Αποφραξεις Ελληνικο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έχει 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης εξυπηρετώντας το Ελληνικό. Είτε έχετε μία απλή εμπλοκή, είτε ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα αποχέτευσης, που δεν μπορεί να λύσει άλλη εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ξέρουμε πώς να κάνουμε τη δουλειά με γρήγορες, αξιόπιστες και ειλικρινείς υπηρεσίες, με τα κατάλληλα εργαλεία και τους πιο ειδικευμένους τεχνικούς. Στην Αποφράξεις Ελληνικό προσφέρουμε επαγγελματική και ευγενική εξυπηρέτηση με δίκαιες, λογικές και ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αν είστε κάτοικος της περιοχής του Ελληνικού και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο μην διστάσετε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Εμείς άμεσα θα επισκεφτούμε τον χώρο σας και θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε άβολη και αγχώδης κατάσταση. Η Αποφράξεις Ελληνικό, πρωτοπόρος εταιρεία στα προβλήματα των αποχετεύσεων εκτελεί κάθε είδους εργασίες και επιλύει οποιασδήποτε φύσεως αποφρακτικά προβλήματα  365 ημέρες τον χρόνο, σε όλη την διάρκεια του 24ώρου με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας για οριστική αντιμετώπιση από τα βάσανα των βουλωμένων σωληνώσεων. Καλέστε μας τώρα, δίνουμε οριστική λύση με καταρτισμένο προσωπικό και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Να είστε σίγουροι ότι οι τεχνικοί μας μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. 210 96 15 255 Τ. Κ. 16777

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αποφράξεις Ελληνικό στις πιο προσιτές τιμές

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Ελληνικό

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Ελληνικό για άμεσες, προσιτές και αποτελεσματικές υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Ελληνικό με το πιεστικό μηχάνημα στο Ελληνικό

Η Αποφράξεις Ελληνικό δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες:

 • απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • διάγνωση με κάμερα
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση
 • απόφραξη νιπτήρα
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιού δαπέδου κ.α.

Να είστε σίγουροι ότι κανένα σας πρόβλημα δεν μένει άλυτο από την αποφρακτική μας εταιρία στο Ελληνικό.

Οι λόγοι για τους οποίους το αποχετευτικό σας σύστημα δε λειτουργεί κανονικά μπορεί να είναι πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους. Από κάποιο αντικείμενο που έπεσε μέσα στη λεκάνη, μέχρι μερική η ολική κατάρρευση του τοιχώματος των αγωγών, εισχώρηση ριζών μέσα σε αυτόν, λίπη, τρίχες, είδη υγιεινής, χαρτικά και άλλα.

Κάποιοι λιγότερο έμπειροι τεχνικοί μπορεί συχνά να έρθουν για μια “γρήγορη λύση” για την τουαλέτα σας, όταν στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα που χρειάζονται προσοχή. Ο κίνδυνος της “γρήγορης επιδιόρθωσης” είναι ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθούν πιο σοβαρά προβλήματα, οπότε θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο, ενέργεια και χρήματα για να βρείτε μια λύση. Με την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης της Αποφράξεις Ελληνικό , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προβλήματα της τουαλέτας σας επιλύονται τώρα και για το μέλλον.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - Αποφράξεις Ελληνικό

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ  ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικό

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Είναι συνολικής έκτασης 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές.

Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με την Αθήνα και τον Πειραιά πραγματοποιείται σήμερα με άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στο Δήμο Ελληνικού λειτουργούν 4 Δημοτικά Σχολεία, 6 Νηπιαγωγεία, 2 Γυμνάσια, 1 Ενιαίο Λύκειο, 1 ΕΠΑΛ, καθώς και Γυμνάσιο και Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Επίσης υπάρχουν 4 παιδικοί σταθμοί και 2 Κ.Α.Π.Η.

wikipedia

Έτσι έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη εταιρεία αποφράξεων στο Ελληνικό

Αποφράξεις αποχετεύσεων Ελληνικό – 210 96 15 255

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφτεί άμεσα και θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης και τα απαραίτητα βήματα για την αποκατάσταση της.

Αποφράξεις Ελληνικό – περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Υδρορροής Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό – 210 96 15 255
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Ελληνικό – 210 96 15 255
Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό – 210 96 15 255
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 96 15 255
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ελληνικό – 210 96 15 255
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ελληνικό – 210 96 15 255

Ό,τι και αν συμβαίνει στο αποχετευτικό σας δίκτυο, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Οι πιο συνήθεις αιτίες που οδηγούν σε προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα:

 • χαρτιά
 • ρίζες δέντρων
 • φύλλα
 • είδη προσωπικής υγιεινής
 • λίπη
 • τρίχες
 • υπολείμματα τροφών
 • πέτρες και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Έκτος από Αποφράξεις στο Ελληνικό η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ελληνικό

Αντλήσεις υδάτων και λυμάτων από υπόγειους χώρους

Με υποβρύχιες ή εξωτερικές αντλίες, μπορούμε να αντλήσουμε νερά και λύματα από όλους τους χώρους, υπόγεια, φρεάτια, πισίνες, διαμερίσματα, αποθήκες κτλ. Δυνατότητα άντλησης υδάτων και από χώρους που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος. Καλέστε μας και επωφεληθείτε από τα πακέτα προσφορών μας για τακτική συντήρηση των φρεατίων της αποχέτευσης, σε τιμές μοναδικές.


Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Your email address will not be published / Required fields are marked *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.