Απολυμανσεις Αργυρουπολη

Απολυμανσεις Αργυρουπολη

Απολυμανσεις Αργυρούπολη 210 97 00 003

Απολύμανση  – απεντόμωση για μυρμήγκια

Αν και υπάρχουν πολλά είδη παρασίτων που μπορεί εύκολα να μολύνουν ένα σπίτι, τα μυρμήγκια κατατάσσονται ως το πιο ενοχλητικό και δεν είναι τρομερά δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Κάποια από τα είδη των μυρμηγκιών μπορούν να δαγκώσουν ή να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές στην περιουσία σας και γενικότερα να επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά σας.

Απολυμανσεις Αργυρουπολη - μωρό με φαγητό

Πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν μυρμήγκια στον χώρο τους αγχώνονται και αναρωτιούνται για το πως θα τα εξαφανίσουν.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά τους λόγους για τους οποίους τα μυρμήγκια έχουν αποφασίσει να κάνουν το σπίτι σας δικό τους σπίτι.

  • Υπάρχει αφθονία τροφίμων

Τα μυρμήγκια συνήθως έρχονται στο σπίτι σας διότι περιέχει άφθονο φαγητό με το οποίο μπορούν να διατηρήσουν την αποικία τους. Τα μυρμήγκια προσελκύονται ιδιαίτερα από γλυκά τρόφιμα. Ωστόσο, τα περισσότερα μυρμήγκια τρέφονται με σχεδόν οτιδήποτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει όλες τις πιθανές πηγές τροφίμων μακριά από τα μυρμήγκια. Αποθηκεύστε το φαγητό σας στο ψυγείο και σε δοχεία καλά κλειστά. Μην αφήνετε βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη και μην αφήνετε σκουπίδια. Όταν τρώτε μαζέψτε και καθαρίστε όλα τα ψίχουλα.

  • Τα μυρμήγκια αγαπούν και την υγρασία

Τα μυρμήγκια όπως ακριβώς χρειάζονται τροφή για να επιβιώσουν, χρειάζονται επίσης και υγρό στοιχείο, όπως όλα τα έμβια όντα. Αυτό σημαίνει ότι προσελκύονται από υγρούς χώρους, όπως υγρά ή σάπια ξύλα, αποχετεύσεις, μπάνια.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η Απολύμανση στη Αργυρουπολη πότε δεν ήταν τόσο εύκολη.

Η απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία στην Αργυρούπολη είναι υποχρεωτικά κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, αλλά ιδίως των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών μηνών. Η γειτνίαση με το βουνό του Υμηττού από την πάνω πλευρά, το ρέμα του Ελαιώνα και το πράσινο από την παλιά αμερικάνικη βάση από την κάτω πλευρά σημαίνει ότι τα ιπτάμενα και έρποντα έντομα είναι κάτι που δεν μπορούν να ελεγχθούν.

Υπάρχει λοιπόν λύση για να μην γεμίσετε κι αυτό το καλοκαίρι από σιχαμερά έντομα και ενοχλητικά κουνούπια.

Κάλεσε μας στο 210 97 00 003 και κανονίστε μια απεντόμωση και απολύμανση για το σπίτι, τον κήπο σας ή την επιχείρησή σας και προλάβετε αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο πριν εξελιχθεί.

 

Απολυμανσεις Αργυρούπολη και στα Νότια Προάστια

Η Αργυρούπολη είναι προαστιακός δήμος, 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Ελληνικού και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά η πόλη έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Απολυμανσεις Αργυρουπολη - τρωκτικά

πηγή: Wikipedia

Απολυμάνσεις περιοχές Νότια Προάστια

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις περιοχές των νοτίων προαστίων που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εκτελεί υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στα νότια προάστια


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published / Required fields are marked *