ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Αποφραξεις Δαφνη

Αποφραξεις Δαφνη 210 90 17 223

Στοχεύουμε στην κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων φρεατίων ενός αποχετευτικού συστήματος. Η Αποφραξεις Δαφνη έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα για την άψογη εκτέλεση κάθε εργασίας αποχέτευσης. Αναλαμβάνουμε από το πιο απλό έργο έως και τον πλήρη καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου των υδρορροών σας. Γρήγορα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και κυρίως οικονομικά, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξεις, προσφέροντάς σας άριστη εξυπηρέτηση.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχουμε τα μέσα, την πείρα και την τεχνογνωσία. Να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα. Καλώντας Αποφραξεις Δαφνη, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι το πρόβλημα θα λυθεί αποτελεσματικά – μέρα ή νύχτα.

Τα μπλοκαρίσματα τουαλέτας δεν είναι διασκεδαστικά. Αλλά η πρόσληψη ενός επαγγελματία τεχνικού, για να έρθει και να διορθώσει το πρόβλημα τέλεια και γρήγορα θα κάνει όλη τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Αποφραξεις Δαφνη αμέσως!

 ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία με έδρα τη Δάφνη, που εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές.

Αντιμετωπίζουμε κάθε κλήση σαν έκτακτη ανάγκη

Η ομάδα των επαγγελματιών τεχνικών μας παρέχει:

 • Διάγνωση προβλημάτων της αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της επιθεώρησης με κάμερα
 • Καθαρισμό αποχέτευσης με υδροβολή
 • Προσαρμοσμένα προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης
 • Υπηρεσίες για την επίλυση προβλημάτων αποχέτευσης

Κανένα πρόβλημα αποχετευτικών δικτύων δεν είναι πολύ μεγάλο ή μικρό.

Διάγνωση με κάμερα στην Δάφνη

Διάγνωση με κάμερα στην Δάφνη

Αντιμετωπίζεται μια φραγμένη αποχέτευση; Βουλωμένους σωλήνες; Η Αποφραξεις Δαφνη μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας στη Δάφνη και υποσχόμαστε 100% ικανοποίηση.Η αποχέτευσή σας αξίζει την πλήρη προσοχή.

Γι ‘αυτό παρέχουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και εξειδικευμένες εκτιμήσεις.

Προληπτική συντήρηση: Λύνουμε το πρόβλημα τουαλέτας σας, το μπλοκάρισμα των αποχετεύσεων ή άλλα θέματα αποχετευτικών δικτύων. Σας παρέχουμε προγράμματα προληπτικής συντήρησης. Έτσι έχετε τη σωστή φροντίδα των γραμμών των αποχετεύσεων, των νεροχυτών και άλλων εγκαταστάσεων υγιεινής στο σπίτι και τις επιχειρήσεις.

Αξία & ποιότητα: Η ομάδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών που διαθέτουν πείρα μπορεί να διαγνώσει αποτελεσματικά τα προβλήματα αποχέτευσης και να διαχειριστεί τα πιο δύσκολα προβλήματα των συστημάτων των αποχετεύσεων. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό βαρέως τύπου για να κόβουμε από τις ρίζες που εμποδίζουν τη ροή της αποχέτευσης.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Δεν θα θέσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσης σας σε αναμονή. Μπορείτε να υπολογίζετε στην Αποφράξεις Δάφνη για γρήγορη ανταπόκριση στις κλήσεις, ακριβείς εκτιμήσεις και τιμές που είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Γνωρίζοντας ότι μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια άσχημη κατάσταση που πρέπει να λυθεί άμεσα. Οι πελάτες μας δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια περιοχή. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και σε κάθε νότιο προάστιο της Αττικής. Άμεσα και υπεύθυνα κατόπιν της κλήσης σας ερχόμαστε στον χώρο σας.

Οι πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν σε μια βουλωμένη αποχέτευση είναι:

 • μωρομάντηλα
 • χαρτί τουαλέτας
 • λίπη
 • τρίχες
 • σαπούνι
 • κατάλοιπα τροφίμων
 • ρίζες δέντρων και φύλλα κ.α.

Οι τεχνικοί μας με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και εξοπλισμό που διαθέτουν θα φροντίσουν αποδοτικά και αποτελεσματικά να λύσουν το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και να συνεχίσετε την μέρα σας με ηρεμία.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Με την εμπειρία 40 και πλέον ετών, η Αποφράξεις Δάφνη μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει, για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων στο μέλλον.

Ο στόλος των οχημάτων, των κινητών συνεργείων μας, είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και μηχανήματα της δουλειάς μας, ώστε να διασφαλίσουμε την έγκαιρη, αποτελεσματική και άριστη εξυπηρέτηση σας.

Στην Αποφράξεις Δάφνη πιστεύουμε ότι ο πρώτος στόχος μας είναι ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας, σας παρέχουν οικονομικές λύσεις σε όλους, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης λαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχώς αναζητούμε βελτίωση των μεθόδων των εργασιών μας και επενδύουμε σε οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες.

Εσείς μας βοηθήσατε να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Αποφραξεις Δαφνη με την ποιότητα και την εγγύηση της εταιρείας μας, Aποφρακτική Δάφνης

Καλύπτουμε γεωγραφικά όλη την περιοχή της Δάφνης και προσφέρουμε εικοσιτετράωρη υπηρεσία απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχετεύσεων αλλά και απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.  Είμαστε στην διάθεσή σας Κυριακές και αργίες, 365 μέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο έχοντας σαν πρώτο μας μέλημα τη δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ

Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Δάφνη με το πιεστικό μηχάνημα στην Δάφνη

Η Αποφράξεις Δάφνη δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Η εταιρεία μας πρώτη στις αποφράξεις στην Δάφνη χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και έχοντας άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία, σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αποφρακτικές υπηρεσίες προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Με την μεγάλη μας εμπειρία στις αποφράξεις Δάφνης μπορούμε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Δάφνη Αττικής

Η Δάφνη, παλαιότερα “Κατσιπόδι”, είναι ένας σύγχρονος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών και συνορεύει με το κέντρο της πρωτεύουσας στα νότια. Είναι ένας από τους πιο μικρούς σε έκταση δήμους της Αττικής με πυκνότητα πληθυσμού 17.217 κατ./χμ2, ενώ αποτελεί μία από τις πρώτες περιοχές που εξυπηρετήθηκαν από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Μετρό στη νότια επέκταση.

Ο Δήμος Δάφνης δεν υπάρχει πλέον αυτοτελώς, καθώς έχει ενωθεί με το Δήμο Υμηττού το 2010 και συναποτελούν τον καλλικρατικό Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Πηγή: wikipedia

Αποφράξεις Δάφνη Φρεατίων – 210 90 17 223
Απόφραξη Νεροχύτη Δάφνη – 210 90 17 223
Απόφραξη Υδρορροής Δάφνη – 210 90 17 223
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δάφνη – 210 90 17 223
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Δάφνη – 210 90 17 223
Καθαρισμός Φρεατίων Δάφνη – 210 90 17 223
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 90 17 223
Μηνιαίες Συντηρήσεις Δάφνη – 210 90 17 223
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δάφνη – 210 90 17 223

Αποφραξεις Δαφνη και Νοτια Προαστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης στα νότια προάστια.


Comments

  Αφήστε μια απάντηση

  Your email address will not be published / Required fields are marked *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.