ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

210 90 17 223 – 210 97 00 003 – 210 96 15 255

Τα Νότια Προάστια της Αττικής είναι περιζήτητα διότι αντικρίζουν τη θάλασσα και θυμίζουν πάντα καλοκαίρι ακόμα και μέσα στο χειμώνα! Είναι πολλοί εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να διαμένουν στο παραλιακό μέτωπο των Αθηνών… Πρωταγωνιστικό ρόλο στα Νότια Προάστια παίζει η πόλη της Γλυφάδας. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Γλυφάδα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο σύνολο της εμπορικής, οικονομικής, ψυχαγωγικής και γαστρονομικής δραστηριότητας στην περιοχή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλοί, όταν αναφέρονται στη Γλυφάδα την παρομοιάζουν ως την Αθηναϊκή Ριβιέρα! Τα πολυτελή της ξενοδοχεία, οι κοσμοπολίτικες μαρίνες, τα εστιατόρια με τις πολυεθνικές κουζίνες, τα all day café, τα club καθώς και τα εμπορικά της καταστήματα με μητροπολιτική αισθητική, καθιστούν τη Γλυφάδα ως το νούμερο ένα πόλο έλξης των τουριστών στην Αττική!

Αποφραξεις Νοτια Προαστια

Η πρωτεύουσα των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, είναι καταπράσινη διότι υπάρχουν πολλά πάρκα στην περιοχή οπότε συνδυάζει ιδανικά το πράσινο της φύσης με το μπλε της θάλασσας. Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και δίπλα της σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται η Βούλα, το Παλαιό Φάληρο, το Ελληνικό, το Καλαμάκι και η Αργυρούπολη. Επιπλέον, διαθέτει αρκετούς προορισμούς προικισμένους με αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το φημισμένο γήπεδο του γκολφ και πολλές οργανωμένες παραλίες.

Ας αναφερθούμε όμως και στο αποχετευτικό δίκτυο της Γλυφάδας το οποίο μπορεί στα περισσότερα κτίριά της να είναι σύγχρονο, δεν παύει όμως να χρήζει τακτικής συντήρησης. Βέβαια, υπάρχουν και πολλές κατοικίες οι οποίες είναι παλιές οπότε είναι και πιο επιρρεπείς κατά τη διάρκεια μιας βροχόπτωσης. Αρκετά συχνά θα βρεθούμε μπροστά σε κάποιο βουλωμένο φρεάτιο ειδικότερα στην Άνω Γλυφάδα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Υμηττού.

Αποφράξεις στα Νότια Προάστια
Αποφράξεις στα Νότια Προάστια

Είναι λοιπόν απαραίτητη ανάγκη το να προνοήσουμε και να προλάβουμε τυχόν ζημιές που αφορούν στους αποχετευτικούς αγωγούς και δίκτυα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες οι οποίες είναι σε θέση να αναλάβουν μία απόφραξη ή μια συντήρηση αποχετευτικού δικτύου στα Νότια Προάστια. Λειτουργούν σχεδόν όλες 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρούμε κάποιες από αυτές, όμως, θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεχτικοί στην επιλογή της συγκεκριμένης εταιρείας. Θα πρέπει να καλέσουμε εκείνη που είναι πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική. Σαφέστατα το κόστος αποτελεί το νούμερο 1 κριτήριο όμως θα πρέπει να συνυπολογιστεί με την ποιότητα της εργασίας, την αμεσότητα καθώς και με το επίπεδο της εξυπηρέτησης. Αν επιλέξουμε μια «φθηνή λύση» πιθανόν να μη λύσουμε και το πρόβλημά μας για πάντα. Αυτό συνεπάγεται χάσιμο χρόνου, χρημάτων και μη αποκατάσταση του προβλήματος.

Βουλωμενο φρεατιο στα Νοτια Προαστια
Βουλωμενο φρεατιο στα Νοτια Προαστια

Έτσι, επιλέγοντας την Αποφράξεις Γλυφάδας, το βέβαιο είναι ότι λύνετε το πρόβλημά σας μια για πάντα! Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποχετευτικά, πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Η πολυετής πείρα μας, 40 και πλέον έτη, μας καθιστά τη νούμερο 1 επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Εγγύηση της εταιρείας μας είναι το ευχαριστημένο πελατολόγιο που διαθέτουμε στα Νότια Προάστια το οποίο πλέον μας εμπιστεύεται με κλειστά μάτια!!

Η Αποφράξεις Νοτίων Προαστίων, αναλαμβάνει εργασίες όπως:

  • Άντληση υδάτων από υπόγεια, ισόγεια και κάθε χώρο οικιακό ή επαγγελματικό
  • Αποφραξεις στα Νοτια Προαστια παντός είδους
  • Καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
  • Προληπτικές συντηρήσεις
  • Διάγνωση και καταγραφή βλαβών με χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας

Είμαστε δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες και μόλις μέσα σε 15΄!