύσκολη ώρα, μια αποφρακτική εταιρεία είναι στην διάθεσή σας για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φτάσουμε άμεσα στον χώρο σας μαζί με το εξειδικευμένο μας εξοπλισμό. Αποφράξεις στα Νότια Προάστια, μια επώδυνη διαδικασία που την κάνουμε εύκολη.