ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ 210 90 17 223

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ: Με την εμπειρία 40 και πλέον ετών, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει, για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων στο μέλλον. Η Αποφράξεις Δάφνη έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα για την άψογη εκτέλεση κάθε εργασίας αποχέτευσης. Αναλαμβάνουμε από το πιο απλό έργο έως και τον πλήρη καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου των υδρορροών σας.

 Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ στοχεύουμε στην κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων φρεατίων ενός αποχετευτικού συστήματος.  Γρήγορα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και κυρίως οικονομικά, το έμπειρο προσωπικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξεις, προσφέροντάς σας άριστη εξυπηρέτηση.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ η ικανοποίηση σας προέχει

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ η ικανοποίηση σας προέχει: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ πιστεύουμε ότι ο πρώτος στόχος μας είναι ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας, σας παρέχουν οικονομικές λύσεις σε όλους, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης λαμβάνει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχώς αναζητούμε βελτίωση των μεθόδων των εργασιών μας και επενδύουμε σε οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ επικοινωνία 210 90 17 223,  17235

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχουμε τα μέσα, την πείρα και την τεχνογνωσία. Να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα. Καλώντας Αποφράξεις Δάφνη, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι το πρόβλημα θα λυθεί αποτελεσματικά – μέρα ή νύχτα.

Τα μπλοκαρίσματα τουαλέτας δεν είναι διασκεδαστικά. Αλλά η πρόσληψη ενός επαγγελματία τεχνικού, για να έρθει και να διορθώσει το πρόβλημα τέλεια και γρήγορα θα κάνει όλη τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Δάφνη αμέσως!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία με έδρα τη Δάφνη, που εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές.

Αντιμετωπίζουμε κάθε κλήση σαν έκτακτη ανάγκη

Η ομάδα των επαγγελματιών τεχνικών μας παρέχει:

 • Διάγνωση προβλημάτων της αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της επιθεώρησης με κάμερα
 • Καθαρισμό αποχέτευσης με υδροβολή
 • Προσαρμοσμένα προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης
 • Υπηρεσίες για την επίλυση προβλημάτων αποχέτευσης

Κανένα πρόβλημα αποχετευτικών δικτύων δεν είναι πολύ μεγάλο ή μικρό.

Διάγνωση με κάμερα στην Δάφνη
Διάγνωση με κάμερα στην Δάφνη

Αντιμετωπίζεται μια φραγμένη αποχέτευση; Βουλωμένους σωλήνες; Η Αποφράξεις Δάφνη μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας στη Δάφνη και υποσχόμαστε 100% ικανοποίηση.Η αποχέτευσή σας αξίζει την πλήρη προσοχή.

Γι ‘αυτό παρέχουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και εξειδικευμένες εκτιμήσεις.

Προληπτική συντήρηση: Λύνουμε το πρόβλημα τουαλέτας σας, το μπλοκάρισμα των αποχετεύσεων ή άλλα θέματα αποχετευτικών δικτύων. Σας παρέχουμε προγράμματα προληπτικής συντήρησης. Έτσι έχετε τη σωστή φροντίδα των γραμμών των αποχετεύσεων, των νεροχυτών και άλλων εγκαταστάσεων υγιεινής στο σπίτι και τις επιχειρήσεις.

Αξία & ποιότητα: Η ομάδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών που διαθέτουν πείρα μπορεί να διαγνώσει αποτελεσματικά τα προβλήματα αποχέτευσης και να διαχειριστεί τα πιο δύσκολα προβλήματα των συστημάτων των αποχετεύσεων. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό βαρέως τύπου για να κόβουμε από τις ρίζες που εμποδίζουν τη ροή της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Δεν θα θέσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσης σας σε αναμονή. Μπορείτε να υπολογίζετε στην Αποφράξεις Δάφνη για γρήγορη ανταπόκριση στις κλήσεις, ακριβείς εκτιμήσεις και τιμές που είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Γνωρίζοντας ότι μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια άσχημη κατάσταση που πρέπει να λυθεί άμεσα. Οι πελάτες μας δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια περιοχή. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και σε κάθε νότιο προάστιο της Αττικής. Άμεσα και υπεύθυνα κατόπιν της κλήσης σας ερχόμαστε στον χώρο σας.

Οι πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν σε μια βουλωμένη αποχέτευση είναι:

 • μωρομάντηλα
 • χαρτί τουαλέτας
 • λίπη
 • τρίχες
 • σαπούνι
 • κατάλοιπα τροφίμων
 • ρίζες δέντρων και φύλλα κ.α.

Οι τεχνικοί μας με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και εξοπλισμό που διαθέτουν θα φροντίσουν αποδοτικά και αποτελεσματικά να λύσουν το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και να συνεχίσετε την μέρα σας με ηρεμία.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Ο στόλος των οχημάτων, των κινητών συνεργείων μας, είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και μηχανήματα της δουλειάς μας, ώστε να διασφαλίσουμε την έγκαιρη, αποτελεσματική και άριστη εξυπηρέτηση σας.

Εσείς μας βοηθήσατε να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Αποφράξεις στη Δάφνη με την ποιότητα και την εγγύηση της εταιρείας μας

Καλύπτουμε γεωγραφικά όλη την περιοχή της Δάφνης και προσφέρουμε εικοσιτετράωρη υπηρεσία απόφραξης, καθαρισμού, συντήρησης αποχετεύσεων αλλά και απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.  Είμαστε στην διάθεσή σας Κυριακές και αργίες, 365 μέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο έχοντας σαν πρώτο μας μέλημα τη δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση.

Η Αποφράξεις Δάφνη δραστηριοποιείται στην απόφραξη όλων των αποχετεύσεων και των σωλήνων για πολλές δεκαετίες. Οι υπηρεσίες μας είναι πάμπολλες, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, διάγνωση με κάμερα, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, κ.α.

Η εταιρεία μας πρώτη στις αποφράξεις στην Δάφνη χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και έχοντας άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία, σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αποφρακτικές υπηρεσίες προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Με την μεγάλη μας εμπειρία στις αποφράξεις Δάφνης μπορούμε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ
Χαρτιά που έβγαλε η Αποφράξεις Δάφνη με το πιεστικό μηχάνημα

Πληροφορίες περιοχής Δάφνης

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής.

Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το Δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων.

Στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος, ενώ στα περίχωρα αυτής λειτουργούν από παλιά επιπλάδικα και βιοτεχνίες φωτιστικών στη ζώνη προς τον Άγιο Δημήτριο.

wikipedia

Αποφράξεις Δάφνη Φρεατίων
Απόφραξη Νεροχύτη Δάφνη
Απόφραξη Υδρορροής Δάφνη
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δάφνη
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Δάφνη
Καθαρισμός Φρεατίων Δάφνη
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Δάφνη
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δάφνη 

Αποφράξεις και Νοτιά Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης στα νότια προάστια.

Αποφράξεις Δάφνη
Αποφράξεις Δάφνη

Έκτος από Αποφράξεις στην Δάφνη η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Δάφνη

32 Απαντήσεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ”

 1. Παράθεμα: Αποφραξεις Δαφνη – 210 90 17 223 – Αποφράξεις Δάφνη – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Δάφνη
 2. Παράθεμα: Αποφράξεις αποχετεύσεων στον Υμηττό | Αποφράξεις Δάφνη
 3. Παράθεμα: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Υμηττός
 4. Παράθεμα: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Υμηττός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.