Απολυμανσεις Υμηττος

Απολυμανσεις Υμηττος

Απολυμανσεις Υμηττος 210 97 00 003

red-telephone-apolymanseis-ymitou

Απολυμανσεις Υμηττος

Η περιοχή του Υμηττού είναι ευλογημένη με χαμηλό συντελεστή δόμησης όπου έχει διατηρήσει την περιοχή σε πολύ όμορφη κατάσταση. Επίσης υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί χώροι πράσινου και μεγάλες πλατείες που πραγματικά ομορφαίνουν την περιοχή του Υμηττού κάνοντας την διαβίωση των κατοίκων του Υμηττού όμορφη και άνετη. Η πλειοψηφία όμως των κτιρίων γλιτώνοντας την αντιπαροχή παρέμεινε με κτίσματα πριν το 1970 με επιβαρυμένο από το χρόνο αποχετευτικό σύστημα, το οποίο αποτελεί θαυμάσιο ζωτικό χώρο για μία πληθώρα από ενοχλητικά και επικίνδυνα λόγω των ασθενειών έντομα, όπως οι κατσαρίδες.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Επίσης σε αυτά τα κτίρια τα οποία τα περισσότερα έχουν και πολλούς ημιυπαίθριους χώρους με υγρασία είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι για να διατηρήσει κάποιος στον Υμηττό τα πλεονεκτήματα της περιοχής εκτελεί τουλάχιστον κάθε άνοιξη απολύμανση και απεντόμωση.

imittos

Απολυμανσεις Υμηττός Πληροφορίες

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη.

πηγή: Wikipedia

Απολυμανσεις Υμηττος και περιοχές στα Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

Απολύμανση – απεντόμωση για κατσαρίδες Υμηττός

Το θέαμα μιας κατσαρίδας στην κουζίνα σας ή σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι αρκετό για να καταστρέψει κάθε όρεξη και την εικόνα του εστιατορίου. Οι κατσαρίδες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και η υγρασία δημιουργεί μια ιδανική κατάσταση διαβίωσης για αυτά τα παράσιτα. Τα πιο κοινά είδη κατσαρίδας είναι η αμερικανική κατσαρίδα, η γερμανική κατσαρίδα και η ανατολική.

Οι κατσαρίδες ζουν περίπου 12 έως 18 μήνες, αλλά πολλαπλασιάζονται γρήγορα, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την εξάλειψή τους. Οι κατσαρίδες προτιμούν συνήθως περιοχές όπως η κουζίνα, το μπάνιο και τις αποχετεύσεις μας. Βασικά οι κατσαρίδες μπορούν να βρεθούν παντού. Θα φάνε σχεδόν οποιαδήποτε οργανική ουσία, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, δέρμα, χαρτί (συμπεριλαμβανομένου του χαρτονιού) και τροφών για ζώα.

Όταν δείτε μια κατσαρίδα να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλές άλλες κρυμμένες. Ως επί το πλείστον είναι νυκτόβιες και μπορούν να κρυφτούν και να φωλιάσουν παντού. Στην πραγματικότητα αν δείτε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να οφείλεται σε συνθήκες συνωστισμού μέσα στους τοίχους ή σε άλλες περιοχές που κρύβονται.

Η απαλλαγή από τις κατσαρίδες μπορεί σε μερικούς να φαίνεται απλή αλλά απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και σκευάσματα που μπορεί να σας τα προσφέρουν μόνο εξειδικευμένες εταιρείες. Οι χημικές ουσίες και τα σπρέι που κυκλοφορούν στο εμπόριο μόνο κακό θα κάνουν και δεν θα έχετε και κανένα αποτέλεσμα. Καλέστε μας τώρα στο 210 97 00 003.


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *