Αποφράξεις

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις αποτελούν μια αρκετά επώδυνη διαδικασία, καθώς οι βουλωμένοι σωλήνες συνοδεύονται από τη χαρακτηριστική μυρωδιά των αποχετεύσεων, η οποία είναι πολύ δυσάρεστη και λίγοι μπορούν να αντέξουν. Ειδικά τα παλαιότερα χρόνια, όταν κι η τεχνολογία δεν είχε κάνει τα ραγδαία άλματα των τελευταίων δύο – τριών δεκαετιών, τα μέσα με τα οποία τα συνεργεία προχωρούσαν σε καθαρισμούς και απολυμάνσεις ήταν αρκετά περιορισμένα και ως αποτέλεσμα η διαδικασία ήταν πολύ πιο δύσκολη.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Στην σημερινή εποχή, ευτυχώς, τα πάντα είναι πιο ξεκάθαρα. Τα συνεργεία καθαρισμών χρησιμοποιούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εντοπίζει σχετικά αμέσως το πρόβλημα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο συνεργείο να προχωρήσει σε άμεση αποκατάστασή του.

Η ανάγκη για αποφράξεις

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τη σημασία που έχουν οι αποφράξεις για την υγεία του ανθρώπου και για την υγιεινή σπιτιών καθώς και δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων. Ένα σύστημα αποχέτευσης που λειτουργεί σωστά μπορεί να αποτρέψει ακόμα και πανδημίες! Δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό, καθώς σε μια πόλη, στην οποία κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι το πιο εύκολο πράγμα είναι να προκληθούν μολυσματικές ασθένειες εξαιτίας της συσσώρευσης μικροβίων και άλλων βλαβερών οργανισμών ή ζώων (ποντίκια).

Για το λόγο αυτό, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, είναι επιτακτική ανάγκη ο συχνός καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου. Σε περίπτωση που το αποχετευτικό δίκτυο δεν συντηρείται σωστά, υπάρχει ο κίνδυνος της υπερχείλισης ή της φραγής του, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στη φθορά των σωληνώσεων και -μακροπρόθεσμα- στη δημιουργία εστίας μόλυνσης για το κτήριο στο οποίο βρίσκεται η αποχέτευση.

Παρόλο που, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τις απολυμάνσεις και τις εκκενώσεις βόθρων μια αηδιαστική διαδικασία, η σημασία τους δεν μπορεί -σε καμία περίπτωση- να μην τονιστεί. Σήμερα, υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες καθαρισμού, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες απολυμάνσεων και εκκενώσεων βόθρων. Η εξέλιξη της τεχνολογίας αποτελεί όπλο για τα συνεργεία καθαρισμού στην προσπάθειά τους να διατηρούν καθαρά τα κτήρια και οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη συμβίωσή τους χωρίς κανένα φόβο.

Προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα χρειαζόντουσαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού τώρα γίνονται άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 89. 90. 600

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, Αποφραξεις

  • Αποφράξεις Αποχετεύσεων παντός είδους
  • Αποφράξεις Ομβρίων υδάτων – υδρορροών
  • Αποφράξεις Σιφονιών Λεκάνης, Νιπτήρων και Νεροχυτών

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφραξεις:

  • Μηνιαίες, Τριμηνιαίες, Εξαμηνιαίες και Ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο
  • Αντλήσεις Υδάτων από έντονες πλημμύρες
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου είναι μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση

Αποφράξεις περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απόφραξης στα νότια προάστια

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, σε όποια περιοχή κι αν είστε, ακόμη και την πιο δύσκολη ώρα, μια αποφρακτική εταιρεία είναι στην διάθεσή σας για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φτάσουμε άμεσα στον χώρο σας μαζί με το εξειδικευμένο μας εξοπλισμό. Αποφράξεις στα Νότια Προάστια, μια επώδυνη διαδικασία που την κάνουμε εύκολη.