ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 96 15 255

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έχει 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης εξυπηρετώντας το Ελληνικό. Είτε έχετε μία απλή εμπλοκή, είτε ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα αποχέτευσης, που δεν μπορεί να λύσει άλλη εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ξέρουμε πώς να κάνουμε τη δουλειά με γρήγορες, αξιόπιστες και ειλικρινείς υπηρεσίες, με τα κατάλληλα εργαλεία και τους πιο ειδικευμένους τεχνικούς. Στην Αποφράξεις Ελληνικό προσφέρουμε επαγγελματική και ευγενική εξυπηρέτηση με δίκαιες, λογικές και ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αν είστε κάτοικος της περιοχής του Ελληνικού και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο μην διστάσετε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Εμείς άμεσα θα επισκεφτούμε τον χώρο σας και θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε άβολη και αγχώδης κατάσταση. Η Αποφράξεις Ελληνικό, πρωτοπόρος εταιρεία στα προβλήματα των αποχετεύσεων εκτελεί κάθε είδους εργασίες και επιλύει οποιασδήποτε φύσεως αποφρακτικά προβλήματα  365 ημέρες τον χρόνο, σε όλη την διάρκεια του 24ώρου με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας για οριστική αντιμετώπιση από τα βάσανα των βουλωμένων σωληνώσεων. Καλέστε μας τώρα, δίνουμε οριστική λύση με καταρτισμένο προσωπικό και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Να είστε σίγουροι ότι οι τεχνικοί μας μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. 210 96 15 255 Τ. Κ. 16777

Κάποιοι λιγότερο έμπειροι τεχνικοί μπορεί συχνά να έρθουν για μια “γρήγορη λύση” για την τουαλέτα σας, όταν στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα που χρειάζονται προσοχή. Ο κίνδυνος της “γρήγορης επιδιόρθωσης” είναι ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθούν πιο σοβαρά προβλήματα, οπότε θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο, ενέργεια και χρήματα για να βρείτε μια λύση. Με την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης της Αποφράξεις Ελληνικό , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προβλήματα της τουαλέτας σας επιλύονται τώρα και για το μέλλον.

Αποφράξεις στις πιο προσιτές τιμές στο Ελληνικό

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Ελληνικό για άμεσες, προσιτές και αποτελεσματικές υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Ελληνικό με το πιεστικό μηχάνημα στο Ελληνικό

Η Αποφράξεις Ελληνικό δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφτεί άμεσα και θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης και τα απαραίτητα βήματα για την αποκατάσταση της. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες:

Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό
Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό
Απόφραξη Υδρορροής Ελληνικό
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ελληνικό –
Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ελληνικό
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ελληνικό 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - Αποφράξεις Ελληνικό
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ  ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ό,τι και αν συμβαίνει στο αποχετευτικό σας δίκτυο, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Οι πιο συνήθεις αιτίες που οδηγούν σε προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα:

 • χαρτιά
 • ρίζες δέντρων
 • φύλλα
 • είδη προσωπικής υγιεινής
 • λίπη
 • τρίχες
 • υπολείμματα τροφών
 • πέτρες και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Έκτος από Αποφράξεις στο Ελληνικό η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ελληνικό

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Ελληνικό
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Οι λόγοι για τους οποίους το αποχετευτικό σας σύστημα δε λειτουργεί κανονικά μπορεί να είναι πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους. Από κάποιο αντικείμενο που έπεσε μέσα στη λεκάνη, μέχρι μερική η ολική κατάρρευση του τοιχώματος των αγωγών, εισχώρηση ριζών μέσα σε αυτόν, λίπη, τρίχες, είδη υγιεινής, χαρτικά και άλλα.

Έτσι έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη εταιρεία αποφράξεων στο Ελληνικό

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αντλήσεις υδάτων και λυμάτων από υπόγειους χώρους

Με υποβρύχιες ή εξωτερικές αντλίες, μπορούμε να αντλήσουμε νερά και λύματα από όλους τους χώρους, υπόγεια, φρεάτια, πισίνες, διαμερίσματα, αποθήκες κτλ. Δυνατότητα άντλησης υδάτων και από χώρους που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος. Καλέστε μας και επωφεληθείτε από τα πακέτα προσφορών μας για τακτική συντήρηση των φρεατίων της αποχέτευσης, σε τιμές μοναδικές.

 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • διάγνωση με κάμερα
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιού δαπέδου κ.α.

Αποφράξεις στα Νότια Προάστια

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικό

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Είναι συνολικής έκτασης 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές.

Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με την Αθήνα και τον Πειραιά πραγματοποιείται σήμερα με άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στο Δήμο Ελληνικού λειτουργούν 4 Δημοτικά Σχολεία, 6 Νηπιαγωγεία, 2 Γυμνάσια, 1 Ενιαίο Λύκειο, 1 ΕΠΑΛ, καθώς και Γυμνάσιο και Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Επίσης υπάρχουν 4 παιδικοί σταθμοί και 2 Κ.Α.Π.Η.

wikipedia

31 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ”

 1. Παράθεμα: Αποφραξεις Ελληνικο 210 96 15 255 | Αποφράξεις Ελληνικό
 2. Παράθεμα: Αποφραξεις Ελληνικο 210 96 15 255 – Νότια Προάστια Αττικής | Αποφράξεις Ελληνικό
 3. Παράθεμα: Αποφραξεις Ελληνικο – 210 96 15 255 – Αποφράξεις Ελληνικό – Αποφράξεις Ελληνικό
 4. Παράθεμα: Αποφραξεις Ελληνικο – 210 96 15 255 – Αποφράξεις Ελληνικό | Αποφράξεις Ελληνικό
 5. Παράθεμα: Αποφραξεις Ελληνικο – 210 96 15 255 – Αποφράξεις Ελληνικό – Αποφράξεις Ελληνικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.