Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

Απολυμανσεις Νέα Σμύρνη 210 90 17 223

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη. Πρωτίστως το μέλημά μας είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας στη Νέα Σμύρνη σε ότι έχει να κάνει με απολυμάνσεις, απεντομωσεις και μυοκτονίες. Τα ειδικά καταρτισμένα συνεργεία μας γρήγορα και εύκολα θα λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον χώρο σας. Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό είμαστε πάντα εδώ για να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας. Η αξιοπιστία μας και οι χαμηλές τιμές μας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης που δραστηριοποιούμαστε δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο σας.

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη με πελατοκεντρική φιλοσοφία

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

Απολυμανσεις Νεα Σμυρνη

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας και οι τιμές μας που διατηρούνται σταθερά χαμηλές έχουν συντελέσει στο να μπορεί το πελατειακό μας κοινό να ανταπεξέλθει.

Η συστηματική εργασία σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο των απολυμάνσεων στη Νέα Σμύρνη που είναι η περιοχή δραστηριοποίησης μας, μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε για τον εξοπλισμό και το προσωπικό της εταιρείας μας.

Η Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί εδώ και 30 περίπου χρόνια. Ειδικευόμαστε στην προστασία κατά των κοινών εχθρών δηλαδή όλων των παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων των κοριών, τρωκτικών, κατσαρίδων, ψύλλων, ψιλής κατσαρίδας, σαρανταποδαρούσες, κουνουπιών, μύγες, κ.α. στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Με επαγγελματίες επιστήμονες και τεχνικούς με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των παρασίτων και της διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, προστατεύουμε όλους τους πελάτες μας χρησιμοποιώντας ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για την εξάλειψη των παρασίτων και τρωκτικών.

Η Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη έχει δεσμευτεί για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ελέγχου και καταπολέμησης παρασίτων και λύσεων που επιτυγχάνουν σταθερά υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών με μια ειλικρινή ανησυχία για το περιβάλλον και την ασφάλεια.

Στόχος της Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη είναι η προστασία και η διατήρηση της υγείας και της περιουσίας μέσω επαγγελματικών υπηρεσιών για τους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ασφαλές και όμορφα εργασιακό περιβάλλον για όλους τους υπαλλήλους μας.

Απολυμανσεις Νέα Σμύρνη, πληροφορίες

Η δημιουργία του συνοικισμού χρονολογείται περί το 1926, μετά την έλευση προσφύγων από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στα περίχωρα των Αθηνών, με αποτέλεσμα να τυγχάνει μιας σύγχρονης και άρτιας πολεοδομικής υποδομής με καλή ρυμοτομία, μια απέραντη πλατεία και πλούσια άλση. Εμβληματικά κτίρια θεωρούνται το Ιωσιφόγλειο Ορφανοτροφείο, το αντίγραφο του Καμπαναριού της Αγίας Φωτεινής, ο πολυχώρος Γαλαξίας και η Εστία Νέας Σμύρνης.

Η Νέα Σμύρνη γειτνιάζει με τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά, ενώ συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Λεωφόρου Συγγρού.

πηγή  wikipedia

Απολυμανσεις Νέα Σμύρνη και περιοχές στα Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια.

Απολύμανση – μυοκτονία για ποντίκια Νέα Σμύρνη

Η σκέψη ότι έχετε ποντίκια ή αρουραίους στο σπίτι ή την επιχείρησή σας προκαλεί άγχος και αναστάτωση. Δικαίως αισθάνεστε έτσι διότι τα τρωκτικά μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες, δημιουργούν κινδύνους για την ασφάλεια σας και είναι δύσκολο να εξαλειφθούν. Μπορούν να περάσουν από μικρές τρύπες και να κολυμπήσουν. Επίσης πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα.

Μερικά ποντίκια και αρουραίους στην περιοχή μας μπορεί να φέρει το χάντα ιούς, που μεταδίδεται στους ανθρώπους μέσω της έκθεσης σε ούρα τρωκτικών ή περιττώματα, ή δαγκώματα. Οι άνθρωποι που πιάσει τον ιό μπορεί να αποκτήσει χάντα ιούς πνευμονικό σύνδρομο (HPS), μια σοβαρή αναπνευστική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην αναπνοή και μερικές φορές θάνατο.

Τα τρωκτικά είναι πιο δραστήρια από τον Ιούνιο έως τον Φεβρουάριο. Το φθινόπωρο μπαίνουν στα σπίτια και τα γραφεία για αναζήτηση ζεστασιάς και τροφής. Όταν βρίσκουν κάτι να φάνε εκεί, συχνά φωλιάζουν μέσα στους τοίχους ή οπουδήποτε αλλού.

Συχνά είναι εύκολο να εντοπιστούν. Κοιτάξτε για περιττώματα ποντικιών ή αρουραίων κάτω από τους νεροχύτες και τα γραφεία. Επιθεωρήστε δοχεία τροφίμων, όπως κουτιά δημητριακών.

Πριν μια εταιρεία μυοκτονίας έρθει στον χώρο σας για την εξόντωση των τρωκτικών, καλό είναι εσείς να κλείσετε πιθανές εισόδους. Κατόπιν θα επιθεωρήσουμε τον χώρο και αναλόγως της έκτασης του προβλήματος και του οικήματός σας θα τοποθετήσουμε τα ειδικά δολώματα για τα ποντίκια και τους αρουραίους.


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *